« Hem | 100.000 läsare -- Mikael spekulerar om framtiden f... » | Bill O'Reilly: Michelle Obama borde lynchas » | Vi är alla konspirationsteoretiker » | Brittiska forskare: Folkmassor beter sig som får..... » | Obama fick NOLL röster i delar av Harlem... » | Begravningsentreprenör: Secret Service satte handa... » | Randi Rhodes hotar rösta på McCain om "superdelega... » | Ett budskap att begrunda » | Dags för en ny sjukhuspaus Öppen tråd » | En alldeles korrekt politisk analys Kan vi få nog ... »

Skulle Obama mördas i Dallas i förrgår?
Polisen fick order att sluta visitera publiken.

Vid ett valmöte i Dallas för presidentkandidaten Barack Obama i förrgår fick den lokala polisen order från Secret Service om att sluta visitera besökarna och använda metalldetektorer en timma innan mötet, enligt tidningen Star-Telegram. (Tipset fick jag återigen från den briljante radioprataren Mike Malloy.)

Med tanke på den rasistiska hotbilden har Obama sedan länge haft en livvakt från just Secret Service, så att de plötsligt beordrar den lokala Dallas-polisen att avbryta säkerhetskontrollerna är verkligen en skrämmande påminnelse om hur högt hotbilden kan gå... Sammanlagt deltog 17.000 personer vid mötet.

Secret Service är en elitenhet inom den amerikanska polisen, som huvudsakligen ägnar sig åt personskydd och skydd av USA:s finansiella sektor, som till exempel falskmynteri och kreditkortsförfalskningar. Den klassiska bilden av män i mörka kostymer och solglasögon, med en hörsnäcka i örat är bara en liten del av den synliga verksamheten. Man har även SS-personal i uniform och helt anonyma civila agenter. (Sen en lärorik FAQ här.)
I skyddet av presidenten ingår eliten av eliten, förutom att man även får hjälp av lokal och delstatlig polis när presidenten är ute på resa. Även militären kan inkallas när det är befogat. Trots detta misslyckades man till exempel med att föra presidenten i säkerhet den 11 september i Florida. Secret Service huvudkontor i New York låg förresten vid denna tidpunkt i World Trade Center 7.

Intressant?
Andra bloggar om: , , ,

För att obama skulle vara ett hot mot rådande ordning så måste ju röstsystemet inte kunna fixas och det finns ju otvetydiga bevis på att det går att göra och det går senare inte att spåra eller undersöka, så varför eliminera obama. nej jag tror det sköts på snyggare sätt nuförtiden... MEN om obama börjar säga saker som får folk att börja fundera och ifrågasätta? ja då åker silkes handskarna av historiskt sett... Så, har obama sagt något kontroversiellt på senaste tiden?

när MW skrev SS sä tänkte jag SS? hade nyligen sett en dokumentär om hitler gängets okulta intresse :)

ja kan det heta homeland security så varför inte SS ?

:)

/H

Ju större intresset blir för att rösta, desto svårare blir det att rigga valet. Och allt tyder på att detta kommer att bli ett rekordval.

Men jag tror nog snarare att det handlar om att skrämma honom, så att han drar sig ur frivilligt, eller i alla fall håller sig i skinnet.

Ändå går det inte att glömma bort att Secret Service-männen som skulle skydda Kennedys bil i Dallas, 1963, beordrades bort redan på flygplatsen.

MW

Barack Obama är inget mer än elitens lydiga nickedocka med Z.Brzezinsky som handledare. Obama är stori munnnen och lovar "change" men ett USA med honom vid rodret vore knappast bättre än vad vi har idag.
Man får hoppas att skandalerna hinner ikapp även honom. McCain är ju fint nog redan i blåsväder då tom N.Y.T. publicerade artikel om hans äventyr.
Även Hillary´s förehavanden är som bäst under lupp i Kalifornien och borde absolut avslöjas. Frågan om varifrån 17 miljoner dollar kommit utreds enl uppgift. *håller tummarna*

Men så är ju alla tre kvarvarande "huvudkandidater" i det närmaste skurkar som dessutom finansieras av skumraskfolk & skurkar - om man får tro ens hälften av det som nyligen publicerats på rense.com, prisonplanet.com eller whatreallyhappened.com.

Men - klart är att det ofta uppstår skismer skurkfraktioner emellan precis som maffiafamiljerna ju eliminerar varandras familjemedlemmar. Så Obama kan mycket väl vara någons sikte.

Bang !

Jag fann en kommentar på Aftonbladets forum, som passar in i denna diskussionen:
"I USA så har nu olika konstellationer börjat att verka där i bland annat en, där något som klargjordes under en inspelad sammankomst i Kalifornien med guvernörerna Schwarzenegger och Rendell, borgmästare Bloomberg och Rockefeller-stiftelsens Judith Rodin, var den policy som de skisserade (inför rullande kameror) som hade ett klart fascistiskt ”infrastruktur”-program, utformat efter Mussolinis och Hitlers förlagor.

Ett program som, genom själva sin natur, mäste leda till liknande resultat. Denna gång är det dock så, att om dessa anhängarna av dessa fascistiska intentioner skulle lyckas vinna det amerikanska presidentskapet, så skulle de och deras brittiska herrar själva fullständigt förgöras av följderna av deras eget val av ekonomisk politik.

Kombinationen av Lissabon fördragets innebörd och Tony Blairs eftersökta presidentskap för EU, är ju inte precis något som skapar några ljusare bilder av framtiden.

Att Rohatyn, Schultz och Bloomberg i sin tur driver ett parallellprojekt i form av ett presidentval där den förväntat segrande Obama, senare skall fällas medialt för sitt samröre med Chicagos undre värld, till förmån för Bloombergs oberoende kandidatur, är precis lika illavarslande som det i ovan.

Att Obama förvisso haft som enda uppgift att bereda vägen för Michael Bloombergs kampanj, är väl kanske mer uppenbart för den anglosaxiska delen av världen än vad det är här i Sverige.

Att Bloomberg, Schultz och de övriga fascistförespråkarna givetvis får stöd av Rockefeller foundation, är väl inte annat än förväntat.

Men nog är det väl magstarkt att chef för Rockefeller Foundation är en kvinna som heter Judith Rudin.

För de lite mer belästa synes ju varningsklockorna oundvikliga, och visst klingar namnet illa, för ingen har väl glömt vem Ernst Rudin var.

Den trovärdigheten som i detta fall med Obama betyder något, är ju vilket genomslag
Rohatyn, Schultz och Bloomberg förmår etablera i medieringen av budskapet om Obamas kopplingar till kriminalitet.

Och det är nog inte en slump att detta publiceras längst bort först, alltså i England och Nya Zealand, så vad avser potensen i medieringen så kan man med visst fog gissa på att det finns klart tillräckliga resurser för att nå de sökta effekterna."
Skrivet av forumsmedlemmen Carl Norberg.

Länk till videon han menar:
http://www.youtube.com/watch?v=ivybGWrJ0Fg

Lars:
Jag inbillar mig inte att Obama är någon liten ängel, definitivt inte. Du glömmer att hans mentor i senaten var Joe Lieberman! Med sådana läromästare finns det alla anledning att vara ytterst skeptisk.
Men han är ung och oprövad -- förmodligen till och med idealistisk i någon del av sin politiska drivkraft -- så risken kan vara att han berusas av allt bifall och beröm och får för sig att han klarar sig på sitt "demokratiska kapital". Att han kan börja bryta mot sitt avtal med "djävulen". som JFK...
Det tillåter man naturligtvis aldrig!

MW

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil