« Hem | Sionism ska visst jämföras med nazism » | Och anfallet mot Iran blir allt mer troligt... » | Vad är din investering i Bushs och Cheneys krig? » | So? » | Fem år – och McCain vet fortfarande inte skillnad... » | Öppen tråd: Mats kampanj mot UUAA » | Råd till "nyvakna" Om intellektuella G-krafter » | Nu är det bevisat Två personer sköt Robert Kennedy... » | USA ut ur Irak! Ställ krigsförbrytarna inför rätta... » | Sprickan Pentagon-Vita huset vidgas "Hussein hade ... »

"Ju mer man lär sig om 11 september
desto mer undermineras ens världsbild"


Videon har nu lagts ut av Alex Jones.

Arkitekten Richard Gage, grundare av organisationen Architects & Engineers for 9/11 truth, berättar i en intervju med Alex Jones på Prisonplanet.tv, om hur han och drygt 300 andra arkitekter och ingenjörer har slutit sig samman för att få till en ny, oberoende undersökning om vad som hände den 11 september 2001. (Man måste vara medlem för att titta, men det är värt vartenda öre, med tanke på allt material som finns på sajten. Den lär nog snart dyka upp på YouTube.)

Men det som verkligen grep mig -- och som knyter an till vad jag skrev i artikeln Råd till nyvakna -- är hur denne rationelle man, med 20 år som arkitekt av stora stålförstärkta byggnader bakom sig, beskriver hur han kände det sedan han insett att den officiella historieskrivningen är en lögn:

Ju mer man lär sig om 11 september desto mer undermineras ens världsbild, eftersom allt är upp och ner. Relationer förändras. Världen ser inte längre ut som en trygg plats att låta min son växa upp i. Jag kan inte längre leva ett normalt liv...
Jag har ett jobb, jag behåller mitt jobb, men allt det jag gör vid sidan om jobbet är tillägnat åt att väcka det amerikanska folket till sanningen om dessa medvetna rivningar.
Och man ser att han verkligen måste kämpa för att hålla tillbaka tårarna...

Andra bloggar om: , , , , ,

"Jag kan inte längre leva ett normalt liv..."

Jag har svårt att förstå hur NÅGON kan leva på som vanligt efter 9/11.
Tills den dag händelsen är förd fram till "sanning & inget annat än sanning" är jag på red alert...

RL

Så har det varit för min del också Mikael. Från att ha abonnerat på DN, tittat på Aktuellt varje kväll, beundrat Clinton... Sen blev man förundrad över hur man i USA kunde välja en så korkad figur till president, sen kom terrorattackerna i USA och förundran att ingen tog ansvar till vad som hände, till fascistiska uttalanden från samma höga politiker och även journalister som jag beundrade tidigare...

Till slut började man se konstigheter i händelserna runt WTC, sen ser man fler och fler saker som inte stämmer, sen blir man förtvivlad, sen läser man allt man kommer över, man börjar se världen med nya ögon...

Det som bekymrar mig är att det ser ut som att det kommer bli ännu värre innan det blir bättre. För min egen del är det skit samma, vad jag oroar mig för är mina egna och andras barn - vad har de för framtid?

Vi har i och för sig varit förskonade ganska länge, de flesta människor i världen har genomgått golgota minst en gång per generation. Är det kanske att naturligt tillstånd hos människan? Är freden som vi har varit med om så länge onaturlig?

Barnens framtid som "fria" medborgare är rökt skulle jag nog säga..det enda som får saker och ting på rätt köl igen är politisk revolution och det kommer inte att hända för folk glömmer snabbt och mycket..
Uppskattas att artikeln hänvisar till allt annat än "konspirations nötter"...

För dig som läser inlägg och artiklar här och är i uppvaknande fasen varför inte börja här med dessa trovärdiga samhälls accepterade kämpar?

Du hamnar snart utanför "griden" och ser varför det finns så få i denna kategori som VÅGAR stå upp för sanningen. Det är förknippat med stor personlig och familjär risk att ifrågasätta 9/11 och att dessutom vara aktiv i sitt sökande. Är man som lök på laxen kritisk till bush administrationens krigande ja då är det ingen bra kombination. Jag tycker att en tjej som heter naomi wolf har massor av poäng i sitt anförande.Väl värt att lyssna på.

http://www.youtube.com/watch?v=RjALf12PAWc&fmt=18

/H

Ja, ingenjören och RL:
Jag läste ännu en av alla dessa idiotiska diskussioner om 9/11 på ett forum på di.se, inspirerad av en av mina artiklar... Och det enda jag kände var en slags broderlig kärlek inför det faktum att flera av dem som nu skrattade åt mig och oss plötsligt kommer att drabbas av INSIKTEN de också.
Hoppas de då kommer ihåg att vi är många som gått igenom det och ställer upp som stöd.

Jag vet inte hur gammal du är ingenjören (jag vet ju fortfarande inte ens vad du heter...) men om RL är den jag tror du är, så är han och jag tillräckligt gamla för att vara inne på den tredje generationens Golgata; JFK, Vietnam, Pragvåren, Chile, Iran Contras, Sovjetunionens fall... För att bara nämna det jag spontant kommer att tänka på.
Det har hunnit hända en del, som borde gör oss cyniska och medvetna, men istället blir vi bara allt mer rädda och naiva...

Men det kanske är det största friskhetstecknet, att vi varje gång inbillar oss att NU är det äntligen slut med det...

MW

Går "off topic" här, så ignorera mig om ni tycker jag hoppat ur spår för mycket (även om även detta går på tvärs med vad vi matas med).

På prisonplanet.tv så finns en "Breaking top story" pekandes till infowars.net, om polisbrutalitet mot folk som demonstrerar utanför FN-byggnaden angående Tibet. Läser man artikeln framgår med all önskvärd tydlighet hur författaren, Steve Watson, har svalt den oficiella historien med hull och hår.

Det börjar sippra ut allt mer information från Tibet som inte är varken Kinesiskt eller exil-tibetanskt färgad. Som jag förstått det så är det inte tibetaner som dött, snarare etniska kineser på grund av att kinesisk polis varit politiskt rädd för att ingripa mot en mycket våldsam mobb. Bla. tidningen The Economist hade "turen" att ha en reporter på plats som fastnade i Lhasa när eländet bröt ut. Saker o ting är nog ett bra stycke mer komplicerade än vad våra vanliga klipp o klistra-medier rapporterar om.

Det hela verkar också ha varit planerat i förväg om The Economists uppgifter stämmer om att t ex. affärer med tibetanska ägare på förhand hade vita band kring dörrhantagen och därigenom slapp undan mobbens raseri, det är inte utan att man vill göra kopplingar till kristallnatten.. Jag hoppas att det kommer fler skildringar inifrån som inte är varken Kinesiskt (kasta skit på munkar) eller exil-tibetanskt (hata Kinas styre) färgat, för jag tror inte att vi fått veta hela sanningen ännu.

Jag har inte heller lyckats borsta bort tanken att konflikten i Tibet nu blossat upp genom att ha blivit påeldad (utan moraliska betänkligheter) av tredje part som har motstridiga (geopolitiska?)intressen i sina förhållanden med Kina. Någon som vill pressa Kina till något, och mycket hänsyslöst nyttjat ett gäng aningslösa unga tibetanska hetpannor för att skapa både oreda och opinion ute i världen som underförstått stöder andra ljuskygga syften.

Sådana metoder har använts förr av både stater, säkerhetstjänster som lever sitt eget liv, och andra intressen som å ena sidan inte offentligen kan stå för det, men å andra sidan behöver kunna motivera sina sina handlingar, eller skapa opinion utifrån en händelse, som i sin tur skapats under sas. falsk flagg. Jag tror att vi, liksom våra journalister har alldelens för lätt att tro på negativa saker om Kina, vilket då mycket lätt kan utnyttjas av intressen som har minst lika mycket skit under naglarna.

Blogge bloggelito har skrivit många mycket läsvärda artiklar på ämnet, han har också mycket djupa insikter om Kina, är akademiker på ämnet Kina (i Lund), och vistas i Kina en del:

* Kinas indianer
* Mobben i Lhasa
* Vad Claes Arvidsson försvarar
* Hans skenhelighet den fjortonde dalai laman Tenzin Gyatso
* Tibetanskt jihad
* Ideologiskt informationskrig
* Hur tänker Calle Bildt nu?

Det är mycket läsvärda bloggposter allihop, och bara för att han inte höjer Dalai Laman till skyrna innebär inte att han tvärt om gör det med Kinas styre, han kan sparka åt båda håll. Någonstans har vi nog blivit matade med något rosenrött shangri-la lull-lull från Hollywood bara för att tibetanska präster är emot kommunist-kina, men en teokrati-diktatur som de sysslat med historiskt och förordar än idag torde inte vara ett dugg bättre. I den sista "Hur tänker Calle Bildt nu?" så ger han mig lite vatten på kvarn angående det där om tredje part som eldar på utifrån.

//steelneck

jag sa inte att jag sa vad sa!

http://www.youtube.com/watch?v=sEmlAnGYR8w

/H

ingenjören: George W Bush är ingen idiot http://www.youtube.com/watch?v=I108hFI4nlQ

Verkar som att intervjun nu lagts upp på Video Google. Mikael, är det samma?
http://video.google.com/videoplay?docid=1146773943958672828

Tack Måns!
Jo, det är samma.

MW

Magnus:
Jag håller med om premissen i videon, att det är vi som är idioterna. Men sedan finns det mängder av videoklipp från GWB som ung där han knappast ger sken av att vara något direkt ljushuvud, då heller.
Hans idrottskarriär består i att han var cheerleader, hejaklacksledare. Hans militära karriär i ett glasskompani piloter i Nationalgardet, som han sedan knarkade bort...
Hans karriär som oljeprospekterare är förmodligen den sämsta i historien, hans största framgång professionellt, innan han plötsligt blev guvernör i Texas, var att han var en baseballpotentat.

Jag tror nog snarare att han är utsatt för någon form av mer eller mindre konstant neddrogning, samt en ständig spökröst i örat som säger till honom vad han ska säga...

MW

Steelneck:
Jätteviktiga länkar du lagt upp till Blogge bloggelito -- jag har bara snuddat vid ämnet, men det här borde alla läsa!

MW

Blogge har skrivit ytterligare en suberb och lång artikel om Kina, en artikel som verkligen sågar papegojmedia vid fotknölarna poå mer än ett sätt: Att fabricera siffror.

//steelneck

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil