LegeNet Holistisk detektivbyrÄ

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Att ta sig sjÀlv pÄ allvar

Skicka sidan Skriv ut PDF

De mer subtila attackerna pÄ vÄra medvetanden utnyttjar vÄra egna samveten, vÄra egna högre kÀnslor.  NÀr vi visar oss sjÀlva respekt sÄ projiceras att detta Àr utslag av överdrivet ego.  Se t.ex. Sourze.se multitrÄdig orientering, dÀr det blir vÀldigt tydligt i angreppet pÄ knutars profiltext efter att knutars uttryckt frustration över att ingen verkade bry sig om artikeln han kommenterade under, som tagit upp viktiga frÄgor.

Jag tycker det Àr bra nÀr unga tar sig sjÀlva pÄ allvar för ingen annan verkar göra det.  Ja, det Àr inte fel nÀr du Àr Àldre heller, bara du gör allt för att vara autentisk och sanningsenlig.  Den som inte har sjÀlvrespekt och integritet har förstÄs svÄrt att förstÄ hur viktigt detta Àr, men en person med integritet kan inte ljuga och bedra utan ett oerört personligt pris.  En sÄdan person kan man lita pÄ.

Att provocera som knutars gör i sin Sourze-profil att hans favoritskribent Àr han sjÀlv etc, det Àr inte utslag av ego som Sourze-rÀvarna tolkar det utan det Àr utslag av de nya sortens förhÄllningssÀtt dÀr ungdomar "med vÄld" Ätertar sin integritet.

Heja!

 
LegeNet Nytt, RSS flöde LegeNet Nytt, RSS flöde

LegeNet Nytt

Avprogrammeringen

Inloggning