« Hem | What a TWIT!!! » | Kosovo: Är det oljan igen?.. » | Skulle Obama mördas i Dallas i förrgår? Polisen fi... » | 100.000 läsare -- Mikael spekulerar om framtiden f... » | Bill O'Reilly: Michelle Obama borde lynchas » | Vi är alla konspirationsteoretiker » | Brittiska forskare: Folkmassor beter sig som får..... » | Obama fick NOLL röster i delar av Harlem... » | Begravningsentreprenör: Secret Service satte handa... » | Randi Rhodes hotar rösta på McCain om "superdelega... »

F.d. amerikansk kongressledamot:
En regering som kan bomba sina egna medborgare är kapabel till vad som helst

På Alex Jones radioprogram i fredags medverkade en före detta kongressledamot, Dan Hamburg, för att berätta om uppbyggnaden av koncentrationsläger i USA. Men mot slutet av intervjun avslöjade Hamburg spontant, att han ansåg att 11 september genomfördes med aktiv hjälp inifrån den amerikanska regeringen. Till och med Alex tappade hakan och trodde att han hört fel!

(Missade att detta även rapporterats på den utmärkta 9/11-bloggen, 9/11.se/blog. Hamburg var tydligen kongressledamot i Kalifornien, inte i Washington. Slarvigt av mig...)

Jag vet att det är många som tycker att Alex Jones är jobbig att lyssna på, med alla sina utbrott och utfall mot den Nya världsordningens mordiska politik. Men när han får närmast 100-procentigt stöd utav en f.d. politiker ifrån Washington Kalifornien, tar kanske fler sig tiden som krävs för att vänja sig vid detta 35-åriga fenomens ytterst personliga röst.
"Jag har varit i Washington," sa Hamburg (fritt citerat från minnet), "så jag vet att de är mer korrumperade än vi ens kan ana. Och en regering som är kapabel att bomba sina egna medborgare genom att spränga byggnader i en av landets största städer är kapabel till vad som helst."
Och bara för att förebygga skeptiker som tror att det handlar om en person som hör hemma på ett mentalsjukhus, så intervjuades Hamburg därför att han och en journalist fått en artikel publicerad i MSM-tidningen San Fransisco Chronicle om hur USA, efter 9/11, har börjat förbereda sig för undantagstillstånd, genom att bygga upp koncentrationsläger runt om i landet. En unik bedrift i sig och första gången detta faktum tagits upp i en större dagstidning i USA.

Om 11 september fortsatte han, återigen fritt från minnet:
"Jag tror att 9/11 ägde rum med mängder av hjälp inifrån. Den här attacken planerades inte i en grotta i Afghanistan. Bevisen för att al-Qaida är en gren av den amerikanska regeringen är massiva."
Intressant?
Andra bloggar om: , , , , ,

Jag lyssande på samma sak i morse.
Man tycker sånt här inte kan tystas ned. Willy Nelson och nu Hamburg...

F.ö. så sändes den franska dokumentären från 2006 om Sibel Edmonds i kväll i Finlands tv. Kollade den med.
Undrar om det hänt nåt på fronten alls sen dess. Den historian bekräftar också det att de neokonservativa kretsarna med makt just nu är kapabla till vad som helst om det gagnar Israel.

Ni vet väl vad det är för datum nu... Hoppas MW bloggar om det dyker upp någon info härstammandes från filvisningen i Bryssel.

//steelneck

Märkligt, jag får inte in fredags avsnittet på min Itunes. Har det tagits bort? Jag syftar på Alex jones Repport.
Om någon hittar en länk till avsnittet vänligen posta, tack!

Jag brukar ladda hem herr Jones program från denna sida:

http://info.t1production.com/

Tack för det. Lyssnade igeonm programmet och håller med om att Alex blev överrumplad.

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil