LegeNet Holistisk detektivbyrÄ

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Fri Energi och naturvÀnlig Hampa lösningen pÄ miljökrisen

Skicka sidan Skriv ut PDF

Denna artikel mÄste skrivas eftersom det finns mÀnniskor som fattat att Fri Energi Àr en realitet [1] ,  men som inte har förstÄtt att den tillsammans med ersÀttandet av oljebaserade produkter med hampabaserade Àr lösningen pÄ sÄvÀl den atmosfÀriska nedsmutsningsproblematiken som sopbergen av plast pÄ land och i vÀrldshaven.

Genom att varje medborgare sjÀlv fritt kan ta fram den energi den behöver för att vÀrma eller kyla sitt hus, driva sina fordon o.s.v., och denna energi Àr ren och fullstÀndigt miljövÀnlig, sÄ minskar beroendet av de multinationella företagen som Àr samma företag som talar om för knapptryckarkompanierna [2] vad de ska stifta för lagar.  Kedjeeffekten av detta Àr att företagen inte lÀngre kan diktera lagstiftningen mot mÀnsklighetens intressen.  Detta i sin tur möjliggör Äterlegalisering av miljövÀnliga teknologier som för att skydda de multinationella företagsintressena lÀnge har varit förbjudna.  SÄsom t.ex. hampa istÀllet för plast.  Hampa bryts ned naturligt dÄ det Àr ett naturÀmne.

Konsekvenserna av principen att det bÀsta för mÀnniskorna istÀllet för det bÀsta för företagen pÄ omrÄde efter omrÄde fÄr styra Àr enorma, och leder till ett mÀnniskovÀnligt samhÀlle.  De som styrt de multinationella företagen fÄr överge den lekstugan, men det finns nog med materiellt vÀlstÄnd Ät alla.  Och tid och resurser för att förverkliga drömmar.

Leif Erlingsson, holistisk detektiv
2013-03-19

Fotnoter:

  1. Den anvÀndes t.ex. den 11 september 2001 i New York för att förinta ett antal byggnader.  Se Dr. Judy Wood, "Where Did the Towers Go?  -  Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11" (2010).
  2. Anne-Marie PÄlsson, "Knapptryckarkompaniet - Rapport frÄn Sveriges riksdag" (Atlantis 2011).

Först publicerad pÄ lege.net.  Artikeln fÄr i oförÀndrat skick inbegripet rubrik och denna rad fritt Äterpubliceras.

 
LegeNet Nytt, RSS flöde LegeNet Nytt, RSS flöde

LegeNet Nytt

Avprogrammeringen

Inloggning