LegeNet Holistisk detektivbyrÄ

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Att nogsamt se till att vara okunnig Àr en moralisk brist

Skicka sidan Skriv ut PDF

En rimlig stÄndpunkt Àr att endast de politiker och politiska organisationer som aktivt arbetat för en intellektuellt Àrlig offentlig diskurs i Àmnen som GeoEngineering och SkalÀr krigföring bör ges framtida förtroende.

Som Ivan Björn konstaterade i en kommentar till Solveig Silverins nya video i gÄr, hÀr delvis omformulerad:

Den 11 september 2001 gjorde man tvillingtorn till damm och inte mycket brÄte trÀffade marken.

  1. För den vanliga mÀnniskan som lever i den konfliktvÀrld medierna mÄlar upp sÄ var det muslimerna som gjorde detta.

  2. För de nÄgot alertare heter det att det var en kontrollerad sprÀngning, eventuellt med kÀrnvapen.
    Fast det skrev inte Ivan Björn, men sÄ tror somliga som inte lÀngre kan acceptera en konventionell sprÀngning som förklaring.

  3. Och för alla regeringar i vÀrlden och deras underrÀttelsetjÀnster sÄ var denna hÀndelse en kristallklar signal att hÀr hade SkalÀrvapen anvÀnts.
     

Vapen som kan förgöra vem och vadsomhelst pĂ„ jorden, "sĂ„ det gĂ€ller att hĂ„lla kĂ€ft och spela med i charaden" tĂ€nker kantĂ€nka korrumperade beslutsfattare och andra som Ă€ndĂ„ förstĂ„r verkligheten.  Och som dĂ„ Ă€ven tillĂ„ter den lĂ„ngsamma folkutrotningen av nuvarande mĂ€nniskomodell med hjĂ€lp av aerosolförgiftning frĂ„n flygplan och med andra metoder.

De som hĂ„ller oss okunniga om detta Ă€r psykopatskadade.  De tror att det Ă€r bĂ€ttre att lĂ„ta psykopaterna tolka verkligheten Ă„t dem och att acceptera dessas tolkningar som sina egna sanningar Ă€n att stĂ„ upp för egen verklighetsobservation.

Problemet Àr att psykopaterna och i viss mÄn sekundÀrpsykopaterna - de som av samhÀllet socialiserats till att bete sig som psykopater - Àr felaktiga pÄ sÄ sÀtt att deras primÀrmÄl inte Àr mÀnsklighetens bÀsta utan att ha kontroll och makt över andras tÀnkande.

DĂ€rför blir det alltid bara vĂ€rre ju lĂ€ngre man hĂ„ller god min i psykopaternas spel.  Man förlorar sig sjĂ€lv, vet inte lĂ€ngre vem man sjĂ€lv Ă€r eller vad som Ă€r sant eller nĂ„got överhuvudtaget.  Man kommer dĂ„ fullstĂ€ndigt och totalt under psykopaternas kontroll.

IstĂ€llet mĂ„ste man vĂ„ga bli utpekad som den ondaste av de onda av psykopaterna, för det Ă€r deras metod att marginalisera de som sĂ€ger hur det Ă€r.  De som vĂ„gar stĂ„ upp mot dem.  Man mĂ„ste ge fler mod att stĂ„ upp mot psykopaterna.  Detta gör fler och fler friskare och friskare.  Fler och fler kommer att respektera heder snarare Ă€n psykopaternas Ă€ra.  Heder Ă€r vad du vet om dig sjĂ€lv, Ă€ra Ă€r vad andra tycker om dig.  Hederlighet Ă€r att stĂ„ för sin egen sanning oavsett vad dynga dĂ„ andra sprider om dig, medan den som söker Ă€ra anstrĂ€nger sig att anpassa sig till dyngspridarnas önskningar om vad de ska hĂ„lla tyst med.

Det mĂ„ste bli en samhĂ€llsnorm att det Ă€r en moralisk brist att avsiktligt hĂ„lla sig okunnig om ett Ă€mne.  För detta Ă€r psykopaternas favoritmetod med hjĂ€lp av vilken de senare helt sanningsenligt kan vittna, "men vi visste inte", "vi förstod inte".  Nej, för de sĂ„g nogsamt till att hĂ„lla sig okunnigaAtt nogsamt se till att vara okunnig Ă€r en moralisk brist.  Alldeles sĂ€rskilt nĂ€r man utifrĂ„n okunskap sprider dynga om de som sprider kunskap.

Att söka Ă€rbarhet Ă€r en annan moralisk brist, eftersom man dĂ„ lĂ„ter sig korrumperas.  All form av korrumperbarhet Ă€r en moralisk brist.  Alla Ă€r vi korrumperade, men i olika grad.  DĂ€rför mĂ„ste vi börja selektera pĂ„ de minst korrumperade snarare som i dag att vi lĂ„ter de mest korrumperade styra.

Leif Erlingsson, holistisk detektiv
2014-02-13 17:00

 
Kommentarer:

http://blog.lege.net/?/​350-Att-nogsamt-se-till-att-vara-okunnig-aer-en-moralisk-brist.html#comments .

 
LegeNet Nytt, RSS flöde LegeNet Nytt, RSS flöde

LegeNet Nytt

Inloggning