LegeNet Holistisk detektivbyrÄ

 • Öka teckenstorlek
 • Standard teckenstorlek
 • Minska teckenstorlek

Lufta garderobsliken

Skicka sidan Skriv ut PDF

Att sĂ€ga att ondskan inte finns Ă€r inte att förhĂ„lla sig konstruktivt till psykopatin som bekĂ€mpar Livet.  Jag hĂ„ller visserligen med om att ur ett perspektiv lĂ„ngt ovanför de dynamiker vi nu bearbetar sĂ„ leder allt till medvetande, men att dĂ€rför dra slutsatsen att man inte behöver förhĂ„lla sig till dynamikerna Ă€r att abdikera och leder tvĂ€rtom till omedvetande.

SjĂ€lv har jag istĂ€llet varit inne i en massa olika dynamiker för att i dessa skeenden söka snabba pĂ„ medvetandeökningen.  Vilket givetvis gör mig till sĂ„ att sĂ€ga vĂ€rsta sortens extremist i alla deras ögon som driver olika begrĂ€nsade och begrĂ€nsande agendor.  För det svĂ„raste som finns nĂ€r man inte betraktas som en auktoritet Ă€r att Ă€ndra "Topic", de Ă€mnen som diskuteras.  Man kan ju visserligen "stĂ„ i en garderob" och tala om viktiga Ă€mnen, men det Ă€ndrar inget.  DĂ€rför har jag istĂ€llet blandat mig i hetluften hĂ€r och dĂ€r, i de Ă€mnen som nĂ„gon annan har bestĂ€mt Ă€r "Topic", men hela tiden gnagt pĂ„ med att det inte Ă€r det viktiga det som diskuteras, att det Ă€r avledning frĂ„n viktiga frĂ„gor.

Just nu Ă€r hetluften inte minst Svenska MotstĂ„ndsrörelsens vĂ„ld vs. VĂ€nsterextermisters vĂ„ld, dĂ€r vĂ€nsterextremister intressant nog av samhĂ€llet betraktas som "egentligen" demokrater, men att de "bara" eller "tyvĂ€rr" eller "sett sig tvingade" att anvĂ€nda vĂ„ld för att bli hörda.  De Ă€r alltsĂ„ ursĂ€ktade.  Man "förstĂ„r" dem.  Men man förstĂ„r över huvud taget inte högerextremisternas frustration.  "De Ă€r ju bara onda, rakt igenom."  Likadant "förstĂ„r" man vĂ€nster-extremist-feminister som tycker att alla mĂ€n Ă€r onda!

Orsaken att man "förstĂ„r" de ena men inte de andra Ă€r lögn och bortstĂ€dade fakta.  Det Ă€r politiskt korrekt att förklara vĂ€nsterextremisternas och extremist-feministerns tankevĂ€rld, men man fĂ„r ö.h.t. inte analysera och förstĂ„ högerextremisters tankevĂ€rld.  Det ser inte minst "den enda sanna Förintelsen" till.  All effektiv maktkritik stoppas av, som mĂ„nga vĂ€rdekonservativa rakt av klumpar ihop systemets stormtrupper, "kommunisterna".  Och dessa olika schatteringar Ă€r förvisso frĂ„n början finansierade och styrda av den psykopatiska makten.

HÀr nÄgra exempel pÄ hur dialog stoppas, frÄn Jan Sjunnesson 2013-08-20 "Toleransen minskar i Sverige", http://sjunne.com/2013/08/20/toleransen-minskar/ :

 • Tidskriften EXPO:s lista online pĂ„ personer med avvikande meningar
 • Transportarbetarförbundets uteslutningar av Sverigedemokrater
 • Förföljelser av prĂ€ster inom Svenska Kyrkan frĂ„n Seglora Smedja
 • DebattinlĂ€gg i Kyrkans Tidning om att avskilja prĂ€stkandidater med avvikande meningar
 • Advokatsamfundets ordförandes förslag om uteslutning av Sverigedemokratiska nĂ€mndemĂ€n
 • LO:s kampanj som ska utbilda 150 000 medlemmar att lyssna vid fikapauserna
 • Utredningen FrĂ€mlingsfienden inom oss SOU 2012:74
 • Ungdomsstyrelsens satsningar 2013 pĂ„ informationskampanjer i skolor om internetsidor
 • Statens MedierĂ„ds förlĂ„tande hĂ„llning mot autonomt vĂ€nstervĂ„ld
 • UtstĂ€llningen Politiskt Korrekt vid Forum för levande historia

Detta skapar kontaktfobi och leder Àven rent konkret till att mÀnniskor förlorar sin försörjning p.g.a. sina Äsikter.

Tillbaka till att förhĂ„lla sig till extremister:  Extremister stĂ€ller frĂ„gor pĂ„ sin spets, och ger dĂ€rmed möjligheter som ljumma akademikertyper inte ger att tydliggöra saker.  Jag propagerar dĂ€rför för att faktiskt lyssna pĂ„ alla extremister, att inte demonisera dem utan att lĂ„ta dem fullt ut förklara hur de tĂ€nker och vilka fakta och förmodanden de baserar sitt tĂ€nkande pĂ„.  För min djupare tanke Ă€r att mĂ€nniskor innerst inne kĂ€nner att nĂ„got Ă€r Ă„t helvete fel, rent ut sagt, men att de utifrĂ„n begrĂ€nsad kunskap om vad som verkligen sker tyvĂ€rr drar begrĂ€nsade och inskrĂ€nkta slutsatser.  DĂ„ blir det inbördes fientlighet SÄRSKILT bland de mĂ€nniskor SOM VERKLIGEN BRYR SIG - som alltsĂ„ HAR KÄRLEK!  (Hat Ă€r f.ö. ocksĂ„ en sorts kĂ€rlek.)

DĂ€rför Ă€r det inte extremisterna som Ă€r sanningens farligaste fiender, utan de ljumma.  De ljumma som nĂ€r de fĂ„r veta livsavgörande information lĂ„tsas som de inget hörde.  Extremisterna, under förutsĂ€ttning att deras olika perspektiv blir tydliga för alla, kan tvĂ€rtom leda till att vi som eftertĂ€nksamt lyssnar pĂ„ alla kommer framĂ„t.  Vilket f.ö. Ă€r varför extremisterna - sĂ€rskilt de mest demoniserade d:o - sĂ„ hĂ„rt motarbetas av de ljumma...  FrĂ„n http://self-realisation.com/about-the-mission/66/ :  "If you are offended, threatened or angered by the very suggestion that your compliance with the system which imposed itself upon you is evidence of your complicity in the slaughter of the innocent by tyrants, then you are almost certainly suffering from chronic narcissism, egotism or myopia, all of which prevent you learning from your mistakes, since you almost certainly never acknowledge making any."

Jag och mĂ„nga med mig anser det helt bevisat att en psykopatisk mycket mĂ€ktig elit bedriver utrotningskrig mot en stor del av mĂ€nskligheten.  Se t.ex. F. William Engdahl, "HOTET MOT LIVET: Den Genetiska Manipulationens Dolda Agenda" (2013) Orig. titel "Seeds of Destruction".  Detta Ă€r bara ett av mĂ„nga omrĂ„den man gör detta inom.  De ljumma som i praktiken försvarar kriget mot livet Ă€r den mest formidabla motstĂ„ndare livet nu stĂ„r inför.  Medan extremisterna ger möjligheter för livet att bryta igenom verklighetskontrollen, nĂ€mligen om deras agerande att stĂ€lla saker pĂ„ sin spets anvĂ€nds klokt.  Ger möjligheter att byta(/bryta) "Topic"!

Dagens "Hitlerjugend" gör hembesök och trakasserar folk.  LĂ€s om det t.ex. hĂ€r:  "Dissidenten Stenkvist" 2013-12-20, "Expressen - Expo - Researchgruppen och den autonoma miljön", http://stenkvist.wordpress.com/2013/12/20/expressen-expo-researchgruppen-och-den-autonoma-miljon/ .  SĂ„dana trakasserier strider mot
#NaturrĂ€tt #MannarĂ€tt #NaturalLaw .  Skulle Ă€ven högerextremister ha angripit icke stridande sĂ„ strider givetvis Ă€ven det mot NaturrĂ€tten.  Men eftersom etablissemanget vĂ€grar att ens erkĂ€nna sin egen brottslighet - jmf. High Crimes / KrigsbrottsanmĂ€lan för nĂ„gra Ă„r sedan som etablissemanget i princip lĂ„tsade att de inte hörde (jmf. Ă€ven diskussion om de ljumma ovan) http://u2.lege.net/highcrimes.org-20120421/ - sĂ„ tror jag att det rĂ€tta forumet för att fĂ„ rĂ€tsida pĂ„ stridandens övergrepp i sĂ„ fall Ă€r i folktribunaler byggda pĂ„ NaturrĂ€tt snarare Ă€n det korrumperade sĂ„ kallade "rĂ€ttssystemet".

Resurser hÀr:

Det extrema Ă„siktsförtrycket mot vĂ€rdekonservativa styrs som hĂ€r hemma i Sverige Lasse Wilhelmson sĂ„ utmĂ€rkt har visat genom den sionistiska ideologin.  En av mĂ„nga kĂ€nsliga fakta som inte fĂ„r avslöjas offentligt Ă€r att sionismen 1933 förklarade Tyskland krig, se http://www.google.com/search?q=%22Judea+Declares+War+on+Germany%22 för mĂ„nga referenser.  För tĂ€nker man dĂ„ lite lĂ€ngre sĂ„ innebĂ€r ju detta att det var helt begripligt att Hitler internerade den inre fienden.  Sionismen Ă€r dock fortfarande locket pĂ„ denna Pandoras ask.  DĂ€rför Ă€r effektiv kritik av den i praktiken förbjuden - man hamnar dĂ„ direkt ut "i kylan", Ă€ven om man förut som Lasse skrev pĂ„ SvD BrĂ€nnpunkt etc.
Ett annat exempel Àr den i Sverige sedan 25 Är verksamme förlÀggaren Hesham Bahari som verkligen var "inne i vÀrmen" innan han som förlÀggare publicerade Israel Adam Shamirs bok "Blommor i Galileen", som bl.a. nÀmner utrensningar av kristna byar och spÄren efter desamma.

Sionismen och "den enda sanna Förintelsen" skyddar mĂ„nget garderobslik.  Som att det flyttade bort uppmĂ€rksamheten frĂ„n massmordet pĂ„ Tyska krigsfĂ„ngar i allierade koncentrationslĂ€ger vid Rhenflodens strĂ€nder och i Frankrike genom svĂ€lt och obefintliga sanitĂ€ra förhĂ„llanden.  För det pĂ„stĂ„s att över 1,5 miljoner tyska krigsfĂ„ngar dog i lĂ€gren.  FörhĂ„llandena i lĂ€gren efter Rhen och i Frankrike var helt förfĂ€rliga, tyska krigsfĂ„ngar dog som flugor efter kriget.  (Se vidare mina referenser i dessa kommentarer: 2011-05-30 11:08 inlĂ€gg #213 i "Varför vissa fĂ„r betalt för att bo - och vem som betalar dem" trĂ„den samt 2011-04-16 17:01 inlĂ€gg #40 i "Glöm inte förintelsens offer" trĂ„den, bĂ„da pĂ„ gamla Sourze forum, hĂ€r frĂ„n mina arkivkopior.)

De allierade hade som synes alla skĂ€l i vĂ€rlden att flytta fokus till de besegrade.  Detta för att dölja de egna folkrĂ€ttsbrotten.  Den besegrade "Ă€r ju alltid ond".

Jag tror att garderobsliken blir allas vÄr undergÄng, om vi inte helt öppet och Àrligt luftar dem.

Leif Erlingsson, holistisk detektiv
2014-01-25
(Spridd i e-post 2014-01-24 i stort sett i samma lydelse.)


Kommentarer:

http://blog.lege.net/?/​348-Lufta-garderobsliken.html#comments .

 
LegeNet Nytt, RSS flöde LegeNet Nytt, RSS flöde

LegeNet Nytt

Avprogrammeringen

Inloggning