LegeNet Holistisk detektivbyrÄ

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek

Per G Nordgren: 9/11, en vÄldtÀkt pÄ mÀnniskans medvetande och hennes framtid?

Skicka sidan Skriv ut PDF

Det Àr idag 12 Är sedan tvÄ passagerarflygplan, med knappt 20 minuters mellanrum flög in i var sitt torn pÄ World Trade Center tidigt pÄ förmiddagen, i New York.

Det Àr ovanligt men har hÀnt förr att flygplan kraschat in i höga byggnader. I detta fall kan man dÄ tÀnka sig tidiga nyhetsrubriker som "flygplan kraschar av okÀnd anledning i WTC, mÄnga döda". Eller senare "Ytterligare ett passagerarplan har kraschat i det andra tornet" BÄde de mÀnniskor som sÄg planen och nyhetsmedias rapportering blir rimligen kaotiskt, eftersom man inte förstÄr eller vet varför planen kraschade in i byggnaderna. I det lÀget hade vi antagligen fÄtt se de första rubrikerna som spekulerade i vad som hÀnt, men det hade inte rÄtt samstÀmmighet, utan handlat om spekulationer.

Men bara sekunder eller minuter efter krascherna fÄr vÀrlden höra namn som Usama bin Laden och al-Qaida som var helt okÀnda vid den tiden, att det var terrorister som styrt planen in i byggnaderna för att skada USA, och nu rÄder det plötsligt ocksÄ samstÀmmighet i all rapportering.

Och dÀrmed kan ridÄn gÄ upp för vÀrldens bÀst regisserade kriminella teater. Senare förstÄr vi att minst 3000 mÀnniskor dör i sjÀlva hÀndelserna, och miljoner mÀnniskor kom att dö och lida under de tolv Är som nu gÄtt - i kriget mot terrorn.

Men vad var det som hÀnde? Det finns bara en strikt vetenskapligt genomförd brottsplatsundersökning som ger svaret pÄ frÄgan. Den Àr genomförd av Dr Judy Wood och har resulterat i en bok som heter "Where Did the Towers Go?". Boken Àr pÄ drygt 500 sidor och presenterar oantastliga bevis för vad som hÀnde. HÀr en artikel pÄ svenska som utgÄr frÄn den boken.

http://pernordgren.com/artiklar/wtc/911where-did-the-towers-go/

 
LegeNet Nytt, RSS flöde LegeNet Nytt, RSS flöde

LegeNet Nytt

Inloggning