LegeNet Holistisk detektivbyrÄ

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Egentligen Àr folkmord onödiga, omtagning

Skicka sidan Skriv ut PDF

av Leif Erlingsson
2010-02-14

NÀr jag skrev "Egentligen Àr folkmord onödiga" 2009-11-23 förstod jag inte det verkliga skÀlet till att vi "mÄste utrotas". Det tror jag att jag gör nu, och kan dÀrför bemöta dessa tankar. Jag försöker göra det lite personligt, som ett mail:

Hej,

Jag sÄg i gÄr kvÀll "Intervju med John Taylor Gatto" (video):
http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=5968885033799420604&hl=en

Det sista han sĂ€ger Ă€r att detta [skiktade okunskapande] skolsystem Ă€r "Necessary to manage the kind of economy these people created" - NÖDVÄNDIGT FÖR ATT DEN TYP AV EKONOMI DESSA MÄNNISKOR SKAPADE SKA FUNGERA.  Manageringen av okunskapandet Ă€r alltsĂ„ nödvĂ€ndigt för att stödja ett system.

D.v.s. INSIKTS-klassklyftorna Àr nödvÀndiga för att vÄrt nuvarande ekonomiska system ska kunna fungera, för att konsumismen ska fungera, för att vi konsumenter ska vara förutsÀgbara och lÀttmanipulerade. Och att förutsÀgbara och lÀttmanipulerade konsumenter Àr en förutsÀttning för vÄrt nuvarande ekonomiska system!  Ett system som visserligen enligt mÄnga, bl.a. Dr Rima Laibow, snart ska bytas ut mot ett system med elit, tekniker och tjÀnare, som inte lÀngre behöver konsumenter och dÀrför med "fördel" kan göra sig av med 90% av mÀnskligheten - de onödiga Àtarna.  Kanske de redan har lyckats, kanske vi "onödiga mÀnniskor" verkligen snart Àr utrotade.  HÀnvisar till alla kemikalier som gör oss infertila pÄ nÄgra generationers sikt.  (Nasismen en "Red herring"?)

Enligt John Taylor Gatto:s analys sĂ„ Ă€r orsaken till vĂ„rt nuvarande nĂ€rmast globala skiktade okunskapande skolsystem det genomslag Charles Darwin:s andra verk, "The Descent of Man, and Selection in Relation to Sex" (1871), fick i salongerna, dĂ„ han redan var vida kĂ€nd. ("MĂ€nniskans hĂ€rledning och könsurvalet och botanik".)  Tanken skulle vara att endast en elit förtjĂ€nade att fortplanta sig för annars skulle mĂ€nniskoslĂ€ktet de-evolvera och försvinna.  Av nĂ„gon anledning skulle denna elit vara de som sitter överst i samhĂ€llshierarkin...  Det handlar alltsĂ„ om att "RÄDDA MÄNSKLIGHETEN FRÅN UNDERGÅNG".

SÄ nu vet ni varför vi mÄste dö!  Vi "duger inte"!  För det har bestÀmts över vÄra huvuden.  Kan man pÄpeka att de har blivit tokiga?  Galenskapen bygger pÄ materialismen - tanken att vi bara Àr vÄrt DNA och vÄra kroppar.  Jag vet genom egna samtal med personer med kontakter i dessa mentala sfÀrer att det Àr sÄ de tÀnker, att vi bara Àr vÄra DNA och kroppar och att nÀr vi dör sÄ finns inget mer.  Kanske det Àr p.g.a. detta sjuka mÄnghundraÄriga projekt eliten sedan generationer Àr insyltad i som sÄ mÄnga av eliten inte kan ta till sig de nya bevisen för att vi Àr sÄ mycket mer Àn det fysiska -- för dÄ Àr deras "goda" projekt i sjÀlva verket inte det minsta gott...  Hela deras sjÀlvbild som det godas försvarare rasar...

Metoden att genomföra detta mastodontprojekt Ă€r att förhindra 90% - vi som ska dö - frĂ„n att kunna tĂ€nka högre tankar. Kunskapskorvstoppning plus prov som verifierar att eleverna lydigt lĂ„ter sig korvstoppas!  Jag lyckades aldrig inordna mig i detta eftersom jag Ă€r helt oförmögen att lĂ€ra mig genom korvstoppning.  Jag MÅSTE FÖRSTÅ, annars KAN JAG INTE LÄRA MIG.  Ganska fantastiskt att denna min stora begrĂ€nsning RÄDDAT MIG!  Visserligen till priset av ett personligt enormt lidande i skolsystemet, som definitivt inte var till min fördel - usla betyg och oĂ€ndlig möda för att förstĂ„ sĂ„ att jag kunde svara rĂ€tt pĂ„ kunskapskorvstoppningstesten sĂ„ att jag kunde fĂ„ ett hyfsat jobb!  Fy för den lede!

Som jag la ut 2009-12-25 pÄ "Omprogrammering av perceptionsmatrisen", "Den skola vi har Àr skadlig för vÄra barn. ... Skolans dolda mÄl krÀnker barnens sjÀlvkÀnsla och skrÀmmer till osÀkerhet.  Skolan skapades för att Ästadkomma just detta. DÀrför behöver skolan upplösas och ersÀttas med en mÄngfald sÀtt att lÀra."

Med tanke pÄ det allt fler frÄn olika hÄll inser - att mÀnsklighetens ljus mÄnga gÄnger de senaste Ärtusendena tÀnts, och snart slÀckts igen - sÄ mÄste man undra vad det Àr för makt/er som manipulerar i bakgrunden.  Det Àr inte svÄrt att förstÄ varför det talas om djÀvlar och andevÀsen.   För nÄtt lurt Àr det!

PÄ grund av det John Taylor Gatto berÀttade om att mÀnniskoslÀktet ansÄgs skulle de-evolvera och försvinna om "vi undermÀnniskor" skulle rÄka föröka oss, speciellt med "övermÀnniskorna" i eliten, sÄ kom jag i dag pÄ att Googla the new eugenicists och fann bl.a. http://en.wikipedia.org/wiki/Liberal_eugenics . Jag kontrollerade genast nÀr sidan först lagts upp, 2004-10-29, med en "STUB". LÀs den i nuvarande skick!

Med tanke pÄ hur vi görs infertila med alla tillsatser, sÄ kan man med fog sÀga att snart Àr vi "onödiga mÀnniskor" verkligen utrotade.  DÄ blir det bara de som har tillÄtits ha insikt kvar...  Jag har i Äratal ansett att de har tagit gruvligt fel i detta.  Se t.ex.  "HjÀrncellskomplotten" frÄn 2008-07-21.  Klipper förresten in texten:

HjÀrncellskomplotten

av Leif Erlingsson
2008-07-21

Det var en gĂ„ng ett gĂ€ng hjĂ€rnceller som tyckte att de förstod saker bĂ€ttre Ă€n alla hjĂ€rncellerna tillsammans.  SĂ„ de bestĂ€mde sig för att ta över.  De skapade en ‘film’ eller lĂ„tsasverklighet Ă„t resten av hjĂ€rnan, sĂ„ att den inte skulle lĂ€gga sig i.

Medan de sjÀlva hade tillgÄng till de verkliga frÄgorna.  Som endast de sjÀlva, i sin upphöjdhet, styrde och stÀllde i.

Eftersom de sjĂ€lva var de enda hjĂ€rncellerna som hade tillgĂ„ng till riktig information var det naturligt att resten av hjĂ€rnan var helt ute och cyklade i allt den kom fram till.  SkrĂ€p in, skrĂ€p ut, sĂ„ att sĂ€ga.  Men av nĂ„gon anledning – kanske för att de var för fĂ„ – sĂ„ begrep inte insides-gĂ€nget detta, utan tolkade det som att endast de sjĂ€lva var de enda som kunde tillföra nĂ„got.

En dag kom insides-gÀnget fram till att det inte gick att lösa de frÄgor de stÀllts inför.  Och resten av hjÀrnan hade heller inget att tillföra.  Det Àr ute med oss, blev slutsatsen.  Och man vÀntade pÄ slutet.

HÀr kan berÀttelsen sluta.  Men det finns ett annat slut ocksÄ.  NÀmligen om insides-gÀnget inser att resten av hjÀrnan behöver fÄ ta del av riktig information för att dÀrefter hela hjÀrnan ska kunna angripa de verkliga frÄgorna.  Och det finns en sak som ni inte fÄr berÀtta för insides-gÀnget, för dÄ kan de bli mycket sÄrade:  Andra hjÀrnor sÄg hur just den hÀr hjÀrnan förlorade förstÄndet, och har gjort vad de har kunnat för att hjÀlpa den bli frisk igen.

Leif Erlingsson
2008-07-21

Jag hade viss insikt i dessa frÄgor lÄngt tidigare, se ex. "Gallringen av hjorden" fr. 2007-12-19.  Jag har ihÀrdigt erbjudit mina analyser till andra för publicering, men av nÄgon orsak har man inte velat ta i dem.  Kanske det kÀndes "för jobbigt".  Men om det Àr "för jobbigt" att sÀkra sin egen överlevnad, dÄ har eugenikerna rÀtt?!  Visa att de har fel!!!!


Allt gott,

hÀlsar Leif Erlingssons holistiska detektivbyrÄ, http://lege.net/
2010-02-14

 
LegeNet Nytt, RSS flöde LegeNet Nytt, RSS flöde

LegeNet Nytt

Inloggning