LegeNet Holistisk detektivbyrÄ

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Det skulle inte kunna finnas en dödskult?

Skicka sidan Skriv ut PDF

Fick offlist mailinglistan "Mot Krig" en kommentar ang. att det inte skulle kunna finnas en dödskult för att det skulle sakna rim och reson.

Först mitt svar sedan ett preciserande frÄn min sida.

sedan nÀr hade det sekter och kulter gör och planerar nÄgot med rim och reson att skaffa?!

Det Àr inte direkt som att inte allt sker rakt framför vÄra ögon, och som att det skulle vara svÄrt att se.

Det Àr bara det att mÄnga har en förestÀllning om att det mÄsta styras av rim och reson.  Icke!

Ett preciserande: Ur perspektivet tankesystemet som skapat nÄgot sÄ har detta nÄgot alltid rim och reson!!!  Hindret för att förstÄ Àr att detta tankesystem kan vara sÄ frÀmmande för det egna tankesystemet att man inte kan tÀnka sig det!

Detta Àr f.ö. hela syftet med min snart 10-Äriga satsning med mina bloggar, skriverier och min holistiska detektivbyrÄ, att kunna trÀnga in i och förstÄ alla möjliga olika tankesystem!!!  För att de mÀnniskor och organisationer som insett att det kan behöva vÀgledning i att förstÄ olika frÀmmande tankesystem (frÀmmande kan de vara för att de Àr hemliga, slutna) kan fÄ mitt bistÄnd i detta som bollplank, etc, se vidare  http://lege.net/ och  http://blog.lege.net/ .  AlltsÄ att bistÄ i att kunna tÀnka tankar som man inte kunnat tÀnka sig!!!

Sedan en ljus tanke: Jag tror att om vi aktivt med vÄr hela avsikt faktiskt vÀljer vilken framtid vi vill ha, sÄ har vi oerhört stor pÄverkan.  SÄ börja vÀlja om du inte vill att andra ska göra det Ät dig!


Leif Erlingsson
2012-02-19 07:31


Artikeln har samtidigt postats som kommentar till "Död eller liv, hur vÀljer du?", pÄ lÀnk http://lege.net/medvetandeutveckling/dodellerlivhurvaljerdu/fick-en-kommentar-att-det-skulle-sakna-rim-och-reson.html .

 
LegeNet Nytt, RSS flöde LegeNet Nytt, RSS flöde

LegeNet Nytt

Avprogrammeringen

Inloggning