LegeNet Holistisk detektivbyrÄ

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Varför BLOCKERAR intelligentian LÖSNINGAR?

Skicka sidan Skriv ut PDF

Varför BLOCKERAR intelligentian LÖSNINGAR pĂ„ mĂ€nsklighetens problem?  (T.ex. genom att lĂ„tsas inte se eller höra, att vĂ€gra erkĂ€nna innebörd.  Genom att helt enkelt lĂ„tsas inte förstĂ„ samtidigt som den som förstĂ„r utmĂ„las som felaktig, ond, o.s.v..)

Att jag alls Ă„r 2005 startade (alternativ, godkĂ€nd stavning) "Intelligentsians blockering" bloggen ( http://blog.lege.net/ ) var för att jag ur djupet av mitt inre kĂ€nde frustration över vad jag redan dĂ„ sĂ„g.  Att mĂ€nniskor SABOTERAR för varandra snarare Ă€n hjĂ€lper varandra.

Sedan dess har jag blivit helt klar över att det Ă€r en bortförklaring att orsaken hĂ€rtill skulle vara inbördes strid om överlevnad kring begrĂ€nsade resurser.  Hur vet jag det?  Jag vet det eftersom Ă€ven begrĂ€nsningarna Ă€r skapade genom BLOCKERING av lösningar som skulle lyfta bort begrĂ€nsningarna.  (GĂ€ller energi, mat och mycket annat.  Det Ă€r t.ex. desinformation att vetenskapen skulle ha motbevisat s.k. fri energi, för verkligheten Ă€r den motsatta vilket alla som vill veta lĂ€tt kan verifiera.)

Vad blir den naturliga följdfunderingen av ovanstĂ„ende?  Ja, naturligtvis att det Ă€r mĂ€nniskan som "Ă€r problemet".  Detta dĂ„ det ju till synes Ă€r mĂ€nniskan som blockerar lösningarna.  Och den naturliga lösningen pĂ„ detta att det till synes Ă€r mĂ€nniskan som "Ă€r problemet" Ă€r naturligtvis att undanröja mĂ€nniskan...

Nu blir det djupare och svĂ„rare att hĂ€nga med, men jag vill Ă€ndĂ„ berĂ€tta att min egen slutsats Ă€r att Ă€ven detta Ă€r desinformation.  Fast pĂ„ ett mycket mycket djupare plan.  Gnostikerna kallade dessa desinformationsagenter Archons, som jobbade pĂ„ mĂ„nga olika plan inkl. drömplanet, ljusets Ă€nglar, mörkrets Ă€nglar, alltsĂ„ "gudar och demoner".  I dag i sĂ„ fall via allt det som inte erkĂ€nns men som Ă€ndĂ„ pĂ„verkar mĂ€nniskor pĂ„ alla nivĂ„er av samhĂ€llet.  Lasse Wilhelmson sa en gĂ„ng till mig att "De som tror att de Ă€r utvalda för viktig information Ă€r lĂ€ttast att styra." (2008-07-26.)  Det Ă€r sant, ingen Ă€r sĂ„ lĂ€tt att styra som den som tror att den har tillgĂ„ng till priviligierad information.

Jag tror inte att det Àr mÀnniskorna som Àr problemet, utan att problemet Àr att mÀnniskor inte har genomskÄdat hur de manipuleras pÄ nivÄer de inte ens förestÀller sig existerar.

DĂ€rför tror jag intelligentian BLOCKERAR LÖSNINGAR pĂ„ mĂ€nsklighetens problem.  FÖR ATT den Ă€r MANIPULERAD utan att sjĂ€lv inse det eller utan att den ens vill förestĂ€lla sig att det Ă€r möjligt att den Ă€r det.

Leif Erlingsson, holistisk detektiv
2014-01-30

 
Kommentarer:

http://blog.lege.net/?/​349-Varfor-BLOCKERAR-intelligentian-LOESNINGAR.html#comments .

 
LegeNet Nytt, RSS flöde LegeNet Nytt, RSS flöde

LegeNet Nytt

Inloggning