LegeNet Holistisk detektivbyrÄ

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Under gatlampan

Skicka sidan Skriv ut PDF

Postad tisdagen 2010-08-03 10:32:29 pÄ Fritt Forum < Den hÀr e-postadressen Àr skyddad frÄn spamrobotar, du mÄste ha Javascript aktiverat för att visa den > av Leif Erlingsson:

Alla letar "under gatlampan". Ska jag gÄ dit och hjÀlpa dem leta dÀr, eller ska jag ropa till dem att det de letar efter finns dÀr jag Àr?

Alla letar "under gatlampan". Ska jag gĂ„ dit och hjĂ€lpa dem leta dĂ€r, eller ska jag ropa till dem att det de letar efter finns dĂ€r jag Ă€r? Fast de tycks inte höra. Kanske de har pĂ„ MP3-spelaren för högt? Finns det nĂ„got sĂ€tt pĂ„ vilket jag kan gĂ„ dit, och sedan försöka leda dem till dĂ€r det de letar efter finns? Fast de tycks föredra att leta "i gatlampas sken"... Eller som Leif Bengtsson sĂ€ger, "Ät skit, en miljard flugor kan inte ha fel!"

Vill vi ha ett bĂ€ttre samhĂ€lle, en bĂ€ttre framtid, sĂ„ fĂ„r vi vĂ€l för bövelns hakar stötta och stödja alla dem som kĂ€mpar för att visa var det vi letar efter finns, istĂ€llet för att vĂ€nda dem ryggen för att istĂ€llet stödja etablissemangets "shrills". Etablissemanget kommer alltid att skicka ut eller anvĂ€nda till synes revolutionerande röster, organisationer. Ofta startade i bĂ€sta syfte. Det Ă€r dĂ€rför vĂ„r uppgift att lĂ€ra oss GENOMSKÅDA vilka röster som Ă€r Ă€kta och vilka som bara nĂ€stan lĂ„ter Ă€kta, som bara anvĂ€nder de rĂ€tta orden men saknar den rĂ€tta integriteten, som saknar intentionen att skapa nĂ„got helt nytt.

Jag tĂ€nker pĂ„ namn som Hesham Bahari, som sedan 25 Ă„r kĂ€mpat i förlagsbranschen och som har gett ut det mesta som "ringar in" det vi egentligen söker, svar. Som jag skrev i ""Vad kan en liten mĂ€nniska dĂ„ göra?"", redan 1994 gav Alhambra ut "SĂ€desfĂ€ltens teckenmysterier", och det finns vĂ€l knappt nĂ„got viktigt Ă€mne under solen som detta lilla modiga förlag inte har tagit i sedan dess. HjĂ€lp sĂ„dana krafter FRAMÅT. FÖRSTÅ att de intensivt MOTARBETAS av hela etablissemanget, och HJÄLP SJÄLV TILL ATT GÖRA TVÄRTOM!

Jag tĂ€nker pĂ„ alla som kĂ€mpat och gĂ„tt under för att ge oss ren och billig energi, som jag skrev i "En ny sorts sanningsrörelse kan rĂ€dda vĂ„r framtid", "Jag hittade en diskussion mellan Wade Frazier och Brian O'Leary frĂ„n 27 mars 2009, som tar upp den meta-politiska aspekten av fri energi, förföljelse av uppfinnare, mutor i kombination med hot och alla forskare som dött en för tidig död. Och om vad som mĂ„ste till för att lyckas: BRETT STÖD! Det handlar om att riktigt mĂ„nga mĂ€nniskor mĂ„ste ge stöd."

Men jag kĂ€nner mig som profeten som stĂ„r 10 mil ut i öknen och ropar, medan alla mĂ€nniskorna tittar pĂ„ "reality-TV" inne i staden. Deras "reality" Ă€r verklig. Min Ă€r science fiction. ÄndĂ„ Ă€r det science fiction som Ă€r svaret pĂ„ det vi letar efter. Fast den som inte vĂ„gar sĂ€tta sig upp mot "Judge Dredd" inne i staden, kommer inte heller att vĂ„ga satsa pĂ„ att leta dĂ€r de verkliga svaren finns.

VI KOMMER ATT FÅ DEN FRAMTID SOM VI FÖRTJÄNAR. SĂ„ enkelt Ă€r det. Suck.


/ Leif Erlingssons holistiska detektivbyrÄ, http://lege.net/
Driver sedan 5 Ă„r bloggen "Intelligentsians blockering", http://blog.lege.net/

PS: OERHÖRT BRA VIDEO!!!:

http://freedom.lege.net/Free_Energy__Pentagon_Conspiracy_to_Cover_up/

 
LegeNet Nytt, RSS flöde LegeNet Nytt, RSS flöde

LegeNet Nytt

Inloggning