LegeNet Holistisk detektivbyrÄ

 • Öka teckenstorlek
 • Standard teckenstorlek
 • Minska teckenstorlek

2006-06-06: AvsevÀrda delar av kunskapen om oss sjÀlva och vÄr plats i universum slÀpps - "Hidden Truth - Forbidden Knowledge"

Skicka sidan Skriv ut PDF

av Leif Erlingsson
2010-04-03

I den verkliga maktens kretsar sÄ finns det olika fraktioner med olika instÀllning till att slÀppa iallafall avsevÀrda delar av kunskapen om oss sjÀlva och vÄr plats i universum. Dr. Steven M. Greer har talat en hel del om det i hans bok "Hidden Truth - Forbidden Knowledge", som jag tillsammans med andra böcker bloggade om den 6 juni 2006. Klipper in hela den texten nedan tillsammans med kommentarer.

http://blog.lege.net/?/75-Freds-och-konfliktparadigm.html

2006-06-06

Freds- och konfliktparadigm
Handlings- och Andligt paradigm

Andlig Politik, kanske?

Denna blogg har fokuserat pÄ hyckleri, lögner och manipulation. Att förstÄ problemen Àr nödvÀndigt, men utan att se ljuset i tunneln kan det ta de sista krafterna man har. Det Àr förstÄeligt att mÄnga dÀrför inte orkar höra, se eller riktigt ta in. Det har aldrig förr i vÀrldshistorien hÀnt sÄ mycket sÄ snabbt som nu, och samtidigt varit sÄ farligt.

ÄndĂ„ Ă€r det samtidigt sant att lĂ€get aldrig förr har varit sĂ„ lovande som nu. Detta kan tyckas paradoxalt. Och svĂ„rt att fullt ut ta in bĂ„da aspekterna samtidigt.

Kriget mot Freden, sÄ kan situationen summeras. Att det finns starka krafter som pÄ fullt allvar menar att vÄld och vÄldsmonopol kan lösa konflikter, och som dessutom inte Àr intresserade av andra synsÀtt, det Àr naturligtvis skrÀmmande. Dessa krafter Àr dessutom bland de största miljöförstörare vÀrlden nÄgonsin har skÄdat, inte minst genom radioaktiv nedskrÀpning av stora delar av vÄr jord, men Àven genom de enorma mÀngder kemikalier och ett krig sprider och petroleum det förbrukar.

Man kan se deras krig som ett krig mot att behöva tÀnka i nya banor. Som ett krig för det gamla sÀttet att utöva makt över jorden, mÀnniskorna, naturtillgÄngarna. Inte minst celler i vissa större religioner arbetar av ideologiska och eskatologiska skÀl bakom kulisserna för att Harmageddon "Àntligen" ska komma till stÄnd. Genom att skynda pÄ förstörelsen av Moder Jord och destruktiviteten i de omvÀlvande hÀndelser vi nu ser framför oss sÄ vill de TVINGA verkligheten att följa deras manuskript och förestÀllningar.

Det finns en annan verklighet. Samtidigt med krigsparadigm- och Harmageddon-folkets paradigm, som ironiskt nog Àven har stöd frÄn dem som styr svenska nyhetsmedier och dÀrför den svenska officiella verkligheten, sÄ finns det en ökande medvetenhet bland mÄnga att verkligheten inte Àr sÄ fyrkantig som de förra vill tÀnka. TyvÀrr vet de flesta av dessa mÀnniskor inte vad de ska göra av sin insikt. Att personligen bli mer medveten - mer andlig - Àr inte fel, men man kan göra sÄ mycket mer, om man genomskÄdar och talar med andra om den falska verklighet som bakÄtstrÀvare av sjÀlviskhet och rÀdsla försöker tvinga pÄ oss.

Det de flesta mÀnniskor inte förstÄr Àr att lösningarna pÄ energikris, oljekris, miljöproblem, svÀlt o.s.v. har funnits pÄ plats hÀr pÄ vÄr jord mycket lÀnge. Men dessa lösningar för med sig nya sÀtt att tÀnka, det gÄr inte att undvika. Och starka intressen - som de ovan skissade - vill inte tÀnka i nya banor. Man vill ha kvar sitt Harmageddon, sÄ att sÀga. Samtidigt Àr vi nu i en situation som Àr sÄ prekÀr, det Àr sannolikt vÀrre Àn ni förstÄr, att till och med kring hÀlften av de riktigt svarta hemliga grupperna - grupper helt bortom all demokratisk kontroll som bildats kring dessa hemligheter - nu sÀgs stödja att sanningen om dessa lösningar avslöjas. Det kommer att bli oerhört omvÀlvande för sÄvÀl religion som vetenskap.

Jag tror inte att de följande böckerna hade funnits i handeln utan stödet frÄn en del av de hemliga grupper som har suttit pÄ mÄnga av dessa insikter, men nu finns de i handeln, och det Àr enligt mitt förmenande mycket klokt att försöka förstÄ vad detta handlar om:

The Holographic Universe ... explains the latest frontiers of physics and the unsolved riddles of brain and body.

The Holographic Universe ... explains the latest frontiers of physics and the unsolved riddles of brain and body. Denna bok av Michael Talbot rekommenderas varmt av en person frÄn ett av USA:s viktigaste militÀra forskningslabb, Hilary D. Burton, Lawrence Livermore National Lab., Livermore, Cal. Lustigt nog har jag en minnesbild av detta labb, jag har Äkt förbi, det var 1980. Det denne person skrev var att det finns bevis för att vÄr vÀrld endast Àr projektioner frÄn en annan verklighet bortom bÄde tid och rum. Plötsligt blir lösningen pÄ energikrisen inte svÄrare Àn att vara medveten om hur universum fungerar och hÀmta hit energin med en lÀmplig generator. Och det vÀrsta Àr att denna teknik redan sedan lÀnge funnits, den har bara hÄllits hemlig för att den skulle vara alltför omstörtande för vÄra förutfattade meningar:

The Fantastic Inventions of Nikola Tesla by Nikola Tesla
The Fantastic Inventions of Nikola Tesla
by Nikola Tesla

  ... in Tesla's own words:

 • His plan to transmit free electricity into the atmosphere.

 • How electrical devices would merely have small antennas on them.

 • Why unlimited power could be utilized anywhere on earth.

 • How his inventions could utilize this free energy in the atmosphere.

 • How anti-gravity airships could draw power from the towers he was building.

 • How radio and radar technology can be used as death-ray weapons in Star Wars.

 • Includes an appendix of Supreme Court documents on dismantling of his free-energy towers.

 • Tesla's Death Rays, Ozone generators, and more...

TyvÀrr Àr de allra svartaste hemliga cellerna mer intresserade av oövertrÀffade vapen Àn fredliga syften, men den följande boken ger insikter i bÄda delar, och Àr betydligt nyare. Det Àr förresten ingen mening med att ringa upp det nÀrmsta universitet eller kyrka och frÄga om dessa ting, för de omkullkastar hela den gamla vÀrldsbilden... Det Àr helt enkelt för kontroversiellt, de vÄgar inte ta i det. SÀger förmodligen att det Àr nonsens.

 

Angels Don't Play This HAARP by Dr. Nick Begich and Jeane Manning
Angels Don't Play This HAARP
by Dr. Nick Begich and Jeane Manning

  Angels Don't Play This HAARP : Advances in Tesla Technology by Dr. Nick Begich and Jeane Manning is a book gaining wide publicity throughout the United States having been featured on hundreds of radio programs, news reports and television programs. This book was named one of the most important books of 1996 by Project Censored : The News that Didn't Make the News. The book is the subject of talk radio programs six to twelve times a month on both national and regional programs. The book is in its third english printing since being released in September, 1995. Translations were released in Japan and Germany in 1996.

  The U.S. Military's first target is the electrojet: a river of electricity that flows thousands of miles through the sky and down into the polar icecap. The electrojet will become a vibrating artificial antenna for sending electromagnetic radiation raining down on the earth. The U.S. military can then "X-ray" the earth and talk to submarines. But there's much more they can do with HAARP. This book reveals surprises from secret meetings.

Steven M. Greer, MD, har startat Space Energy Access Systems, Inc. (SEAS) i syfte att pÄ ett sÀkert sÀtt - olika skyddsstrategier mot de allra svartaste hemliga cellerna som skulle kunna sabotera arbetet finns pÄ plats - samla in existerande "over unity" lösningar, och industrialisera dessa.

Samme man har sedan början av 1990-talet drivit ett projekt för att sprida kunskap om detta. Först internt gentemot eliten, statschefer, kungahus, FN, och Àven gentemot de olika grupper som bevarat kunskapen hemlig till och med för de flesta regeringschefer. Och sedan början av 2000-talet direkt mot allmÀnheten, efter att de förra - presidenter, regeringschefer och FN - bangat, inte vÄgat gÄ emot de allra svartaste hemliga cellerna som i dag hÄller pÄ teknikerna. Varför de hÄller pÄ sina hemligheter? Antagligen Àr MAKT och den berusning den kan ge en viktig faktor. HÀr kan man besöka The Disclosure Project:

The Disclosure Project http://disclosureproject.org/

Se gÀrna Àven den hÀr filmen: The Untold History of The Disclosure Project 48 min 32 sec - May 3, 2006
http://video.google.com/videoplay?docid=-3186692959588220313&q
"Dr. Steven Greer speaks out against the secret government, their days are numbered."

Om man kÀnner sig riktigt modig sÄ kan man bestÀlla och lÀsa Steven M. Greers senaste bok:

Hidden Truth - Forbidden Knowledge
Hidden Truth - Forbidden Knowledge
by Steven M. Greer, MD

Gör man det kan man samtidigt fÄ tillgÄng till en special access avdelning av http://disclosureproject.org/, dÀr man kan hÀmta hem bl.a. ett nÀstan 500 sidor lÄngt dokument med insider-vittnesmÄl och ett nÀstan 100 sidor lÄngt Executive Summary. Man kan ocksÄ betala $5 USD för denna tillgÄng, om man inte vill köpa nÄgon bok.

Se Àven Eliten Àr förvirrad samt om ett nytt sÀtt att tÀnka, förstÄ, förlÄta, Global rÀttvisa.

VIKTIGT

Som vĂ€l flertalet lĂ€sare har förstĂ„tt, Ă€r det utomjordsteknologi vi talar. Den gör enligt mĂ„nga vittnesmĂ„l det möjligt att fĂ€rdas genom tid och rum. Och den har enligt samma vittnesmĂ„l anvĂ€nts sĂ„ av besökare frĂ„n andra vĂ€rldar. Dr. Greer Ă€r mycket noga med att i sin senaste bok understryka att de riktigt svarta cellerna av den hemliga regeringen, de som hĂ„ller pĂ„ hemligheterna, de som arbetar pĂ„ att Harmageddon "Ă€ntligen" ska komma till stĂ„nd av ideologiska och eskatologiska skĂ€l - sĂ„ att de ska bli upptagna till sin förestĂ€llning av Gud och vi andra förgĂ„s - att dessa grupper sedan ett halvt sekel har haft egna "UFO:n" och att de har genomfört "abductions" och "cattle mutilations" för att skrĂ€mma mĂ€nniskor att bli rĂ€dda för utomjordingar. MĂ„nga av dessa Ă€r tydligen fortsĂ€ttningen pĂ„ Nazisternas projekt i PeenemĂŒnde. Med projekt Paperclip transplanterades nazistiska krigsbrottslingar och vetenskapsmĂ€n direkt frĂ„n att tjĂ€na Hitler till att fortsĂ€tta tjĂ€na den mörka sidan, fast nu i USA. Redan pĂ„ 1930-talet köpte tyskarna enligt vittnesmĂ„l antigravitationsteknik stulen frĂ„n Nikola Tesla. De jobbade tydligen med bl.a. detta i PeenemĂŒnde. Det Ă€r ingen tillfĂ€llighet att nazisterna nĂ€stan utvecklade atombomben först. De sĂ€gs Ă€ven kunna hur man med olika droger och andra mind control tekniker kan förmĂ„ personer att uppleva t.ex. skrĂ€mmande bortrövanden som inte hĂ€nder i den fysiska vĂ€rlden. Och nu till det riktigt farliga: De har, hĂ€vdar Dr. Steven M. Greer, inget emot om alla "tror pĂ„ UFO:n", för de har en plan som de kan komma att sĂ€tta i verket som gĂ„r ut pĂ„ att FEJKA "VĂ€rldarnas Krig". De tĂ€nker sig, skriver han, att fejka att utomjordingarna anfaller, med egna UFO:s, och med biologiska entiteter skapade i provrör som ska förestĂ€lla utomjordingar, ja, hela köret. Som "X-Files" x 10... Vad var det "cancermannen" sa till agent Fox Mulder? Jo, "You can't handle the truth." Är det sĂ„ för oss ocksĂ„, kan vi inte hantera sanningen?

Eller kan vi tÀnka i nya spÄr, fri energi, galaktisk fred, andligt mognande? Till priset av att kasta rasism, förutfattade meningar, favoritkÀpphÀstar pÄ sophögen. Vilket vÀljer vi? Vilket vill vi? Och Àr vi beredda att visa att "kejsaren Àr naken" nÀr han vill dra oss ut i krig eller vill övervaka oss nÀr vi inbördes diskuterar hans hyckleri? VÄgar vi arbeta för en bÀttre vÀrld, eller stöder vi Harmageddon-projektet och hat, rasism och "vi mÄste invadera andra lÀnder för att lÀra de stackars okunniga utlÀnningarna hur man styr sitt land"-paradigmet? VÄgar vi avslöja varför och av vem "kriget mot terrorn" skapades den 11 september 2001? I dag förstÄr jag det som att det var just av den typ av svarta celler i den globala skuggregeringen vi talar ovan.

Mörkret tÄl inte ljuset. Vi behöver bara rikta strÄlkastarna pÄ mörkermÀnnen sÄ springer de och gömmer sig. VÄgar vi tÀnda strÄlkastarna och rikta dem med precision pÄ mörkermÀnnen och deras planer och gÀrningar?

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

PS: Hur motiverar Dr. Greer att utomjordingarna inte skulle kunna vara krigiska? Enkelt: För att fÀrdas tvÀrsöver universum med tankens hastighet mÄste de behÀrska tid, rum och att kvant-hoppa förbi ljusets hastighet. Om de behÀrskar denna fysik, dÄ skulle de kunnat förinta jorden eller för den delen sin egen planet pÄ en nanosekund. Vi finns fortfarande kvar, alltsÄ Àr de inte krigiska. Men Àven om de inte Àr krigiska sÄ kan det ju vara klokt att inte skjuta mot dem, som vissa tydligen gör.

2006-08-05: I juni bloggade jag hÀr ovan om Steven M. Greer och The Disclosure Project. Jag har i dag bestÀmt mig för att rigorös intuition sÀger som det Àr: Inget gott kan komma av att fÀsta vÄrt hopp vid underrÀttelsetjÀnsternas informationskrigare - och att det Àr det Dr. Greer i sjÀlva verket Àr.

2007-11-13: Steven M. Greers agerande pÄ sista tiden, och hur han hanterats, fÄr mig att tÀnka att jag kan ha haft fel om honom i det jag skrev 2006-08-05 hÀr ovan. Han kan vara alldeles Àkta.

Inlagd av Leif Erlingsson i VÀrderingar, Förnekelse, Hyckleri, Ideologin, Verkligheten, Propaganda, Fred, Manipulation, Andligt uppvaknande, Global rÀttvisa, FörlÄta, Personlig integritet, Politik, USA, Indoktrinering & hjÀrntvÀtt, ET kl 19:52 2006-06-06 | Kommentarer (7) | Trackbacks (0)

2006-06-06


Kommentarer

Jag vill rekommendera följande blogginlÀgg av Gustav Fridolin, samt min kommentar pÄ hans blogg efter inlÀgget: FrÄn Vittsjö till . . . Vittsjö.

#1 Leif Erlingsson (Link) 2006-06-08 14:24


LĂ€nk hit: http://blog.lege.net/?/75-Freds-och-konfliktparadigm.html#c992

Kommentarer jag har fÄtt i epost:

Mycket konstigt har skett i USA, med hemligstÀmplade projekt av alla de slag. Jag har inte lÀst just de rapporter som du refererar till [frÄn Disclosure Project], men jag har lÀnge haft mÀnniskor runtomkring mig som tror att en stor konfrontation med utomjordingar kommer att Àga rum, och att kÀrleken kommer att hÀrska i en folkförtunnad vÀrld redan om ett 20-tal Är.

De som stÄr bakom dessa historier Àr ekonomer, som jet-settar runt i vÀrlden, och de Àr mycket intresserade av mass-psykologi av just den typen som experimenterades med i Rockefeller Foundations understödda Radio-utsÀndning "the War of the Worlds" den 30e oktober 1938 http://www.mackwhite.com/tv.html . Vad jag ser med mina ögon Leif, Àr mycket illusions-skapande, och rÄn pÄ en skala som aldrig tidigare har setts pÄ denna jord. RÄnarna har redan ofattbart mycket pengar och makt, men de behöver ligga ett steg lÀngre fram i sitt bedrÀgeri för varje dag som gÄr, för att hÄlla ryggen fri!
Radio-utsÀndningen av Andrew Grove gave mÄnga specifika detaljer för att hjÀlpa till att identifiera de kriminella ( http://911blogger.com/2006/05/911-whistleblower-andrew-grove-comes.html ) [ se kopia pÄ http://911.lege.net/ ] ) men vi vet mycket vÀl att dessa kriminella hjÀlps frÄn högsta ort av Pentagon och Vita Huset, eftersom hela projektet, kartorna pÄ Iraks olje-fÀlt, gas-pipe-lines i Afghanistan med mera sedan lÀnge har diskuterats i PNAC och i diverse utskott av State Department och Energy Council. Det Àr alltför lÀtt att skylla pÄ bara judar som styr bankerna, men det Àr korrekt att tidningarna sjÀlv-censurerar sig för de Àr rÀdda för hur bankerna och affÀrsvÀrlden skulle reagera om de skulle sÀtta igÄng och rapportera om dessa högst förrÀdiska handlingar.
För att styra vad som hÀnder med de ofantligt stora mÀngder pengar som förskingras med dessa kriminella handlingar, sÄ har man ocksÄ behov av kriminella medarbetare inom bankerna, och som Silverstein sÄ talande illustrerade sÄ finns det ocksÄ judar bland dessa hög-kriminella. Jag Àr ense med Kaminski's analys av det absurda som försiggÄr idag [en artikel vi diskuterade], men jag knyter inte ihop allt till en grupp judar. DÀremot med en grupp högst kriminella miljardÀrer, associerade med kriminalitet frÄn högsta ort inom det Amerikanska Ruttna Politiska systemet (inklusive mordet pÄ JFK, och Iran Contra droghandeln) och Àckliga typer frÄn grupper som Yale's "Skull and Bones" bl.a..
Jag har ocksÄ trÀffat fd Vietnam veteraner i USA som sedan jobbade med polisen i Washington DC och som klart hade en Harmageddon-filosofi, dÀr det gÀllde att delta i att driva landet Ät helsicke, eftersom man sÄ klart redan valt lag med "syndarna", och var, enligt deras tro, ÀndÄ lovade en plats i Helvetet nÀr slutet skulle komma... Man behöver möta den hÀr typen av person för att kunna tro att de finns, de Àr Ànnu mer bort-tappade Àn Ku-Klux Klan följarna, och de har absolut inget att göra med judarna.

Eftersom insatsen nu Àr sÄ stor, sÄ kan vi förvÀnta oss ett nytt stort 911, sÄ som t.ex. i samband med de kommande 19e juni övningarna. Det Àr alltsÄ dags för oss att vara MYCKET MYCKET FOKUSERADE, för att fÄ ett maximalt antal mÀnniskor att förstÄ den verkliga faran, som behöver stoppas snarast.

OvanstÄende via epost frÄn en nÀt-bekant.

#2 Leif Erlingsson (Link) 2006-06-10 18:37


Jag kÀnner att det Àr viktigt att förstÄ hur de som har genomfört detta tÀnker. Vilka förestÀllningar som driver dem. Det har jag varit inne pÄ förut. Vi vill inte tÀnka att vÄra medmÀnniskor kan ha gjort nÄgot sÄdant som "911". Ja, att nÄgon gjorde det Àr ju tydligt, men vi vill inte tÀnka att det Àr ett förrÀderi - att kapningarna blev kapade av inhemska amerikanska terrorister. Trots att det tidigare förekommit "Made in the USA" terrorhandlingar.

Det kan vara bra att fundera pÄ vilka som tjÀnar pÄ detta. Förslag pÄ Googling: "military-industrial complex" "cui bono"

Och ett till tankekorn: PÄ en lista jag Àr pÄ berÀttade en historieintresserad skribent om varför nazismen fick sÄdan makt bland arbetarklassen sÄ hÀr:

 • Folk visste men de ville inte veta vad som hĂ€nde
 • MĂ€nniskor ville skylla alla problem pĂ„ en viss grupp mĂ€nniskor
 • Efter första vĂ€rldskriget fick de stora skulder som de fortfarande inte hade betalt, vilket la grunden för ett nytt krig
  Och i den vevan tog Hitler fram en ideologi han kunde ta makten med.
  Sammanfattningsvis sÄ ville inte den vanliga mÀnniskan kÀnnas vid det som hÀnde, det var sÄ att sÀga inte deras problem, resonerade de. Bara de sjÀlva hade det bra...
  Deras propaganda skÀrmade av men var samtidigt vÀldigt enkel och tilltalande för den stora massan.

Jag kommenterade:

  Det "intressanta" Àr att sÄ som du beskrev att mÀnniskor inte tyckte att det var deras problem, likadant resonerar mÀnniskorna Àn i dag i det land som Àr vÀrldens sjunde vapenproducent, ett land som kontinuerligt och pliktskyldigt levererar "just in time" till USA och dess klientlÀnder.
  Se vidare http://life.lege.net/viewtopic.php?p=338#338
  Vad landet heter? Vad tror du?

Och det Àr just det, vilket land kan det vara vi talar om hÀr? Och om vi kommer pÄ det sÄ kanske vi förstÄr varför man inget vill veta, för om man vet - dÄ har man samtidigt ett ansvar för det man vet. Det Àr enklare att förneka. "Plausible deniability..."

#3 Leif Erlingsson (Link) 2006-06-12 00:50


Fler spÀnnande uppslag om miljövÀnlig energi (och haka inte upp er pÄ "utomjords-" ovan, mycket av den hÀr tekniken kan givetvis utvecklas för resor mellan stjÀrnorna, men vi behöver ju inte brÄka om huruvida vi Àr besökta som Dr. Greer och andra talar om eller inte, för att anvÀnda motsvarande teknik - det Àr ju bara att uppfinna pÄ):

Mer "utanför lÄdan" tÀnkade. Det hÀnder mycket, och snabbt nu. Var kvar i det gamla paradigmet, eller hÀng med pÄ det nya...

En till lÀnk: Tesla Motors, Inc - de talar inte om vilken princip de arbetar efter, men företagsnamnet antyder ju en hel del.... Se Àven http://teslamotors.com/

Men jag tycker sjÀlv att den hÀr killen Àr bland de roligaste: http://jlnlabs.online.fr/ [LÀnk uppdaterad - var 2006-06-06 http://jlnlabs.imars.com/.]

Se Àven mina kommentarer pÄ http://mediekritik.lege.net/viewtopic.php?p=636#636

Och missa inte http://freeenergynews.com/

Jag har hÀr endast gett nÄgra lÀnkar som jag sjÀlv hittat, jag har inte noggrant undersökt t.ex. FreeEnergyNews. Men Dr. Greer har pÄ följande lÀnk en gedigen lista med papper i Àmnet fri energi: http://seaspower.com/Papers.htm

Via ovanstÄende lÀnk kom jag Àven till Infinite Energy Magazine.

  "The revolutionary New Energy field concerns spectacular new sources of energy that have achieved substantial validation in laboratories around the world, but which are not yet accepted by the scientific establishment"

#4 Leif Erlingsson (Link) 2006-06-20 19:03


Free Energy News directory över Zero Point Energy.

#5 Leif Erlingsson (Link) 2006-06-20 21:28


Apollo Astronaut Dr. Brian O'Leary, 14 Sept. 05

I förordet till Dr. Steven M. Greers bok Hidden Truth, som jag nÀmnde lÀngre upp ocksÄ:

http://blog.lege.net/content/hiddentruth_front.jpg
Hidden Truth - Forbidden Knowledge
by Steven M. Greer, MD

. . . skriver Apollo Astronaut Dr. Brian O'Leary den 14 september 2005 bl.a., hÀr i min översÀttning:

  "Vi Jordbor kan behöva all hjÀlp vi kan fÄ, sÄ varför inte ta emot fenomenet för vad det Àr, förundras över det förunderliga, och lÀmna vÄra kulturellt betingade förutfattade meningar bakom oss? Endast genom att utvidga vÄr kunskap och genom politisk handling kan vi göra de nödvÀndiga förÀndringarna, och det Àr detta Dr. Greer Àr sÄ bra pÄ att göra.

  PÄ mÄnga sÀtt sÀger oss UFO-fenomenet mer om oss sjÀlva Àn om vÄra mystiska besökare, och den spegelbild de hÄller upp för oss Àr skrÀmmande - men ÀndÄ hoppfull, om vi lyssnar till Dr. Greers ord. Till exempel sÄ ger han genom att ha skapat
  Space Energy Access Systems, Inc. (SEAS) stöd till uppfinnare med revolutionerande nya energiteknologier som skulle kunna ge vÀrlden ren, billig och decentraliserad energi, för att pÄ sÄ sÀtt avsluta olje, kol och atomÄldern och i stort sett sÀtta stopp för mÀnniskoskapade föroreningar och klimatförÀndringar. Vi vid New Energy Movement har ett nÀra samarbete med SEAS Power och andra organisationer, för att propagera för hur viktigt det Àr med forskning och utveckling av nya energiteknologier, som för nÀrvarande motarbetas av mÀktiga intressen.

  KvÀllen dÄ jag första gÄngen trÀffade Dr. Greer sÄ gav mig Unity Church pastor Chad O'Shea en bildekal, "Sanningen skall göra dig fri, men först gör den dig förbannad." Om vi tillÄter oss att tala om, inte förneka, vÄr allvarliga situation, och sedan rör oss mot lösningar, sÄ kan vi ha en chans som civilisation.

  Detta modiga arbete Àr inte nÄgot för mesar. MÄnga spetskompetenta vetenskapsmÀn har hotats, mördats, och pÄ andra sÀtt undertryckts genom störtfloder av desinformation och personattacker. Dr. Greer har utstÄtt allt detta, till vÄr nytta.

  Denna bok skulle kunna vara den viktigaste bok du lÀser. Den Àr inte bara full av transcendentala sanningar, den Àr ett upprop till handling för att skifta paradigmet frÄn terrestrialt tyranni till fredlig, hÄllbar och rÀttvis kosmisk samhÀllelighet.

  Apollo Astronaut Dr. Brian O'Leary, 14 Sept. 05
  "

  (Sista fjÀrdedelen av hans förord i boken ifrÄga, frÄn sidan 11.)

#6 Leif Erlingsson (Link) 2006-06-23 18:03


Riksdagsmotion om HAARP.

#7 Leif Erlingsson (Link) 2006-08-22 21:59TILLÄGG:

Mikael WÀlivaara var pÄ helt rÀtt spÄr vad gÀller Plasma Universe / Electric Universe kosmologi. Kosmologier och insikt som kommer att gÄ upp för alla inom ett par Är. Se min kommentar om detta hÀr: http://blog.lege.net/?/222-Tro-pa-liv-och-doed.html#c1873:

ÅH VAD JAG ÖNSKAR MIKAEL WÄLIVAARA VAR HÄR! DENNA STUND VILLE JAG DELA MED HONOM! Han skrev mycket pĂ„ sin blogg, Ă€ven innan han rĂ„kade radera den, om elektriskt universum, plasma universum o.s.v.. NU ÄR DET OFFICIELLT. Den gamla astronomin fokuserade pĂ„ gravitation.

Den nya astronomin fokuserar frÄn och med nu kring elektromagnetism och plasma! 99.999% av volymen av all observerbar massa existerar ju i plasmatillstÄnd. Jag kommer givetvis att blogga sÀrskilt om detta nÀr jag hinner, men hÀr Àr lÀnken till Los Alamos laboratoriet: http://plasmascience.net/

GRATTIS MIKAEL WÄLIVAARA! DU HADE RÄTT! Och grattis mig sjĂ€lv, som helt har hĂ€vdat denna linje hĂ€r pĂ„ bloggen i flera Ă„r. LĂ€s Ă„ter "The Overrated "Masters" of the Universe", av Dr. Jeremy Dunning-Davies, 2008-03-27. Kanske dags att ta Nicola Tesla ocksĂ„ mer pĂ„ allvar... Och energi frĂ„n kvantum vakuumet.

Och intressant, att man nu gÄr ut officiellt med detta. Jag har förstÄtt att man haft det i planerna ganska lÀnge. Skulle vara spÀnnande att ha tagit del av de diskussioner som föregÄtt detta. LÀs för allt i vÀrlden Dr. Jeremy Dunning-Davies ovan!!!

#6 Leif Erlingsson (Link) 2008-11-12 20:25

NÀrmare nutid har jag postat viktiga lÀnkar hÀr:

http://lege.net/omprogrammering-av-perceptionsmatrisen/exempel-pa-bredden-och-djupet-i-det-nya-paradigmet.html:

Exempel pÄ bredden och djupet i det nya paradigmet

av Leif Erlingsson
2010-03-30

Vill vi lösa miljö, klimat och energikriser m.m. sÄ behöver vi som ensamma tillsammans sjÀlva skapa förutsÀttningarna för forskning i ny vetenskap bl.a. om att göra atomsopor och annat avfall ofarligt, "kall" energi utan miljöpÄverkan, etc, etc.. DÀrför att institutionerna kommer att motarbeta sÄdan vetenskap tills de faller.

Exempel pÄ bredden och djupet i det nya paradigmet:

Rekommenderar D.L. Hotson:s vidareutveckling av Paul Dirac:s teori om allt (som den ursprungligen var avsedd) i de hÀr tvÄ dokumenten:

I del tvÄ fÄr vi veta mekanismerna för hur universum organiseras i galaxer och solsystem enligt denna förklaringsmodell, och varför planeterna och dess mÄnar har de banor de har. I modellen handlar det om energier, och endast delvis om gravitation. Planeterna pÄverkar varandra Àven genom att skapa potentialer i energihavet. VÄgrörelser. I början av del tvÄ summeras slutsatserna frÄn del ett:

"Summary of Part 1 (Infinite Energy, Issue #43)
We show that the Standard Model (SM) of particle physics is totally inadequate by any reasonable criteria, violating the basic scientific rules of simplicity, mathematical consistency, causality, and conservation. All these violations stem from the 1930s, when by a mathematical trick the Dirac wave equation was truncated to eliminate its negative energy solutions. Recent developments, however, have shown that time is quantized (Treiman, 2000), thereby eliminating the very basis of that mathematical trick, as it would involve massive violations of conservation of mass/energy.
The energy equation and Dirac’s equation call for both positive and negative energy. Thus they are symmetrical with respect to energy, as are the forces of physics. We show that positive (repulsive) forces increase positive energy, while negative (attractive) forces, such as gravitation, the strong nuclear force, and the Coulomb force between unlike charges, all increase negative energy. According to the modern kinetic theory of mass-energy, negative energy would merely be a vibration of charges at right angles to our ordinary dimensions, in an “imaginary” direction. The equations of QM, which all include “i”, therefore indicate that these functions are complex, including vibrations in “imaginary” directions. This understanding explains several anomalies with the electron, such as its velocity eigenvalue of ± c, which can only be in an “imaginary” direction. It also explains the electron’s anomalous spin of /2.
The solutions to Dirac’s equation describe a “spinor” field in which electron changes to positron every τ, the quantum of time, (2e2/3mc3, equal to 6.26 x 10-24 seconds). An electron-positron pair (“epo”) therefore must form a neutral spin-zero boson with electron and positron alternating every τ. A quantum field such as the Dirac spinor field must give rise to particles, unlimited numbers of them (Gribbin, 1998b). Therefore, the Dirac field must give rise to a “sea” of negative-energy bosons which, since they are “below zero,” must form a universal Bose-Einstein Condensate (BEC).
This universal BEC can not exist in the presence of unbalanced charges, so every unbalanced charge must instantly be surrounded by epos raised from negative to positive energy. They connect and neutralize every unbalanced charge, forming the “electromagnetic field,” which is composed of chains of one-dimensional epos connecting and balancing every unbalanced charge. They carry charge “by proxy.”
The universal BEC can’t abide positive energy either. When an electron jumps from a higher energy level to a lower one, thereby losing (positive energy) angular momentum, this momentum is absorbed and carried by the epos that surround it, forming a wave of epos carrying angular momentum, which carry the “photon” according to the Feynman “path integral” version of QM. The pattern of these epos form the photon’s ι wave."

I del tvÄ fÄr man bl.a. lÀra sig hur all materia kan förstÄs i termer av elektroner och postitroner. 9180 sÄdana par i 10 dimensioner bildar en neutron. Neutronen har utanför atomkÀrnan en halveringstid pÄ 14.8 minuter, dÄ den sönderfaller i en proton och en elektron - som bildar en vÀteatom. Tomrummet kan förstÄs i termer av elektron-postitron-par som vid "negativ energi" saknar massa och dÀrför inte interagerar annat Àn med passerande laddningar sÄsom det som i standardmodellen kallas "virtuella partiklar". Den hÀr texten Àr alltsÄ inte accepterad av vetenskapsetablissemanget, men det Àr den bÀsta text jag lÀst hittills för att fÄ ihop alla pusselbitarna. Den gör det genom det enkla antagandet att Diracs negativa energi Àr verklig. D.v.s. den antar att man valde fel inom vetenskapsetablissemanget pÄ 1930-talet.

Leif Erlingsson
2010-03-30

"Den enda verkliga frÄgan Àr vÄra trauman, som gör att vi skadar varandra och oss sjÀlva. NÀr det Àr löst, sÄ kan vi slÀppas lös. SlÀppas lös i hela universum." -- Leif Erlingsson, 2010-04-02.

Leif Erlingsson
2010-04-03

 
LegeNet Nytt, RSS flöde LegeNet Nytt, RSS flöde

LegeNet Nytt

Avprogrammeringen

Inloggning