LegeNet Holistisk detektivbyrÄ

 • Öka teckenstorlek
 • Standard teckenstorlek
 • Minska teckenstorlek

Drömdata

Skicka sidan Skriv ut PDF

Min syster [ett av hennes forum: "KÀrlekens Cirkel"] - sjÀlv en erfaren drömmare - sÀnde mig nÄgra artiklar för en dryg vecka sedan. Av nÄgon orsak lÀste jag dem först i gÄr och i morse, 2010-07-28. En av dem var ett nyhetsbrev frÄn David Wilcock, dÀr han började med att "Dream Data can be taken seriously", och berÀttade om sin egen gedigna erfarenhet av drömdata. ["Disclosure Updates and Transcript of Coast Announcement, 10/6!", 2009-11-28.]

Jag tar sjÀlv min inre visdom pÄ stort allvar, genom sÄvÀl de drömmar jag kommer ihÄg men framför allt genom att jag sover bÄde en och flera nÀtter pÄ saken tills det plötsligt kÀnns 'fÀrdigt', och jag ger respons. AlltsÄ först nÀr jag Àr fÀrdig att göra det.

I dag tÀnkte jag bara skriva ned nÄgra punkter jag tror beskriver iallafall den verklighet jag sjÀlv Àr pÄ vÀg in i. För vilken verklighet du sjÀlv Àr pÄ vÀg till kanske du sjÀlv bestÀmmer.

Mina egna drömmar och intuition gör mig redo att lita pÄ David Wilcocks summering av mer Àn 50 drömmar kring ett sÀrskilt underliggande tema, som han beskriver pÄ lÀnken ovan. Jag vÀljer att punkta upp denna summering ytterligare summerad och med egna reflektioner som:

 1. Ekonomisk katastrof som verkar sÄ total att det inte ser ut att finnas nÄgon utvÀg.
 2. En vÀndpunkt - ett blixtsnabbt sönderfall av de negativa elitstrukturerna / "den nya vÀrldsordningen", som sÄ lÀnge har hÄllit oss mentalt förslavade. JÀmför med hur snabbt kontrollstrukturerna i lÀnderna bakom jÀrnridÄn upplöstes.
 3. MÀnniskorna kommer att resa sig och skapa övergripande ekonomiska reformer pÄ en massiv skala som de flesta skulle ha ansett för otÀnkbar. David Wilcock talar om hjÀlp frÄn en internationell koalition av lÀnder direkt i konflikt med "den nya vÀrldsordningen". Han kÀnner till Benjamin Fulford, som ocksÄ talar om det. ["Benjamin Fulford: Weekly geo-political news and analysis".]
 4. Mycket av det internationella pyramidspelet kommer att falla samman praktiskt taget över en natt. De mest ansvariga kommer att förlora all status, kommer att bringas pÄ knÀ. Enligt David Wilcock inte bara bildligt, utan konkret. Kanske de börjar be, vem vet?
 5. Enligt Wilcocks drömmar kommer de negativa elitstrukturerna att försöka skada eller förgöra en avsevÀrd del av vÀrldens befolkning, men mÀnsklighetens kollektiva fria vilja kommer inte att tillÄta dem att lyckas i dessa anstrÀngningar. MÀnsklighetens kollektiva fria vilja inbjuder inte till ett större folkmord eller till mÀnsklighetens död, menar han.
 6. De negativa eliterna kan se dessa omvÀlvningar komma. De Àr mycket rÀdda för dem dÄ de Àr ostoppbara. De tror att dessa kaotiska omvÀlvningar kommer att intrÀffa för alla, men sÄ Àr inte fallet, sÀger Wilcock. De positiva effekterna detta kommer att medföra för genomsnittsmÀnniskan Àr intet mindre Àn mirakulösa, skriver han.
 7. Dessa förÀndringar kommer att Ätföljas av en mycket mer formell insikt att vi inte Àr ensamma i universum. LÄt mig sjÀlv tillÀgga att detta Àr en insikt som mÄnga har förberetts hela sina liv för att kunna bistÄ medmÀnniskor att ta till sig utan rÀdsla och oro. Min syster Àr en, men vi Àr mÄnga, har jag sedan nÄgra Är insett.
 8. Med kollapsen för finansieringen av hemlighetsmakeriet och de korrupta fraktionerna sÄ blir mÀnniskorna i dessa tvungna att sÀlja ut eller slÀppa ut tidigare hemlighÄllna nya energi-teknologier som dramatiskt kan transformera biosfÀren och livskvalitén pÄ jorden inom rimlig tid. JÀmför Äter med Sovjetunionens sönderfall och militÀrer som sÄlde militÀr teknologi inklusive kÀrnteknologi för att de inte lÀngre fick lön och för att kunna försörja sina familjer.
 9. De förbluffande framstegen i kunskap och sanning kommer att skapa en otrolig andlig renÀssans, dÀr vi efterfrÄgar vilka vi Àr, varför vi Àr hÀr, var vi Àr pÄ vÀg.

En text min syster skickade behandlade lite bibeln och hur den negativa eliten har nytta av att kristna Àr fastlÄsta i deras verklighet genom att man tror att det bibeln sÀger mÄste intrÀffa. Det kommer givetvis att intrÀffa om man tror att det mÄste intrÀffa... Men vi bestÀmmer med varje val vi gör hur vÄr energi anvÀnds, vilken verklighet vi skapar. Följ dÀrför dina instinkter, ditt hjÀrta, din intuition. Den Àr överordnad ditt intellekt! ["How to Fight the New World Order" by Wes Penre, 2005-01-24, 1/3 ned till hÀlften ned.]

Min erfarna drömmare till syster [hon finns i "KÀrlekens Cirkel"] sÀnde Àven texten frÄn artikeln "The Shift of the Ages" av Joseph R. Giove, Executive Producer, Shift of the Ages film. Det stÄr inget datum men domÀnnamnet registrerades 2008-10-02. Han tar i artikeln upp att det sinne som Àr sÄvÀl andligt jordat som iallafall tillfÀlligtvis losskopplat frÄn rumtidens begrÀnsningar kan aktivera sin inneboende förmÄga att vara helt nÀrvarande och kan ha tillgÄng till sin fulla kreativa skaparförmÄga. Han lÀnkar till vetenskapliga belÀgg för att vÄra tankar och kÀnslor kan Àndra vÄrt DNA [Bruce H. Lipton], vÄr biologi, vÄr fysiologi [Joseph R. Giove] och pÄverka materiella föremÄl [The Global Consciousness Project pÄ Princeton].

SjÀlv har jag bloggat om Teknologistödd / datorstödd tro, Arcady Petrov "Light of eternity", ocksÄ pÄ ett tips frÄn min syster. [Barnmorskor sökes, 2010-06-16.] Det feminina skapandet anses förresten, till skillnad frÄn det maskulina, vara makten att skapa de ting som ligger bortom vÄr kontroll, men som vÄra hjÀrtan lÀngtar efter. [Email "The Keys to Feminine Power" frÄn "Integral Enlightenment".] Detta Àr den kraft jag sjÀlv söker. Jag skiter i det kontrollerbara, det maskulina. För jag söker ge ett meningsfullt bidrag till en fantastisk ny vÀrld för framtidens generationer, ett medskapande! Blanda förresten inte ihop man med maskulint och kvinna med feminint. En kvinna kan agera maskulint och en man feminint. Vi har alla bÄda energierna inom oss. Jag har en annan syster som verkligen bevisar den tesen genom att fortfarande helt och fullt stödja de maskulina hierarkierna.

Leif Erlingsson
2010-07-28

Denna text lÀggs samtidigt ut pÄ Intelligentsians blockering och pÄ Leif Erlingssons holistiska detektivbyrÄ.

 
LegeNet Nytt, RSS flöde LegeNet Nytt, RSS flöde

LegeNet Nytt

Inloggning