LegeNet Holistisk detektivbyrÄ

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Sourze förbjuder förklaringar

Skicka sidan Skriv ut PDF

Det tar tid att reflektera för att inse vad som verkligen sker bakom det som synes ske.

För en dryg mĂ„nad sedan pĂ„stod Sourze Red. att man stĂ€ngde sitt eget kommentarsforum.  Det gjorde man inte.  Det man istĂ€llet gjorde var att dels IP-blockera just de forumister som förmĂ„dde analysera och förklara vad som verkligen pĂ„gick i den forumdynamik som var.  Dessutom slutade man lĂ€nka till sitt eget forum frĂ„n nya artiklar utan hĂ€nvisade till Facebook.  Men forumet finns kvar och under förutsĂ€ttning att man inte tillhör de IP-blockerade forumisterna sĂ„ kan man fortfarande skriva dĂ€r.  Om det skrivna sedan fĂ„r vara kvar beror pĂ„ hur försiktigt man uttrycker sig.

Dynamiken att de som försökt förklara nĂ„got pĂ„ Sourze Forum kunnat utsĂ€ttas för hur mycket forummobbing som helst utan att mobbarna fĂ„tt nĂ„gra reprimander syns extremt tydligt i min egen Ovetenskapsparadigmet trĂ„d.  Kanske lite vĂ€l tydligt, för jag noterade att en anonym Jante vs. FrihetsmĂ€nniska dialog dĂ€r censurerades dryga timmen efter den tidsstĂ€mpel dĂ„ den infördes.  Lyckligtvis hann jag kopiera den.  Denna dialog lyckades fĂ„nga essensen av dynamiken i trĂ„den.  DĂ€r alltsĂ„ de statiska auktoritetsbundna mobbar de som kan och vill resonera och förklara.  (Jante FrihetsmĂ€nniska 2013-05-16 10:50 i "Ovetenskapsparadigmet" trĂ„den.)

Det pikanta Ă€r naturligtvis att mobbarna i ovanstĂ„ende trĂ„d inte avstĂ€ngts frĂ„n Sourze Forum.  DĂ€remot har tvĂ„ av de minst fyra nyligen IP-blockerade forumisterna resonerat och förklarat i denna trĂ„d.  NĂ€r senare de nu IP-blockerade Ă€ven resonerade och förklarade i ett annat Ă€mne, dĂ„ brast det för Sourze Red., och man förbjöd alltsĂ„ förklaringarna med motiveringen att man stoppade nĂ€that.  Att detta Ă€r svepskĂ€l bevisas dock av den snabba censureringen av Jante vs. FrihetsmĂ€nniska dialogen som avslöjade att en viss typ av mobbing i sjĂ€lva verket alltid har varit godkĂ€nd pĂ„ Sourze Forum.  NĂ€mligen mobbingen frĂ„n det statiskas försvarare gentemot de dynamiska nytĂ€nkare som kan och vill förklara.

För mer detaljer om detta andra Ă€mne och dynamiken kring det se min kommentar 2013-05-30 pĂ„ denna arkivsida om grindvakter - lĂ€nk -, nĂ„got som alltsĂ„ vĂ€l beskriver Sourze Red.  Det finns Ă€ven en översikt över nĂ€r censuren slog till rejĂ€lt - lĂ€nk -, med sĂ„vĂ€l censurerade som icke censurerade inlĂ€gg för jĂ€mförelse.  Jag har lagt ett "ankare" dĂ€r censuren slog till, 2013-05-07 11:15.  Det som riktigt blev "det röda skynket" som "tjuren Sourze Red." rusade blint pĂ„ var antagligen denna trĂ„d - lĂ€nk -, startad 2013-05-04 15:24 av undertecknad, som förvisso var lite provokativ.  Kanske jag intuitivt kĂ€nde hur jag mĂ„ste göra för att fĂ„ Sourze Red. att avslöja sig?  Upprinnelsen till dynamiken finner man istĂ€llet i en tidigare trĂ„d dĂ€r en forumist som dock inte blivit avstĂ€ngd 2013-04-29 04:23 skapade - lĂ€nk - casus belli för att kunna förhindra analys och förklaringar av forumdynamik i forumet.  För att kunna förbjuda förstĂ„else av de dynamiska processer varmed tankekontrollen pĂ„ Sourze och pĂ„ mĂ„nga andra forum fungerar.

En reflektion Ă€r att jag nog bara hade en enda chans - som jag ocksĂ„ tog - att verkligt tydligt avslöja detta.  DĂ€rför har jag aldrig kĂ€nt nĂ„got dĂ„ligt samvete över "det röda skynke" som jag höll ut för "tjuren Sourze Red.".  Det var helt enkelt nödvĂ€ndigt.  Detta Ă€r ocksĂ„ vĂ€ldigt stort.  Det Ă€r en del av den gamla dynamiken som inleddes med bokreligionerna via gamla testamentet av det statiska vs. det dynamiska.  Grunden för vĂ„r civilisation.  FrĂ„gan Ă€r om det i Sverige alls finns nĂ„gon jordmĂ„n för dialog om grunden för civilisation.  Karin Boye var nog ocksĂ„ trött pĂ„ detta.  Hon identifierade 1924 i dikten "Asar och alfer" frĂ„n samlingen Gömda land konflikten statiskt vs. dynamiskt genom att asarna liknades vid stenstoder och Ă„t dem gavs allt man kunde ta pĂ„, medan det dynamiska symboliserades av alver Ă„t vilka allt som Ă€nnu ej fanns gavs, d.v.s. framtiden.  Detta Ă€r ocksĂ„ ett genomgĂ„ende tema i Bibeln, dĂ€r endast den yttersta auktoriteten tillĂ„ts skapa.  Jag har diskuterat detta pĂ„ Sourze, dock utan att mĂ€rka av nĂ„gon vilja att förstĂ„.

Censur just i trĂ„den Ovetenskapsparadigmet Ă€r dessutom extra pikant genom att trĂ„den och artikeln handlar om hur vetenskapliga grindvakter hĂ„ller oss dumma och lydiga.  Det Ă€r t.ex. ganska uppenbart för mĂ„nga att Albert Einstein var en grindvakt för att hĂ„lla kvar oss i en statisk vĂ€rld dĂ€r allt dynamiskt antogs hĂ€nda nĂ„gonstans i andra Ă€nden av universum - den generella relativitetsteorin - för att de dynamiska idĂ©erna av Nicola Tesla, Walter Russell, Viktor Schauberger och mĂ„nga relaterade tĂ€nkare inte skulle fĂ„ fotfĂ€ste.

Brasklapp:  Lt. Col. Thomas E. Bearden, Ph.D. (U.S. Army Retired), Miles Williams Mathis och andra lyckas faktiskt knyckla ihop sina insikter med Albert Einstens generella relativitetsteori, vilket i nulĂ€get har klara PR-mĂ€ssiga fördelar - ungefĂ€r som att inte nĂ€mna "sionister".  Men det skapar ett tankestopp som gör det svĂ„rare att tĂ€nka i termer av virvlar, vortex och resonans som förklaring till ett dynamiskt, öppet universum, och hjĂ€lper dĂ€rför grindvakterna att hĂ„lla kvar oss i hjĂ€rntvĂ€tten.  I det statiska tĂ€nkandet.  Det har visats att Albert Einstein gjort lite vĂ€l mĂ€rkliga "och hĂ€r hĂ€nde ett under" i sina tankegĂ„ngar, som dock maskerats.  Se t.ex. "Free Energy and Free Thinking: Einstein's Ether" och "Arend Lammertink: Electrical Engineer disproves Einsteins Relativity Theory: The Ruins of 106 Years Relativity" sidan 7, stycket som börjar "Einstein's Ether:".)
Sourze Red. PÅSTÅR att de stoppar forummobbing.  Nej, de stoppar dynamisk förstĂ„else.  Och de Ă€r helt avslöjade i detta.  Den rĂ„dande ideologin har sitt ursprung i bokreligionernas förbjudande av eget skapande och Sourze Red. Ă€r bara en av dess profeter.  LĂ„t oss rulla upp detta som en gammal bokrulle, som det stĂ„r om i uppenbarelseboken.  Förresten, pĂ„ engelska Revelation.  TĂ€nker pĂ„ rotation, upprullning.  Nu rullas det upp.
 

Leif Erlingsson
enligt de programmerade galen
enligt de icke programmerade superklok
2013-06-10 22:11

 
LegeNet Nytt, RSS flöde LegeNet Nytt, RSS flöde

LegeNet Nytt

Avprogrammeringen

Inloggning