« Hem | Kosovo: Är det oljan igen?.. » | Skulle Obama mördas i Dallas i förrgår? Polisen fi... » | 100.000 läsare -- Mikael spekulerar om framtiden f... » | Bill O'Reilly: Michelle Obama borde lynchas » | Vi är alla konspirationsteoretiker » | Brittiska forskare: Folkmassor beter sig som får..... » | Obama fick NOLL röster i delar av Harlem... » | Begravningsentreprenör: Secret Service satte handa... » | Randi Rhodes hotar rösta på McCain om "superdelega... » | Ett budskap att begrunda »

What a TWIT!!!Inget som behöver kommenteras, bara noteras.
Killen växte upp i New England, gick på exklusiva privatskolor däruppe och utbildade sig på Yale och Harvard Business School. Nu försöker han leka texasbo, trots att han är rädd för djur, och har till och med på sig svarta boots på familjeporträttet. För säkerhets skull drar han upp byxorna, så att vi ska se att han har presidentens emblem på dem!
Vilken kväljande, avskyvärd parodi på en mogen och ansvarsfull ledare för den fria världen! (Tipset från "H". Hela bilden kan du se här.)

Twit = brittisk slang för en obetydlig, korkad och irriterande person -- enl. Wikipedia.


Läs även andra bloggares åsikter om ,

Jesus Kristus, här har vi mannen som inte ens de vassaste komikerna kan göra parodi på, den roligaste parodin står han för själv, mannen "the man" är ju oöverträffbar! Är det någon mer än mig som rflekterat över hur tyst det är i världen sen ett par månader tillbaka. Det känns faktiskt som en olidlig uppladdning i världen just nu. Som om många väntar på nästa drag, som om ingen som har nåt att säga vågar och de som har makten har hakat upp sig...eller vänter på en given signal. Är det bara jag som känner en anticipation av lustblandad ångest, som om vi vore på tröskeln till ett nytt steg.

jag vill bara betona att jag inte tipsade om bilden för att vi skulle göra oss lustiga över den MW, jag ville bara ha ansikte till en familj med så mycket korrupt makt i sina händer. Men din lustiga spinn funkar fint för mig, allt behöver inte alltid vara så allvarligt :) Tack MW för du gav mig ett gott skratt!

jag behöver det efter att jag sett denna video om elektronisk röstning i usa (från del (1 till 9)
http://www.youtube.com/watch?v=GzPXer7946E


Vi får aldrig acceptera elektronisk röstning, aldrig!
Ni ser varför i filmen. Det får kosta med val processen och det får vara "obekvämt" och det får ta tid! Man borde backa och ogiltig förklara alla val sen 2000 i usa.. där har varje självaktande journalist stoff till en pulitzer om de vågar...

blackboxvoting.org

/H

Groteskt!

Tyvärr så tror jag att han kan kamma hem sympatipoäng bl a i Texas. Bushs sätt att se sig själv som folklig president?

När jag ser människan kan jag inte låta bli att tänka på Dr. Strangelove.

...Och så råkar jag surfa in på domedagsbunkern, helt med i tiden tydligen:

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=597&a=746034

In i det sista så fortsätter Dubya att nå nya bottennivåer vad gäller misslyckat självupphöjande. *asg*

Nej Dubya, du är varken riktig stridsflygare eller cowboy. Du är, har alltid varit och kommer att förbli detta århundrades pinsammaste "pappas pojke".

Överklassens diskreta charm kan även beskådas i denna klassiska sketch. Undrar om dom körde med "sparka tiggaren" på Yale också?

http://www.youtube.com/watch?v=lLgttg2olmU

Vilka gräsliga boots, de ser ju ut som rekvisita från en gammal Star Trek serie.

Nazister gillar stövlar som alla vet. Här står att läsa om gamle George i en yngre upplaga, med släkt och vänner
http://wikhall.blogspot.com/2008/02/ett-trevligt-litet-familjefotografi.html

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil