LegeNet Holistisk detektivbyrÄ

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

En riktig hjÀlte: Dr. Judy Wood

Skicka sidan Skriv ut PDF

av Leif Erlingsson
2010-02-06

Riktiga hjĂ€ltar skiter i vad andra tycker och sĂ€ger:  Är deras Ă€rende viktigt sĂ„ följer de ledtrĂ„darna, oavsett.  En sĂ„dan hjĂ€lte Ă€r Dr. Judy Wood.  Och mĂ€nniskor som stöder henne, som Andrew Johnson.

11 september 2001 har lagt grunden för decenniets terrorist- och sĂ€kerhetshysteri.  För lĂ„ngt mer tid Ă€n sĂ„, om vi inte förmĂ„ se bortom fĂ€rdiglagade medieslutsatser.  Dr. Judy Wood har gjort mer Ă€n nĂ„gon annan för att förstĂ„ vad som verkligen hĂ€nde rent fysiskt den dagen, med omvandlandet av otaliga ton betong och annat till... damm!  Hon har som tack blivit kallad allt ont.  För hon har nĂ€mligen inte följt den programmering vi utbildas med, den som innebĂ€r att hĂ„lla tyst med sĂ„dana slutsatser och insikter som inte passar in i den gĂ€ngse vĂ€rldsbilden.

Dr. Judy Wood inte bara snackade.  Hon agerade.  Se "Re: Requests for Correction per Section 515 of Public Law 106-554, March 16, 2007, by Dr. Judy Wood, to NIST.  Jag börjar undra om jag sjĂ€lv Ă€gnat mig Ă„t fel saker.  Jag har försökt vĂ€cka insikt, istĂ€llet för att helt enkelt agera.  Hmmm.

Rekommenderade lÀnkar:

Senast jag tog upp detta Ă€mne pĂ„ min blogg var 2008, se lĂ€nkar nedan.  Jag har lĂ€nge kĂ€nt att det Ă„ter Ă€r dags.

Det Ă€r ju inte direkt sĂ„ att eterenergi Ă€r okĂ€nd, den Ă€r bara förlöjligad och förnekad.  Se Stubblefield, Tesla, Reich m.fl. med "Radiant Energy" och allt vad de kallade den infĂ„ngade "etervinden" för.  Nej, problemet Ă€r snarare att mĂ€nniskor inte tĂ€nker utan att de kopierar upplevda auktoriteter.  Tekniken varmed vi bullshitas kan kallas "Censurens Megafoner".  Det fungerar sĂ„ att de som har benĂ€mningsmakten drĂ€nker oss med de tolkningar och benĂ€mningar som genom simpel överröstning - kanske sĂ€rskilt av bildade mĂ€nniskor (det krĂ€vs bildning för att inte se) - uppfattas som norm.  Den allt överskuggande merparten tolkningar blir dĂ„ fĂ€rdiglagade och trycks ned i vĂ„ra sinnen pĂ„ ett sĂ€tt sĂ„ att endast de som lĂ€gger all sin kraft pĂ„ att försvara sitt eget tĂ€nkande, förmĂ„r göra detta.

Det Àr dÀrför sÄ fÄ mÀnniskor sjÀlva tar reda pÄ sanningar i strid mot rÄdande vÀrldsbild.

Och det blir ju inte direkt bĂ€ttre nĂ€r man börjar nysta i VARFÖR denna typ av sanningar undanhĂ„lls oss.  "KaninhĂ„let" Ă€r MYCKET djupt.  Men pĂ„ plussidan:  Vi upptĂ€cker sanningen om vĂ„ra liv!

Leif Erlingsson
2010-02-06

Senast uppdaterad 2010-02-06 20:08  
LegeNet Nytt, RSS flöde LegeNet Nytt, RSS flöde

LegeNet Nytt

Avprogrammeringen

Inloggning