« Hem | Vad är värst? Fågelinfluensan eller medicinen? » | 11 september: FBI medger att samtalet från Barbara... » | Ett av historiens största mysterier: Templet i Baa... » | Hillary Clinton vill förbjuda legosoldater Barack ... » | Dataföretag råkade läcka: McCain vinner valet i no... » | USA:s och Kanadas militär ska samarbeta även vid n... » | F.d. amerikansk kongressledamot:En regering som ka... » | What a TWIT!!! » | Kosovo: Är det oljan igen?.. » | Skulle Obama mördas i Dallas i förrgår? Polisen fi... »

Jag fick ett brev...

Det kom med posten och jag har, med brevskrivarens medgivande, skrivit av det.
Bäste Mikael!
Jag har vid flera tillfällen läst din engagerade bloggsida och jag kan förstå att du tycker illa om dem som bestämmer över dig. Men jag tror att jag kan förklara för dig och dina läsare varför vi handlar som vi gör, och att det faktiskt är för hela mänsklighetens och vår älskade planets bästa. Därför får du gärna publicera detta brev.

Du är inte okunnig om att världen står inför många allvarliga och akuta problem; överbefolkning, sötvattenbrist, pandemier, global uppvärmning och begränsade naturresurser.
Varje dag dör nästan 20.000 barn av svält och tiotals miljoner föds varje år till ett liv i fattigdom, törst, svält, okunnighet och sjukdomar, vilket tar minst lika många liv i förtid. Jag tror att du precis som jag mår dåligt av att se dessa siffror, men de är verklighet och är i praktiken oundvikliga, om vi inte gör något radikalt.

Och, i all vänlighet, hur stora tror du att siffrorna kan bli, innan du inte står ut längre? 30.000/dag, 50.000 eller 100.000? Och vad kan du då göra?
Du kommer att stå ut! Du kommer att vänja dig. För kan du leva med att 10 barn dör i minuten, så kommer du att vänja dig vid 12 och vid 15... It's human nature, my dear! Men vad är du villig att acceptera för att det ska bli noll, eller i alla fall bara några stycken?

Det är inte riktigt som du skriver, att vi är kommunister. Vi är socialister. Vi varken eftersträvar eller tror på att alla kan dela på allt, men vi vet att alla kan acceptera att dela på det de behöver för att leva tillfredsställande liv, om vi kan övertyga dem om att det är allt de, i rättvisans namn, kan begära.
Kommunismen har tjänat oss väl, men den har spelat ut sin roll. Alla de grundläggande samhällsstrukturerna som gjorde den så effektiv, som verklig och upplevd kontroll, verkligt och upplevt hot utifrån, statlig legitimitet, acceptans av begränsade resurser och behovet av att prioritera för det gemensammas bästa – allt är i dag mer eller mindre förankrat över hela världen.
Som gammal kriminolog vet du redan att hårda straff har mycket begränsad effekt på traditionell kriminalitet, men "vanliga" människor tänker sig för både en och hundra gånger innan de protesterar, om de riskerar att hamna i fängelse eller bara förlora jobb och familj. Allmänprevention fungerar på massorna, det måste du erkänna! Om, och det är ett mycket viktigt om, de samtidigt upplever att de verkligen har något att förlora.

Vi vill ha ett samhälle där vi har massornas förtroende att införa de regler som krävs i det läge världen nu befinner sig. Eller, eftersom vi inte är dumma i huvudet, där massorna inte ser något bättre alternativ. För det krävs en diktatur, men en humanitär sådan, en som är upplyst och kulturell. En global diktatur. Och där är vi på det stora hela i dag. Men det återstår ett sista steg, att begränsa Jordens befolkning till en nivå där vi kan ge alla som är kvar lite mer än bara livets absoluta nödtorft.

För att färre ska behöva plågas av svält, sjukdomar och fattigdom -- och dö förnedrande och plågsamt -- måste mänskligheten begränsas. För att alla ska kunna nå sin fulla potential måste vi acceptera att människans alla genetiska svagheter kräver, i brist på ett bättre ord, en sanering.
Jo, jag anar hur du slår bakut, men du är väl för dödshjälp, eutanasi? Du är väl för fosterdiagnostik och aborter? Var är den stora principiella skillnaden?

Du skrev själv för kanske ett år sedan -- som du ser har jag koll på dig :o) -- att om Jorden skulle hotas av den Stora asteroiden, och det fanns möjlighet att rädda några av oss i stora rymdskepp, så måste en gallring äga rum. Ledsamt med oundvikligt. Kan vi bara rädda några tusen av oss, får vi skatta oss lyckliga! Om 999.999 miljondelar av oss dör, så kan man ju i praktiken tala om alla, eller hur?
Men kan några tusen räddas, ska vi inte ta den möjligheten? Och hur ska de väljas ut? Genom ett lotteri, där vi rent statistiskt kommer att missa alla de största genierna, de bästa atleterna, de skickligaste entreprenörerna, innovatörerna och administratörerna?! Naturligtvis inte! Det måste finnas rent objektiva urvalskriterier.

Nu hotas världen av andra, men potentiellt lika katastrofala framtidsutsikter. Och vi vill därför minska befolkningen med nio tiondelar. Hundratals miljoner kommer att överleva och överleva väl, på en planet som frodas och kan försörja oss alla.
I mänsklighetens namn, i moder Gayas namn, i alla utrotningshotade djurarters namn: Vad kan du ha att invända mot det?

Bara för att du inte gillar oss? Men vi gillar ju dig! Förstår du inte det?! Vi vill ha en nyanserad diskussion om det här, eftersom vi är helt säkra på att vi kommer att vinna den. Massmedia består mest av dumhuvuden som även vi mår illa av att läsa och lyssna på, oavsett hur mycket material vi försöker förse dem med.
Vi vill också ha människor som kan skriva, sjunga och sprida kultur och hopp, inte minst av rent egoistiska skäl... Och eftersom välutbildade människor, dit vi naturligtvis även räknar oss själva, av naturen är kritiska och reflekterande är detta inget som oroar oss; ni kommer att utgöra den säkerhetsventil som krävs för dem som inte nöjer sig med trygghet, mat, TV och sex.
Dessutom, eftersom några av er måste näpsas då och då, måste tystas och spärras in för ordningens och trovärdighetens skull, kommer ni som finns kvar alltid att misstänkas för att egentligen vara våra medlöpare, våra infiltratörer och desinformatörer.

Jag måste sluta nu, men jag tror att du har fått en del att tänka på. Keep up the good work, my dear!

/Isprinsessan

Spännande och märkligt brev. Ironi eller allvar? Det här ska jag läsa ordentligt lite senare.

Det kan jag omöjligt avgöra, G.
Men det gav mig kalla kårar över hela kroppen och fick mig nästan att kräkas av obehag...
Kanske bara någon som leker med mig, kanske borde jag ha väntat med att publicera det, men det har nån inneboende logik och kraft som i alla fall inte lämnade mig oberörd.

MW

Dramaturgin är intressant, först saklig resonerandes, falskt human sen vänder tonen först anklagande, sedan visar sig ondskan. Isprinsessan-var inte hon den elaka härskaren i Narnia.

Precis min tanke, strangeloop. Det finns en iskall(!) blandning av nån slags akademisk humanism och cynism i det, som sammantaget känns helt omänsklig och känslolös.

MW

Hej Mikael och alla

Kalla kårar och mer därtill, definitivt.

Jag tror att vi skulle få ännu fler kalla kårar om vi visste hur många som förmodligen håller med henne i det tysta.

Kliniskt intellektuella lösningar grundade på utvaldhet, makt och felaktigheter som att jordens problem är överbefolkning, att kommunismen skulle ha tjänat människor väl, eller att välutbildade människor skulle ha bättre förutsättningar att skapa en mer harmonisk värld.

Jag ser det som sluttidsfenomen, som delar av en uppgiven mänsklighet som begravts sitt förnuft, men framförallt som gömt sina värkande hjärtan.

Det är för de där barnen som dör - och alla de som kanske önskade att de vore döda - och alla andra människor i nöd, som jag ägnar nästan all min fritid och delar av min vardag åt. Det är grundnormerna som inte bara socialismen, kapitalismen utan alla skapade och skenbara existentiella val är byggda på, som måste blottas och krackeleras sönder i småbitar.

Jag vet att du och många andra med oss har samma grundinsikter och drivkrafter.

Forza!

Hälsningar
Mats Sederholm

mats@sederholm.nu

Brännpunkt Jorden
http://groups.msn.com/ckk2ahleo8m8ijl550kqmiv8k4/anslagstavla.msnw

Robotfolket
www.robotfolket.sederholm.nu

Alldeles oavsett om detta är en sann eller påhittad insändare så är budskapet ett exempel på en elitistisk eller om man vill, fascistisk, ideologi. Tänkarna och regissörerna av detta bisarra skådespel ser sig själva som de "utvalda", de som förstår vad som är bäst för människan och har kraften att utföra verket. De som lämnas kvar att bli "katastrofmat" förväntas bistå och applådera utväljandet av de dugligaste och bästa bland människorna, allt för det höga målet att människan skall överleva.

Det som inte framgår i konceptet är dock att upphovsmakarna själva är toxiska psykopater som saknar varje uns av medkänsla. De ser inget problem i att de själva faktiskt inte platsar i sina egna kategorilistor av dugliga människor. Om några skall rensas ut ur den mänskliga stammen så är det just dessa mentalt obalanserade och makthungriga psykopater. För i förlängningen av denna plan så uppstår obönhörligen ett samhälle med en mycket tydlig hierarki. Om vissa personer är bättre än andra redan innan den stundande katastrofen så kvarstår ju denna struktur även efter katastrofen, bland överlevarna.

Vi skall alltså se fram mot ett samhälle som har en tydlig uppdelning i priviligierade och icke priviligierade, herrskap och tjänstefolk, fria människor och slavar. Det som presenteras här är ett modernt kastsystem, och bara för att förpackningen är ny så hoppas man kunna sälja hela konceptet med hull och hår. Denna elitkrets tycker sig ha räknat ut allt så bra, för man har givetvis kunskap som gemene man inte har och inte kommer att få. Men tack och lov så finns det, inbyggt i den kosmiska planen, faktorer som elitmänniskorna inte tagit med i beräkningen. Vissheten om detta är plåster på såren för alla människor som elitisterna så lättvindigt dömt till döden.

Till eliten: Ni har givetvis såväl makt som resurser att utföra era sjuka planer. Men förvänta er inga applåder för era handlingar. Och för min egen del: Skicka ingen inbjudan; jag skulle riva den i atomer sedan med glädje invänta katastrofen!

Helt rätt, Mats.
Men hur fan ska jag få tillbaka arbetsglädjen efter det här? Snacka om att bli gullad till döds! ;-)

MW

Tack Joakim!
Jag tar redan tillbaka vad jag skrev alldeles nyss... Arbetsglädjen fick en gnista igen!

MW

hehe jag skulle vilja ha isprinsessans nummer och bjuda ut henne på en date! Hon verkar vara en intressant kvinna. Isprinsessan om du läser det här, vilket du själv påstår att du gör... så kan du väl lämna en email adress till MW så vi kan ta kontakt?

MW, jag antar att du fick mailet på engelska och har översatt det..?

/H

H:
Läser hon det här, och är den hon utger sig för att vara, så kanske hon tar kontakt med dig direkt. ;-)
Nej, brevet kom som en laserutskrift, Helvetica 12 punkter. Frimärket var svenskt. Inte ens signaturen var handskriven. Däremot gjorde jag, av gammal ovana, flera rättstavningar och några smärre korrigeringar.
Ett längre parti, som var av mer personlig karaktär, har jag också strukit.

MW

Detta var skrämmande läsning, otäckt på så många nivåer. Om sant så är det att man blir skrämd över hur cynisk inställning människor har.

För att stoppa svält och död så ska vi "sanera" mänskligheten.

inte undra på att jorden ser ut som den gör.

Till Isprinsessan: Hej lilla du! Du har en instabil personlighetsstörning eller med en sk sociopatisk natur. Du har sett en sida på näten av en man som blottar sin mänskliga sida och förstått att detta är ett perfekt mål för din svarta lilla själ. Du vet att du kan få någon annan att känna fruktan inför dina ord och som anonym är detta en frestellse du inte kan släppa! Mikael borde inte ha publicerat detta för nu har du fått för dig att du har "fångat hans själ" eller "att han är din själsliga slav" eller något liknande. Detta är naturligtvis inte sant, inte desto mindre kommer du tro det. Du är väldig intiligent, tyvärr njuter du av andras svaghet. Anledningen att du njuter av andras svaghet vet du inte riktigt...men det vet jag! Du lever bortkopplad från dina riktiga känslor och har skapat ett tankeliv som imiterar ett välfungerande känsloliv. Du kan bara känna hat och rädsla i mage och bröst...eller hur! Annars är det tomt. Känslor som man tänker är inga riktiga känslor. Riktiga känslor av värme, medmänsklighet och kärlek känns som värme och välbehag i bröstet och magen. Hos dig finns bara ett hål där andra har känslor. Du ska veta att själen är kopplad till våra emosioner, INTE till tankevärlden. Du är därför lämnad ensam...utan tillgång till din själ och till resten av oss. Av denna anledning känns det som om du vill "rena" världen från all ohyra. Detta kan du aldrig göra för ohyran är den trassliga, variga smet som finns där ett hjärta fyllt av kärlek borde vara. När du hör detta känner du hat och förakt. Detta är svartsjuka. Vägen hem för dig är via dina känslor. det blir inte lätt. Du kommer inte att vara i kontroll. Du kommer inte att få respekt. En dag kommer du dock att förstå vad frihet är. friheten att ha full tillgång till sin själ. Detta är belöningen och den är värd alla mödor och all förnedring. Lycka till min lilla isprinsessa, kram och puss och all min värme och kärlek till dig. Du behöver det mer än alla svältande barn på afrikas kontinent. Du är den enda som VERKLIGEN svälter.
Läkaren

Isprinsessan (passande namn, inte mycket till värme där inte).

Satte också hjärtat i halsgropen först. Tänk bara, en av "dem", de "nedsläckta" kontaktar en av "oss"... :)

Det där kunde vem som helst, med någorlunda insyn, ha skrivit. Otäckt ja, trovärdigt nej. Varför vänta tills NU innan man "depopulerar" jordens befolkning? Det kunde, om man nu hade sådana resurser och makt ha gjorts MYCKET tidigare och snabbare? Listigt skrivet dock, listigt som räven. Jag gillade speciellt den där lilla personliga touchen. Nej du lilla konståkerskan, du får allt slipa dina skridskor och göra om (en 2:a får du av mig).

Listigt som räven var det som sagt.

Tally Ho Tally Ho!

/Niclas

Dicit lux, Is.

Det är ingen tvekan om att det är en sociopat, kanske till och med en psykopat. Dessa våldsamma kast mellan empati och hotfullhet...

Men jag påminner mig om hur man i nöjessidorna på någon kvällstidning för ett par år sedan berättade om att Alexander Bard kommit in på redaktionen, onykter som jag minns det, och skrävlat inför redaktören att han tillhörde eugenisterna och att det var så hemligt att alla som kände till det riskerade att dö.

Redaktören hade då googlat på eugenisterna och inte hittat något, varför han avfärdade det som fyllesnack. Men man får ett helt annat och mycket mer oroväckande resultat om man googlar på "eugenics"...
Eller lyssnar på Alex Jones.

En definition ser ut så här:
Humanitarian eugenics strives to leave a genuine legacy
of love to future generations: good health, high intelligence,
and noble character.


Genom att utrota lägre stående människor och stödja rasbiologisk "förädling"...

Sverige har länge spelat en framträdande roll i den globala eugenismen -- och i den "demokratiska socialismen" med för den delen -- och det skulle inte förvåna mig inte ett dugg om detta är ifrån en av dem.

Och man kommer hela tiden tillbaka till Harald Ofstads bok "Vårt förakt för svaghet", om hur nazistiska värderingar genomsyrar vår västerländska kultur. (Även om jag när jag analyserade den kunde koppla mer än 2/3 av Hitlers människosyn till liknande citat från Lenin...)

Jag tror i alla fall att jag kan sova lugnt i natt. Hon gillar mig ju! :-/

MW

PS: Jag borde kanske ha skrivit "nationalsocialistiska" värderingar...

MW

Och i detta har vi läkare ett stort kollerktivt ansvar...Läkaryrket har i alla tider attraherat en klick av dessa "eugenisterna" och annat skräp. Dock är vi många i läkarskråt som räcker och blir över för att verka som motpol och balansera. Ord som humanism och demokrati överhuvudtaget håller på att urlakas och tas i anspråk av, ja! psykopater, vi får nästan uppfinna nya ord för att hålla distansen. Varför inte konspirationsteoretiker? Ett nobelt ord att titulera sig med. Varför lägger inte vår lilla princessa in ett inlägg tro? Nu har hon ju fått utrymme och dialog. Blir hon kanske krossad tom av en anonym fight? Var är du lilla tultan månne, tål du inte öppenheten? Blir du rädd när skuggorna skingras? ;-]
Läkaren

Som sagt, "lilla tultan" använde sig av snigelpost. Jag befarar att eventuella svar kommer att ske på samma sätt, vilket gör att vi i bästa fall hör av henne igen på måndag.
Men vem vet?..

MW

Ja bara en sån sak, hade hon haft substans bakom orden så hade hon väl kunnat sopa elektroniska spår under mattan och vågat sig ut på nätet. Nästa gång kommer hon väl skicka ett brev med urklipta tidningsbokstäver som i en riktigt gammal deckarroman!
Läkaren

Till "Läkaren"
Det är sent och jag är trött, men jag blir så förbannad när du själv är annonym och ironiserar över isprinsessans psykopatiska inlägg.
Du skriver att du är läkare, jag har träffat många som du, har själv jobbat inom sjukvården. Med den dåliga utbildning ni får, framförallt hur människorkroppen fungerar så dör varje år tusentals människor helt i onödan tack vare er sk. läkare. Nej börja och ta betalt för de som ni gör friska, och betala för de som är fortsatt friska, och du våga visa vem du är när du ironiserar över andra.

Hmm..
Jag tycker ni alla som kommenterat Isprinsessans brev låter som en hop kärringar.

"Satte också hjärtat i halsgropen"
"Detta var skrämmande läsning"
"Kalla kårar och mer därtill"
"fick mig nästan att kräkas av obehag"

Det hon skriver är ju det som händer mitt framför ögonen på er.
Planerat sen länge. Är ni ett gäng strutsar också? Med huvet i sanden?
Uppenbarligen.

Fy jag skäms över er.

Vad Isprinsessan skriver är ju vad Alex Jones, Sean David Morton etc. har varnat oss för nu i flera år - elitens fascistiska övertagande och decimering av världens befolkning genom krig, koncentrationsläger, dödscamper, restriktiva lagar som förhindrar frihet att bära vapen, och förslavning av de mindre bemedlade, och slutligen "sanering".

Hon säger: "Vi är socialister".
Ja ni är inte bara socialister, ni är fascister och psykopater också...Skönt att få en bekräftning på vad socialismen verkligen avser...

Vi måste begränsa elitens makt, vi måste motarbeta när de vill ta våra vapen från oss genom lagar och propaganda att vapen dödar eller medelst våld. De kan endast genomföra sina inhumana planer om vi inte kan slå tillbaka. Men så länge vi har vapen kan vi bjuda på motstånd, och eliten kan i processen mista sitt egna liv...

Aktiviteter här på Jorden kommer att kombineras och producera händelser som nära ekonomiskt kollaps, naturkatastrofer pga globala klimatförändringar och never ending war, till sådana höjder att det kommer att inblanda *alla* i deras dagliga liv. Det kommer att starta och sluta med mat produktionen.

Från storskaliga väder/klimat förändringar vilket kommer att förstöra eller katastrofalt minska odlandet av sädesslag och grönsaker för mat produktion, till kusternas förändringar pga orkaner översvämningar etc. Konceptet "A planet in peril" kommer att dominera nyhetsmedia.

Andra effekter på mat produktionen kommer från dollarns nära död som naturligtvis får en effekt på energikostnaderna och därför på global matdistribution.

Detta medför en mycket negativ effekt på social order också.

När vi kommit så långt I globala händelser, kommer vi att urskilja en sista flämtande kraftsansträngning från 'dominator' kulturen dvs. eliten/fascisterna de närmaste åren...

Dessa 'control freaks' också beskrivna som 'illuminati' och 'Bilderbergers', kommer att använda varje taktik och all dess energi under nästa 2-3 år till att försöka att förhindra att förlora kontrollen över OSS människor som blir drabbade av naturkatastrofer och negativa sociala ordningar de inte har kontroll över. Moder Jord tar ingen hänsyn till varken "eliten" eller vanliga människor utan hon kommer att "sanera" ovillkorligt om vi inte tar hand om vår kära jord och det drabbar även "eliten" med ekonomisk ruin och död.

De kanske även startar kärnvapenkrig (WWIII) I sin desperation att överleva själva och gömmer sig I sina grottor (underground cities) till det är över. Som vi överlevande kommer att täppa till mynningen på…

Att deras försök är dömd att misslyckas kommer inte att hindra dem från att slösa med stora kvantiteter av planetens resurser för att nå sitt ändmål - sanering. Frihet och fria människor kommer att vinna…Sedan 30-talet, om inte före, har dessa fascister försökt kuva oss och misslyckats - Dom är verkligen desperata nu! Vilket brevet från Isprinsessan vittnar om...


Thomas i försvar av FREEDOM!

Det skamligaste och ynkligaste är att i det här läget vara moraliserande och anonym...
(Och Kjell, Läkaren har presenterat sig för mig, det är mer än vad de många andra "signaturer" gjort...)

Knappast någon i det här landet har ens hört talas om eugenism -- och du har mage att sätta dig på höga hästar och klandra att jag vill föra denna viktiga insikt vidare!

Jag står för mina känslor -- du saknar uppenbarligen sådana.
Alla dessa projiceringar...

MW

Kjell: Du förstod, hoppas jag, att huvuddelen av kommentaren inte var riktad mot dig.

Sandbuzz:
Jag vet inte om Isprinsessan är äkta, men hennes budskap är det, det tror jag att alla som studerat detta ämne inser.

Tyvärr är vi få och betraktade med stor skepcis. Jag tror inte ens att en majoritet av Sveriges befolkning inser vad det betyder att USA:s nästa president kan bli "Bomb, Bomb" McCain... (Inte för att jag har några högre tankar om de andra två.)

Men nu tog min hjärna slut för i natt -- jag hoppas vi får tid att diskutera detta mer i morgon.

God natt från MW

Jag tror nog att det var ett budskap från Gud.

Jag läste Paasilinnas bok "Milda makter" nyligen. Himlen blev ju enligt denna datoriserad för ett tag sedan. Detta faktum skulle ju kunna förklara lasertexten och snailmail.
Den gamle kranföraren var ju finne och har säkert bundsförvanter i Sverige.
Detta skulle ju kunna förklara det svenska frimärket.LeifB

Till Kjell: "jag har träffat många som du". Och så undrar du varför jag är anonym!!!;-)

Kjell, ta det lugnt, du märker att jag är oerhört provocerande. Kjell, det är riktakt mot isprinsessan, jag vill gärna göra henne arg nog att våga diskutera här, på detta anonyma forum. Och Kjell, varför får man inte vara anonym om man är läkare?
Läkaren

En tanke slog mig nu på morgonen. Tänk om det är Alexander Bard som är Isprinsessan...

*livrädd*

/Niclas

Trevlig helg alla!

Hej Mikael,

Brevet kan mycket väl vara ”äkta” eftersom innehållet klart visar att författaren är psykopat och… det är ju precis vad New World Order grabbarna är – Psykopater!

De dumma j..larna inser dock inte att de, likväl som vi, är odödliga varelser, vilket innebär att de flesta av oss(tyvärr) åter kommer inkarnera i det här dårhuset. Eftersom de själva till absolut 100% tillhör den kategorin kommer de mao oundvikligt snart få skörda frukterna av sina sjuka intentioner.

( Du kanske inte ”tänkte på det” min kära Isprinsessa)


Hälsningar,
Roger

Det blev ett lite impulsiv inlägg och vid närmare eftertanke skulle jag vilja definiera situationen lite annorlunda för vår gulliga fröken Isprinsessa. Alla de spirituella varelser som blir av med sina kroppar (om era planer nu går i lås)”försvinner” inte bara plötsligt, bara för att kroppen gått upp i rök.

Så… när ni väl är klara med er utrensning och strax efter själva blir av med era patetiska egon, vad är det som får dig/er att tro att just du/ni åter får beträda, den nu ”nystädade” planeten jorden?

Sannolikheten (med tanke på det stora antal individer det rör sig om) att vi, inte ni, kommer få skörda frukterna av ert magnifika jobb är ganska stor, eller hur? Om du inte tror mig, tag fram en miniräknare fröken Isprinsessa och försök räkna ut din/er procentuella chans i relation till oss andra.

Varma hälsningar från Roger

Hej.

Det har varit uppfriskande att läsa de psykopatiska tankarna formulerade som ett brev. Som flera har sagt, det spelar ingen roll om det är äkta eftersom det faktiskt uttrycker planerna. Och om det är ett konstverk, så är det ett bra sådant.

Jag har studerat detta ämne några år. "Isprinsessan" är faktiskt bland de snällare, hon vill ju faktiskt behålla en tiondel av oss! (Missförstå mig rätt, jag vill inte heller ha den hierarkiska värld detta resulterar i, där en elit bestämmer vem som ska leva och dö.)

En seriös tänkare på eugeniområdet är Joseph George Caldwell. Jag skriver seriös då han själv resonerar och tänker mycket seriöst om detta, och han uppenbarligen har en gedigen karriär som planerare åt eliten. Det var ett par år sedan jag studerade hans visioner för alternativa framtider, men jag kommer ihåg att han ville begränsa mänskligheten till 2 * 5 miljoner individer i två grupper, en högteknologisk och en lågteknologisk.

Men "Isprincessans" 90% är det som har officiell sanktion. Jag läste t.ex. i The Citizen Scientist 31 March 2006 om hur en världskänd ekolog, Dr. Eric R. Pianka, vid ett tal inför the Texas Academy of Science förespråkade detta (400 i publiken). Han menade i talet att luftburet Ebola-virus var en lämplig metod. Detta virus orsakar oerhört lidande i dödskampen. Talet fick tydligen stående ovation. Fem timmar senare fick Dr. Pianka en plakett såsom "2006 Distinguished Texas Scientist".

Nu ska sägas att säkert inte alla vetenskapsmän tyckt att detta är etiskt. Det har varit många märkliga dödsfall bland mikrobiologer de senaste 10 åren. Men de som lever i dag har väl socialiserats, kantänka.

(Se vidare Gallringen av hjorden. Undrar varför inte "Isprincessan skrev till mig? Hon förstod kanske att jag inte skulle ha publicerat henne. :))

Jag kom på en sak i samband med eugenisten Joseph George Caldwells framtidsscenarier.

Jag letade upp det. Här är hans pennskiss över möjliga Timelines. Den är mycket deprimerande. Inte undra på att de tänker så där psykopatiskt. Men vad han och andra eugenister inte har förstått är konsekvenserna av "Self-organized criticality" (Per Bak et. al.). Nämligen att framtiden inte är deterministisk utan att det finns oändlig potential till kreativ förändring. Oändlig. Alla system i universum är öppna. Inte stängda/symmetriska/förutsägbara. (Det är alltså ett hypnosnummer av kosmiska mått, att 'vi inget kan göra'. Att 'vi inget kan göra', beror på att vi inte förstår hur universum fungerar. Förstår vi hur det funkar, kan inget stoppa oss. Och det är väl just därför det finns så starka krafter för att vi inget ska fatta.....)

Hjärta är det som skiljer oss från psykopaterna, som om de lyckas endast kommer att skapa ett hierarkiskt elitistiskt samhälle där en elit bestämmer över restens liv och död. Ett fruktansvärt samhälle. Som om många kanaliserde budskap har rätt, kan vara fröet till en framtida senare galaktisk diktatur. Oavsett hur det ligger till med det senare, så är det min bestämda uppfattning att finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Vi har ju ett expanderande universum runtomkring oss - och om vi öppnar våra hjärtan & sinnen, alla kunskaper som behövs för att sprida ut oss i detsamma. Redan 1921 upptäcktes hyperrymden, som den nuförtiden kallas i SciFi genren. Denna dimension tillåter omedelbar kommunikation över galaktiska avstånd. Det är bara en ingenjörsfråga, som säkert redan är löst. För fysiken/matematiken, se http://en.wikipedia.org/wiki/Kaluza-Klein_theory - Redan 1921 lanserades med Einsteins välsignelse Kaluza-Klein Unified Electromagnetics and Gravitation Theory, som alltså ger en 5-dimensionell rum-tid med fyra rums-dimensioner, där vår elektromagnetism är den del av det femdimensionella gravitationsfältet som arbetar i den femte dimensionen.) (Se Hur man bygger sig sitt eget UFO :) Se även Astrophysics of UFO:s.)

Det finns ingen frisk anledning till den globala Eutanasi som nu är påbörjad.

"Isprinsessan" ska det vara överallt. Alltid irriterande när man slinter på tangenterna. ;)

William Deagle pratar här om stort sett samma sak som "isprinsessan" hänvisar till.(plus en hel massa annat)

Dr. Deagle
Granada Forum
Jun 10, 2007

PT 1 of 4
http://video.google.com/videoplay?docid=-2221852945040630461
2 hr 18 min 20 sec

Part 2 of 4
http://video.google.com/videoplay?docid=-2585664107547943684
38 minutes

Part 3 of 4
http://video.google.com/videoplay?docid=-452228146235353070
1 hour 1 minute

Part 4 of 4
http://video.google.com/videoplay?docid=2014494460891596371
11 minutes Q & A

"The World Has Cancer And The Cancer Is Man" - A. Gregg, från Mankind at the Turning Point (1974) En Club of Rome rapport. Think Tanks som Tavistock, Club of Rome, Iron Mountain (hoax som ovan brev?) å Frankfurt institutet har, interdependency, one world government, sustainable solutions, depopulation osv explicit på sin agenda.

Jag skrev i en comment (informationliberation.com);

------------------

"The World Has Cancer And The Cancer is some Men.

Taking the liberty of rearranging A. Gregg's quote, and empower others to see themselves as T-cells rather than cancero/patho-genic in this world!

original;

"The World Has Cancer And The Cancer Is Man"
A. Gregg

------------------

Den tredelade artikeln om COR och Tavistock mm kan läsas här;

Mankind at the Turning Point Part 1


osc

Är det någon som vet eller har tips om hur vi skall vända "fårskocken" mot "herden" här är bara en massa ba - ba - babbel. Hur skall vi få fåren att vakna ur hypnosen, eller är de inte hypnotiserade, djur går väl inte att hypnotisera eller?
Från ej Annonymus

Tillbaka igen ursäkta!
Är det någon som kan se något får som är särskilt kärleksfullt om omtänksam mot de andra? Jag vet att människan aldrig kommer bli kärleksfullt och omtänksamt, TÄNK PÅ ER SJÄLVA det är ju för fan mig vargen jagar!

För att svara med samma krassa kyla, det system vi lever i redan leder till självrensning...

För att minska befolkningstillväxten behöver vi enbart hjälpa kvinnor in i yrkeslivet, och öka på höginkomsttagarna - då en högskoleutbildad samt karriärsinriktad medborgare väntar längre med att skaffa barn, om de ens tar sig den tiden att frångå sitt ego. Dessutom om fertila kvinnor får en egen god ekonomi minskar "risken" att de skaffar familj.


Se bara på Stockholm, här kryllar av ensamhushåll samt relationsrädda självcentrerade självmordskandidater..

Utbildar man dessutom alla till läkare, tar en hel del av dem sitt eget liv.. (Hög självmordsstatistik, tyvärr..)

I övrigt räknar inte deras kalkyer med begrepp som är större än deras egen förmåga att begripa, vilket kommer innebära major surprise, dvs mkt oförutsedda händelser.

Det finns ingen som talar så mkt om kontroll, än den som fruktar att tappa den - vilket i sig talar om BRISTEN på självkontroll hos vederbörande...

Det LUSTIGA i all denna sjuka krigsföring mot vår överbefolkade planet är att när vi ger hormontillskott till både djur och kvinnor som kommer ut i ekosystemet, har det visat sig att männen numera blir mindre maskulina, får mindre penisar, sämre spermieproduktion samt utvecklar bröst... och i framtiden kommer eventuell mannen helt och hållet att vara utrotad som kön...

Och kvinnan blir pga utsläpp också störd samt maskuliniserad...

"Undersökning av många kommunala reningsverk i Sverige och utomlands visar att i stort sett alla kommunala avloppsvatten är östrogena!"

LÄS MER: http://www.2000taletsvetenskap.nu/special/lakemed.htm

Vilket innebär att vi i framtiden - vi som finns kvar, kommer bli androgyna? *skratt* Hmm.. var inte änglarna de innan de kastades ner i syndafallet hit i helvetet i vår dimension?

Och tror nu eliten att de styr över naturen helt och hållet måste jag komma med tråkiga fakta: Mikroberna tar över...

"Tore Midtvedt och Elisabeth Norin, båda verksamma vid Karolinska Instituet, skriver i Läkemdel i Miljön om framtida antibiotikaanvändning:

"Det skulle vara naivt att tro att vägen vidare är lätt och att kursen är entydig. De olika åtgärderna kommer säkert att möta ett hårt motstånd från starka intressegrupper.

Alternativet - en postantibiotisk era - är emellertid så skrämmande att vi egentligen inte har något val. Det finns inte längre utrymme för missbruk av antibiotika någonstans.

Det är mikroberna som styr världen och vi kan inte ostraffat störa dem för mycket.

Mikroberna slår tillbaka!"

..... // "


Annan intressant artikel:
http://www.lakemedelsvarlden.se/zino.aspx?articleID=11273

Återkommer!

Hej Kjell

”Jag vet att människan aldrig kommer bli kärleksfullt och omtänksamt”
Och så, är jag rädd, talar just fårskocken.

”Är det någon som vet eller har tips om hur vi skall vända "fårskocken" mot "herden" här är bara en massa ba - ba – babbel”

Fårskocken ska inte vändas mot herden, herden ska blottas och fårskocken ska påminnas om hur de ”skapar” herden. Herdarna finns överallt, på arbetet, i kvarteret där vi bor, bland de intellektuella och tyvärr främst bland män. Bryt normera där du står och där du verkar. Blunda inte när makten styr. Blotta den och få den att skämmas över sig själv, medvetandegör den bland sina får så att fåren får klart för sig vad det är för satan som de håller vid liv. Se till att få folk att bli berörda och inte enbart informerade.
Framförallt, agera!

Forza!

Hälsningar
Mats Sederholm

mats@sederholm.nu

Brännpunkt Jorden
http://groups.msn.com/ckk2ahleo8m8ijl550kqmiv8k4/anslagstavla.msnw

Robotfolket
www.robotfolket.sederholm.nu

GooodDag Mikael - och ALLA andra med för den delen,

Tja - brevet ser ju ut ungefär som om det var inspirerat av härskarbeskrivningarna i boken Kallocain LÄNK av Karin Boye 1940 LÄNK. Hon valde att avsluta sitt eget liv i kött 1941. Det kan ju förstås - utifrån att hon 1940 visste HUR wår värld skulle se ut i dags dato. Ifall Wi sen kallar det för kommunism eller någonting annat - kan väl ses som egalt - enär effekterna av 65 års vanstyren i världen är inte så lite åt hållet som det Karin Boye beskrev 1940 i boken Kallocain.

George Orwell LÄNK beskrev ju åt hållet samma sak i boken 1984 LÄNK.

I och för sig gott och väl att beskriva hur det är - eller kommer att bli på det här sättet. Dock - vad blir följden hos ALLA dom som läser sådant - som har någon form av humanitetskänsla kvar ? Tja - det skulle förvåna mig personligen mycket ifall inte ALLA helt automatiskt får upp INTE-kommandot - som i sig FÖRSTÄRKER förutsättningarna för att just det beskrivna AVSKYVÄRDA kommer att hända. Mer om det här på bloggen ”FramTiden minus BakTiden = NUET”.

Så frågan uppstår ju då i det perspektivet sett - huruvida det är bidragande till - eller ett avstående ifrån = ge faen i att skriva sådana här böcker/verklighetsskildringar - som ju i sig INTE presenterar NÅGRA som helst lösningar på problemet som sådant - som är det klokaste ? ! ?

Ha det... :-) /önskar win-win-vännen Josef

Josef Boberg: Det här är första gången jag fattar vad du pratar om. :-)

Mikael: Det är nån som driver med dig. Har själv sett massvis med liknande kedjebrev, vissa riktigt klantigt skrivna vissa lite bättre. Av nån anledning lyckas aldrig dessa "utvalda übermänniskor" klara av att skriva riktigt bra och felfritt. :lol: .

Tråkigt att du ger utrymme och på så sätt bekräftelse åt dessa skojare.

Som nån nämnde tidigare - det mest läskiga är om Alexander Bard skulle vara isprinsessan. :lol:

Det är sant att ju mer medveten man blir om en tanke, ju mer verklig blir denna möjliga verklighet. Å andra sidan växer sådant här redan i 'underjorden', och vi bör ha medvetenhet om det för att kunna styra förbi 'Gallringen av hjorden' - verkligheten, mot en ljusare framtid.

sandbuzz: Rädda människor är farliga människor, i synnerhet med vapen i hand. Det gäller i än högre grad nationer, som oftast är mest rädd för dem med endast pennan som vapen.

LeifB: En lustiger vändning skulle kunna vara: Tror du att vi lever himlen och egentligen är döda? :-) (<- stor smiley!)

MW: Hur fick du bekräftat att du kunde publicera?

Nåja, vad beträffar "hotbilden", det "Isprinsessan" är så rädd för att hon är beredd att gå över lik för att att förhindra, är i grunden överbefolkning. Ja, det finns ett hot i överbefolkning, inte tal om den saken. Men rädda människor är ofta inte ett dugg bättre än den de är rädd för (tänk på det sandbuzz) och gör sig mycket ofta till drakdödaren som hugger huvudena av precis de ideal de säger sig vara för. Det finns en mycket bättre, och beprövad väg som dessutom ingen har något emot och som antagligen dessutom är effektivare. Den vägen stavas "hög levnadsstandard" och är ruskigt effektiv i att ordna så att de naturliga dödstalen blir betydligt högre än födslarna. Men som sagt, rädda människor är farliga människor.

Leif: Just precis, världen är föränderlig, i oändlighet (moder jord klarar sig alltid, hon har all tid i världen på sig). Men för den som är låst i sin tankevärld och ser sig och sina kunskaper som "högre stående" och ändå inte kan se någon utväg, så kommer rädslan och resignerandet krypande. Den som då ser sina ideal som ett pris att betala istället för något att kämpa för, har gett upp genom sin egna omedvetna okunskap. Således skyltar den okunnige med sin djupa okunskap genom sitt resignerande inför problemet. Faktiskt närbesläktat med "Those who trade liberty for a some temporary safety, deserve neither liberty nor safety", detta genom att helgandet av medlen har samma effekt att slänga ut babyn med badvattnet.

Kjell G. Holmsten: Genom att sluta upp med att vara får..

Mats Sederholm Amen! Det sägs iblend att det finns två sorters folk, får och fåraherdar. Men ser man sig omkring så är det ofta bara fåren som låter ett annat får vara herde. Det är synd att inställsamhet så sällan känns igen som det oansvar det oftast är. De flesta riktiga hjältar gjorde inte som chefen sa, de hade huvud att tänka själv.

//steelneck

Det här inlägget har tagits bort av bloggadministratören.

Du kunde ju länkat istället för att klistra in hela den texten. Jag har förresten tidigare läst den, och tänkte också på den när den nuvarande tråden dök upp. Jag vill minnas att 'Insider' antyder att vi typ lever i helvetet eller i ett dimensionsfängelse eller liknande. Kanske han menar - utan att uttala det - vad jag själv har tänkt: Att våra inkarnationer här till jorden kommer att upprepas tills vi blir friska; att detta är ett kosmiskt och andligt mentalsjukhus, som, om 'Insider' har rätt, vi bara skrivs ut ur på individuell basis. :)

Steelneck: "sandbuzz: Rädda människor är farliga människor, i synnerhet med vapen i hand."

Precis, det är det som är meningen - Deterent!

Judar och Romer var också rädda inför Nazism, men de hade inga vapen och vi vet hur det slutade för dem...

Thomas

Konstigt jag skrev en kommentar, postade den, såg den. Nu är den borta..

Brukar detta hända här?

Trodde inte MW var av den karaktären.

Hökarängsbo! Jag är säker på att det inte är Mikael som är orsaken. Kanske det blev krock mellan två samtidiga postare? Prova om du kan backa till texten!

Jag tror inte heller att det är han, eftersom min text inte på något sett var stötande.

Jag tror inte det är möjligt, nästa post kom 15 minuter senare, men jag såg min text precis som du gör när du postat den..

Aja det enda jag ville säga med min text är förkortat att dessa brev till någorlunda kända personer är ofta dåligt formulerade. Om vi nu tänker oss att det var just en styrande person, så vill den ju inte skriva så att den oinvigda personer förstår själva sammanhanget i texten. Därav skriver dom som små barn..

Likadant med media, överallt ser jag (oftast i amerikanska) nyhetsprogram osv. Pyramider och andra symboler, likadant här den som inte har den blekaste om dessa symboler kommer inte bry sig. Den kommer knappast tro på någon som påpekar detta.

Ganska smart sätt, vi konspirationsteoretiker har ingen trovärdighet, så om VI förtår sanningen har ingen impakt egentligen.

Go men go..

Detta var riktigt uppfriskande. Jag ser att det trots allt finns män bland kärringarna. Några är ju riktigt duktiga. Tack för det. Nu känns det bra igen!

Ursäkta om jag är anonym.Jag måste förbli så tre år till.

leif E, jag kunde ine länka för jag hade den bara som PDF. MW kan ta bort den om ni vill. mig spelar det ingen roll. tyckte dock att den anknöt till tråden i övrigt. Jag brukar länka när jag kan det men påminnelser är alltid bra.

mvh
H

Det sägs så mycket intressant här att jag inte hinner kommentera allt eller visa alla min uppskattning.

Några mycket grundläggande saker dock:

Varför la jag ut brevet?
Alla som har gjort lite studier om NWO och deras dagordning vet att en kraftig minskning av Jordens befolkning är ett av deras huvudmål. Men denna tanke är så svår för en normal människa att ta till sig, att jag faktiskt tror att det är nyttigt att se det svart på vitt -- oavsett om Isprinsessan är på riktigt eller inte. (Hon har sms:at till mig i dag... "Jag bor i Malmö och kommer att ringa dig snart för ett möte.")
Jag tycker också att det var viktigt att visa att detta kan förklaras i ganska rationella termer, som säkert många har svårt att argumentera emot. Det var som en spegel in i förbjudna tankar...
Precis som med AGW, mänskligt orsakad global uppvärmning, så inser vi alla att vår frihet att slösa och överkonsumera nu börjar lida mot sitt slut, och att det i grund och botten är något bra som vi känt på oss väldigt länge.
Däremot anar vi också att det beslutet nu fattats över våra huvuden och att det kommer att öka motsättningarna i världen ytterligare.
Men om den stora pandemin bryter ut, om den antibiotikaresistenta TBC:n börjar sprida sig epidemiskt eller någon ny allvarlig variant av sorkfeber eller ebola, så kommer vi inte att tänka att det beslutats över våra huvuden, utan att det bara är naturens gång. Den varningssignalen tyckte jag att det var viktigt att föra fram i ljuset.

Jag reagerade nog med min sedvanliga överkänslighet när jag fick det, och kan hålla med om att jag givit henne alltför stor uppmärksamhet. Debatten som det födde har dock gjort det hela värt det... Stort tack för det!

Hur jag fick tillstånd att publicera det?
Det står i brevet...

Om jag raderar kommentarer?
Jag har nog bara gjort det två gånger under dessa dryga två år och då har jag talat om att jag gjort det och motiverat mitt beslut.

Om anonymitet -- än en gång
Jag är journalist och har naturligtvis ingenting emot att en uppgiftslämnare eller kommentator är anonym. Men kommer du med påhopp eller långa utläggningar som ifrågasätter min intelligens och mitt motiv, då är det ynkligt -- åtminstone borde du skriva till mig privat och ge dig tillkänna.

Revelations of an Insider
En gammal (2005) men mycket läsvärd dialog. Jag läste den med stort intresse när den kom och precis som Leo Zagami säkert helt korrekt på de flesta punkter. Isprinsessan har inte den kunskapsnivån, i alla fall har hon inte visat det än...
Men jag håller med Leif -- det var onödigt att klistra in texten här istället för en länk. (Ser nu att H givit en bra förklaring -- så jag raderar inte texten... Men det hade räckt att du googlade för att hitta länkar, H.)

Som avrundning
Jag publicerar aldrig något om det inte berör mig personligen. Det är både UUAA:s styrka och svaghet. Och jag är en överkänslig person...
Till skillnad mot ett forum är det jag och mina gästskribenter som bestämmer ämnet för dagen. Då och då väcker det inget intresse alls, oftast blir antalet och kvalitén på kommentarerna överväldigande.
Jag hade just besök av signaturen Läkaren -- en stor själ som jag verkligen hoppas ni någon gång får nöjet att möta i verkligheten -- och det bekräftade än en gång att min blogg har nått en läsekrets som man nog inte kunde vänta sig, med den konspiratoriska vinkel den har.
Schablonbilden som säkert de flesta kritiker har är att vi alla är finniga tonåringar som förläst oss på Da Vinci-koden och spelat för många fantasyspel -- ingenting kan vara längre från sanningen.

Och detta är jag verkligen stolt över -- mina personliga tillkortakommanden till trots.

Isprinsessan: Ring mig!

MW

Jag har publicerat hela skriften i min blogg på Tribe...

.¸¸.•´¯`» Revelations of an Elite family Insider .·:*¨*:·.

http://people.tribe.net/348a0adc-d983-40b0-a873-816674073a11/blog/8e6f00df-4008-4eb7-9de5-8039cdff5348


Och jag tänkte också på detta när jag läste "Is-sessans" utomordentligt intellektualiserande och högtravande brevf.

TUT! ; P


Håller med Leif, den som lever får se! Eller nåt sånt.. fast ärligt talat, de flesta är förbaskat närsynta och trångsynta och halvdöda ; )

Den som ser får leva,
// Leif Erlingsson med blog.lege.net Intelligentsians blockering
:)

Leif:-))
Den som lever får veva.
Den som ser får stå i masttoppen... och den som lever får reva.
Den som ser dubbelt får skeva.

Tack för att du finns, min bäste vän!

MW

PS: Och Sunnely -- detsamma till dig, jag glömde att säga det när du ringde.

MW

Kom över båda två på en stänkare så får vi diskutera om vem som lever, och vem som får se nåt, vem som sitter i skrubben och vem som håller vakt osv.

Sen river vi hela pyramiden! ; )

KRAM!

Härligt med seende och så goda VÄNNER. Och jag som beklagade mig över medvetslösa svenskar. :) Kommer gärna över på en stänkare, det kan behövas. :)

Hoppsan, vad mycket som här har hänt medan jag varit runt och försvarat palestinierna på andra ställen i cyberrymden. När det smäller till på flera ställen samtidigt i diskussionerna är det omöjligt att vara med på en handfull samtidigt.

Om Isprinsessans brev tycker jag som om Sion Vises Protokoll. Det är tämligen ointressant vem som har skrivit det. Den bästa fejken är väl en "fejk", eller? Att man låtsas vara den man verkligen är, för att bevisa att man inte är det. Dokumentet måste bedömas på sina egna meriter.

När det gäller Sion Vises Protokoll, så har vi ju idag facit. Det är i stort sett genomfört och innehållet därför trovärdigt oavsett vem som skrivit det. Isprinsessans brev framstår vid en första genomläsning förenligt med Sion Vises Protokoll och därmed ett intressant uttryck för den värdsbild som vi brukar tillskriva "makteliten", men som någon utanför densamma skulle skriva.

Att enbart med brevet som grund avgöra om det är en fejk eller en "fejk" går därför inte. För övrigt verkar ju "Isprinsessan" ha dykt upp här på slutet, men i så fall är nog allt ett kärt skämt med MW-:))

MVH

Lasse Wilhelmson

Oj va många isprincessor det finns i forumena där ute, det var med en deja vu känsla man läste tankarna och idéerna i mailet. Jag ser det som ett fingeravtryck av NWO, ett bevis på deras framfart. Det är ganska bra att bekämpa dessa idéer öppet var än man ser de dyker upp.

Men döm inte isprincessan så hårt, hon är bara en produkt av vår tid.

När folk skräms till att göra något, eller bara tycka något, då är det oftast fel. Vi kan kalla det terror, för det är vad det är. Det är en hjärntvätt vi utsetts för dagligen - slå på tv'n eller öppna tidningen.

Jag gissar att alla inte kommer hålla med mig i det jag kommer skriva nedan. Det är i så fall dags att rannsaka frågan igen, med tanke på den kunskap och de insikter ni idag besitter.

Jag ser fröet till idéerna planteras och gror i abortfrågan, då de sanna "hjältarna" är dem som flyr sitt ansvar och släcker livet. Den enklaste vägen, den "slutgiltiga lösningen" är den som premieras och är PK i den allmänna debatten. Betänk hur de enstaka särfallen exploateras och lyfts fram som huvudargument för abort, där skrämselfaktorn (terrorn) i budskapet är extremt högt. Det vore okey om inte aborter skedde i en sådan industrialiserad omfattning som det gör i t ex detta land - då 1/4 av alla barn aborteras innan födsel.

Ni förstår kanske, hur dessa idéer lätt kan förflyttas och appliceras på andra områden - bara först människan/mänskligheten får skulden (t ex ser vi det håller på hända i klimatfrågan (AWG), samt något som benämns som "överbefolkning" osv).

Abort (rätten att släcka liv) har blivit en typ av männsklig rättighet (eller snarare en kvinnlig rättighet). Det känns något bakvänt? Hur kan något mot vara för? Men också tanken att på våra sjukhus landet runt, bara ett stenkast ifrån där livets föds och skyddas med alla medel, finns en avdelning som gör allt för att släcka det.

Att bestämma över någon annans liv och död anser jag själv vara den absolut yttersta makten någon kan ha, men det är också ett ansvar för oss medmänniskor - att försvara livet, vi ska inte vara tysta.

Folk ska t ex vara förskräckta för ett ofarligt monster kallat Downs Syndrome, att de låter sig under graviditeten gå igenom diverse tester och prover med hög risk för någon form av feldiagnos, men även missfall. Hur många "friska" barn som fått sätta livet till i denna skjoningslösa jakt vågar jag inte spekulera i, men det är fler än antalet "monster".

Det mest tragikomiska i det hela, som många inte känner till, är att detta "monster" oftast har högre livskvalitet än gemene man i det här landet.

Jag vill leva i ett Sverige där barn med Downs Syndrome inte ska vara utrotningshotade. När de försvinner från våra gator och torg, så försvinner något annat med dem. Då när detta skett, har NWO bara en promenadseger framför sig - och folket står längs gatorna och jublar.

/Rapidact

Till rapidact:
Det du skrev var fint skivet. Tråkigt nog är frågan komplex, som du säger, det bästa är nog ändå om människor får bestämma själv. Den här typen av argument som du har är meningsfulla, och vackra (om det nu betyder något)!
Läkaren

Till Läkaren: Jag som man får t ex inte vara med och bestämma om mitt eget barn ska aborteras eller inte. Utan en kvinna fylld av hormoner ska på kort tid ta ett eget beslut.

/Rapidact

Till Rapidact:
Får du inte vara med och bestämma?
Ska vi behöva prata om blommor och bin du och jag;)
Inte för att jag har svaren men du kan väl hålla med om att ingen lag kan skrivas utan att den får en "defekt" på ett eller annat sätt.
Läkaren

Efter samråd med H raderade jag hans långa klipp ur "Revelations of an Elite Family Insider". En länk till det läsvärda dokumentet hittar du här.

MW

Läkaren:

Fram tills dess att jag själv fick barn var abortfrågan en ickefråga för mig. Nu när jag har egna barn vet jag vad det går ut på. Inget annat en ett kallblodigt mord på en hjälplös varelse.

Speciellt när man har fått veta hur aborter går till, set filmer, bilder på aborttrade foster kan man inte annat än känna avsky inför detta.

http://www.cptexas.org/images/abort.jpg

http://www.abortnej.se/images/thumbs/picblock_small.jpg

http://www.abortnej.se/images/thumbs/mbrblock_small.jpg

http://www.abortnej.se/images/thumbs/artblock_small.jpg

http://rhymeswithright.mu.nu/images/abort.jpg

Vidrigt!

http://www.argonunya.com/images/abort10.jpg

Sååå sandbuzz du är rädd för de rädda och vill med vapen avskräcka dem, tror du de blir mindre rädda då?

När man är rädd är man ur balans rent psykiskt, därför skall man aldrig ta till vapen som bot mot rädslan, för då gör man sig själv till ett psykfall med vapen som andra har en ännu högre anledning att vara rädd för. Beväpning av rädsla leder till en negativ spiral där fler vapen leder till ökad rädsla, som i sin tur leder till ännu fler vapen i händerna på rädda och därmed psykiskt instabila personer. Betänk även att denna rädsla i än högre grad gäller för gangsters som mycket mer än vanligt folk har anledning att vara rädd.

Rädda och samtidigt repressiva människor har ofta i dessa sammanhang en tendens att börja tala om "nolltolerans", vilket sett ur en rent psykologisk synvinkel kan ha en poäng. Men detta då i att bryta den onda spiralen av rädsla och inte i någon annan synvinkel. Detta eftersom nitisk nolltolerans där grundproblemet med rädslan inte finns kan skapa en brottslighet som kan liknas vid terrorism där enskilda människor känner sig förföljda av staten och makten de lever under. Lite som att äta medicin med biverkningar utan att vara sjuk.

Men.. försvar är alltid legitimt, detta till skillnad från hämd eller "preemtive strikes". I synnerhet det senare är ett brott mot den grundläggande rättsprincipen att alltid betraktas som oskyldig tills motsatsen bevisats - Jag gillar inte min granne, han kanske vill mig illa, så det är bäst att jag går dit och slår honom på käften för säkerhets skull.. Plonk - Hämnd behöver vi nog inte gå in på, för på den punkten tror jag att vi alla är ganska på det klara med vilken ond spriral det är. Vi ser framförallt i Israel och andra ställen av långvarig konflikt hur hämd föder hämnd. De styrande är nog i många fall medvetna om att ett ovillkorligt förlåtande är vad som behövs eftersom inte ens ett fullskaligt krig kan lösa det med mindre än folkmord, detta genom att vinnaren och förloratren fortfarande måste kunna leva tillsammans om inte den ena sidan blev utrotad. Men de vet att de inte klarar av ett storsint förlåtande som ger möjlighet till att börja om i samförstånd, så hämndens onda spiral fortsätter, öga för öga, tand för tand.

//steelneck

Det där var ett bedrövligt sätt att skuldbelägga kvinnor, ingenjören...

Jag har själv personligen inblandad i två aborter – ena gången efter att min flickvän våldtagits och en gång av ett foster jag var fader till – och jag tror att det är ytterst ovanligt att någon går igenom detta utan enorma kval och skuldkänslor. Det är ickefrågan, som jag ser det.

Att sedan ytterligare förolämpa kvinnor (och par) som fattat detta ytterst plågsamma beslut genom att prata om "kallblodigt mord", "avsky" och "vidrigt" är verkligen att slå på den som redan ligger.

Om du står för dina ord betyder det att jag och min våldtagna flickvän borde ha dömts till fängelse...
(Desto mer absurt när man tänker på att det jag faktiskt har suttit i fängelse för är för totalvägran, att vägra att döda.)

MW

steelneck: "Sååå sandbuzz du är rädd för de rädda och vill med vapen avskräcka dem, tror du de blir mindre rädda då?"

Jag skönjer lite av nedlåtenhet här mot mig (med hänvisningar till stavandet av *så*) sen sätter du dig själv på en högre pedistal och talar om för mig att jag ska vara i psykisk obalans för jag är rädd och har vapen, och därefter följer en liten predikan som en demonstration att du har högre moraliska värden än jag…

Nej käre steelneck, jag är inte rädd och inte i psykisk obalans! Jag tror endast på människans rätt att försvara sig mot förtryckare och mot de som vill skada mig och mina kära...

Och jag talade endast om att vara beväpnade i kontext att 'eliten' genomför sina planer med koncentrationsläger och sanering/decimering av människor som denna tråd handlar om - detta kallas självförsvar och överlevnad och det var i detta sammanhang jag talade om att vi måste behålla våra vapen...

Ett vapen eller flera är också bra att ha för överlevnad om du någonsin kommer I en situation att du förlorar ditt hem pga nån katastrof, när infrastrukturen har rasat och du och din familj går hungrig för alla livsmedelaffärer har blivit plundrade av hungriga och deperata människor, då kan du gå ut I skogen och skjuta dig en hare eller fasan och stilla din familjs hunger. Du kan också försvara din dotter eller fru om du kommer upon psykiskt obalancerade gangstrar som vill våldta dem…För nu hjälper det inte att vifta med en penna!

Jag planerar för överlevnad I fall global väder/klimat förändringar slår ut infrastrukturen här, eller av andra orsaker som diskuteras I denna tråd…Därför har jag ett gevär, och en semi-automatisk pistol, jaktkniv och campingutrustning, BBQ och spritkök etc…Något de flesta bör göra om de vill överleva…Jag kan gömma mig och min familj I Canada's oändliga vildmark inför ett hot…

När elitens 'stormtrupper' knackar på din dörr och vill ta dig och din familj till ett 'läger' för att det är 'riskabelt' att stanna i ditt hem, (heller vad för anledningar de ger, vilket beror på händelsernas utveckling), kan du ju vifta med din penna...De lyssnar inte då och de lyssnar inte nu.

Pennan är lätt att tysta om de vill - under September 2002 up till invasionen av Iraq skrev enbart Washington Post miljontals ord för ett anfall av Iraq för deras ledare och journalister aldrig ifrågasatte Bush's, Cheney's, Rice's och Powells' ord. När Ted Kennedy talade EMOT ett krig fick han 35 ord på sidan 16 i samma tidning.

När Phil Donnahue på sin NBC show talade ut MOT kriget, så släcktes hans TV-show...Administrationen i WH hade kontroll över media i USA, journalisterna var *lapdogs*...Det var inte PK och ekonomiskt riktigt att tala ut MOT administrationen…

Så ta du din penna och skriv, kämpa på, detta stödjer jag, och be att de blir rädda, till de släcker ner dina möjligheter att fortsätta skriva...T.ex. släcka ner Internet!
Pentagon redan nu har bannat Goggle Earth!

Jag är för ICKEVåLD, men det kommer en tid då vapen är den enda verktygen kvar att försvara din familj, dina kära och ditt eget liv...

Har du någonsin talat med en överlevande från nazisternas dödsläger?

Jag har, en kvinnlig väns mor nu i 80-års åldern överlevde, blev befriad och mötte en soldat från Canada som senare blev hennes make och pappa till min 'flickvän'...Hon berättade att pga propagandan från nazister och medlöpare så vägrade de inse och tro att de leddes till gaskammrarna, det var i de flesta fall endast minuten innan de dog sanningen gick upp för dom...

Så skriv du, de (eliten) kommer också att skriva mot dig, kalla dig galen, psykisk sjuk whatever och de kommer att vinna pennkriget för minst 90% av medborgarna kommer inte att tro dig...

Tro mig, jag stödjer ditt skrivande mot eliten, jag tror också på pennans nakt men den är för lätt att tysta ner I dagens PK-samhälle…

Thomas

Sandbuzz:

70% av amerikaner tror inte på den officiella förklaringen av 911. Över 30% tror att regeringen är inblandad. Visst är det lönsamt att kämpa med pennan i handen. Vad är alternativet?

Mikale:

Nu i efterhand ångrar jag de starka ord jag använde. Det är inte riktat vare sig mot dig eller nån annan som har varit med om detta. En av mina närmaste har också varit med om aborten. Jag har aldrig moraliserat om detta i efterhand eller anklagat. Alla har gjort nåt vi ångrar i efterhand, inklusive mig själv. Jag skuldbelägger ingen.

Vad jag är emot är själva samhällssystemet där det anses accepterat att avlägsna mänskliga liv om de är i vägen för karriären eller av nån annan anledning. Nån principiell skillnad kan jag inte se mellan abort och och planerad befolkningsminskning genom spridningen av smittsamma sjukdomar.

Ingenjören: "Visst är det lönsamt att kämpa med pennan i handen. Vad är alternativet?"

Jag har inte påstått annat!

sandbuzz skrev: "Så ta du din penna och skriv, kämpa på, detta stödjer jag, och be att de blir rädda, till de släcker ner dina möjligheter att fortsätta skriva...T.ex. släcka ner Internet!
Pentagon redan nu har bannat Goggle Earth!"

sandbuzz skrev: "Tro mig, jag stödjer ditt skrivande mot eliten, jag tror också på pennans nakt men den är för lätt att tysta ner I dagens PK-samhälle…"

Ingenjören, MW, läkaren: Först Mikael, nu lät åtminstone ett av fallen du tog upp som ett riktigt särfall. Men statistiken talar emot dig om din slutsats att det är ett ytterst plågsamt beslut, siffrorna ljuger inte. Vad är aborterna uppe i just nu, ca 36 000 årligen? Om det var ett sådant svårt beslut, varför är då siffrorna så enormt höga i jämförelse med antalet födslar!!?? De höga siffrorna talar för att det är alldeles för lätt att göra abort idag. Inte ens du Mikael vågar dig på att motivera den höga siffran, så jäkla illa är det inte att få barn i detta land.

Om samhället fungera som det skulle, så skulle en noll-gräns vara målet. Det skulle göras utredningar med förslag hur de skulle minska aborterna - det är inte ens samhällsekonomiskt försvarbart längre med abort då redan 1 miljon svenskar saknas! Vilka ska försörja oss när vi blir gamla, vilka ska torka arslet på oss när vi ligger på ålderdomshemmet? Kom ihåg då, klaga inte då om det är invandrare som gör det.

Sätt en prislapp på livet, den andra aborten ska kosta pengar! Det tredje ska vara svårare... Eller hjälp folk att behålla sina barn, eller gör det lättare att adoptera bort barn efter födseln (just nu är abort det enda alternativet). Nått måste göras för att få ner siffrorna.

Vi behöver inte föra diskussionen vidare, den är säkert personlig och känslosvallande för många.

En viktig detalj, naturen har lösningen på många problem i frågan, en graviditet tar ca 9 månader - det är tur det, den tiden behövs för att ett barn ska kännas välkommet (även det mest oönskade barnet). Men också denna tiden behövs för att få ordning och reda på hem och liv. Mödrar som däremot föder förtidigt (prematur), de bevakas extra noga med psykologhjälp för att det visat sig att dessa mödrar ibland har svårt att ta till sig sitt prematurfödda barn.

Rapidact
Du skriver om abborter som om det gällde dig och din framtid. Kan du inte torka arslet när du är gammal har misskött dig i unga år. Kan du inte klara dig själv när du är gammal så dör man så är det och så har det alltid varit. Ta ansvar nu för ditt leverne så kommer ditt liv att räcka länge. Och varför måste det vara en miljon svenskar? Öka invandringen till en miljon som gott och väl får plats, arbete, och foder. Självklart är det kvinnan som bestämmer om sin kropp, du har 100% självbestämmande om din kropp och det är ditt ansvar att se till så den klarar påfrestningar. Livet börjar när man föds, som foster är man en del av mammans värkar och umbäranden. Vad har det för betydelse om det är 1000 eller 50000 abborter? Inget liv finns för dess egen skull utan är ett fortsatt genetiskt arv av moder och fader.

Rapidact:
Jag hoppas verkligen att det där var ett utslag av en lördagsfylla, inte ditt nyktra tänkande. Du får Isprinsessan att bli en mysig liten kissekatt i jämförelse med denna "rationella" permafrost...

Graviditeten som ett samhällsansvar, en skyldighet mot det gemensamma. Den individuella friheten att bestämma över sitt liv kontra samhällets behov av skattebetalare och stjärttorkare... Kvinnans livmoder som ett produktivitetsredskap för det kollektiva.

Var har jag hört sådana tankar förut?..

Det där var helt enkelt så genomfascistiskt, att jag betvivlar att du ens anar det själv!

MW

Ingenjören:
Jag tackar för din nyansering men vänder mig fortfarande mot själva slutsatsen...
Om du ogillar ett "samhällssystem" där abort är frivillig och helt upp till kvinnan, vad är då alternativet? (Och kan frivillighet verkligen kallas ett system?)

Ett samhälle som kan kräva av en kvinna att hon måste gå gravid i nio månader och genomföra en förlossning för att kollektivet bedömt hennes skäl för aborten att vara för oseriösa, för lättsinniga?

Eller ett samhälle där en man har rätt att kräva av kvinnan han befruktat, att han ska ha sitt barn? Oavsett vad hon vill?

Då är vi tillbaka till de illegala abortklinikerna, till strumpstickorna i underlivet och alla andra "spontana abortmetoder" -- och i förlängningen, en massa självmord bland gravida unga kvinnor.

Av principskäl?!! Av omtanke om det ofödda fostret?!!

Det finns ingen "vacker" lösning på detta. Död är aldrig en önskvärd metod. Men att överlåta åt kollektivet att bestämma om en individ ska få begå abort eller inte, det trodde jag inte att du, av alla, skulle förespråka.

MW

PS: Och sedan, efter att kvinnan under tvång och förnedring fött ett barn som hon inte vill ha, vad händer då?

Vi har en kvinna som nu istället blivit våldtagen av "samhällssystemet" och ett oönskat barn, som "samhällssystemet" ska ta hand om.
Ser du inte vilket jävla system det är du ber om?!! Känner du inte igen det?

MW

Någon Holmström skrev "självklart är det kvinnan som bestämmer om sin kropp", något som också är vanligt förekommande i samhällsdebatten. Men Oj! Ett barn/foster har en egen kropp, egen genetisk uppbyggnad, eget blodomlopp - eget hjärta! De kan till och med kan ha en helt annan blodgrupp än mamman. Vill du fortsätta och försöka försvara lögnen ytterligare? Nä, jag tror inte det. Sedan förnekar du också faderns del av det lilla livet. Och det handlar om ansvar i allra högsta grad.

Mikael, jag vet att det jag skriver kan uppfattas extremt och provokativt. Det är ett medvetet val av mig. Varför? För att det inte är många som vågar höja rösten ens. Jag däremot försöker röra om i grytan rejält - för det är en jävla soppa just nu. Jag vill ha förändring. Och jag föredrar ett samhälle som gör allt för att försvara livet. Sedan är frågan konsekvent för mig, jag är emot NWO - det här är NWO! Och nu när du också viftar med fascist-kortet, säger jag dig; jag mot olika former av folkmord, jag ser aborten som en tyst fortsättning av det som pysslades med under 30-talet, det annorlunda livet accepteras inte fortfarande.

När vi har så många aborter (för siffrorna ljuger inte), de tyder tragiskt nog på att aborten har blivit en form av preventivmedel. Skulle folk leva något mer ansvarsfullt, då skulle de tänka först innan de "skjuter". Jag tycker inte att abort ska vara ett preventivmedel. Det handlar om ansvarstagande i allra högsta grad, och aborten är i de allra flesta fallen en fribiljett från ansvar. Det behövs en förändring.

Förutom att jag har 5 systrar med massor av vänninor, har jag också en mor inom sjukvården med hennes vänninor t o m en från en abortklinik, som givetvis har tystnadsplikt, men t ex hon klarade inte att arbeta där längre, när hon över tiden fick ta del av många av hennes patienters lättvindiga abortbeslut, den mentala påfrestningen blev för stor när hon insåg hur illa landet låg till. Jag kan ta ett av hennes exempel: En kvinna gjorde abort för att det kom fel i tiden - hon ville se snygg ut i baddräkten till sommarn. Andra hade inplanerade semestrar, osv. Är sådana aborter försvarbara?

Ska ett felaktigt kön vara skäl nog för abort?

Och snart med modern fosterdiagnostik, kan de säkert avgöra om barnet skulle kunna få en annorlunda sexuell läggning - skulle sådana aborter vara försvarbara? Nä, då skulle även den största förespråkarn av fri sex och abort; Mona Sahlin säga stopp, men det skulle bara visa vilken hycklare hon själv var.

Till Rapidact: Du har starka argument och dom är sanna ochså. Jag tror du måste ställa dig en bra bit ovanför det här. Detta är vår tids svåraste moraliska nöt att knäcka och ALLA lösningar är otillfredställande. Du har även en poäng, kvinnans frigörellse, och rätt till självbestämmande står på spel. Att provocera fram en debatt genom att slå på "livet är heligt"-trumman är inte meningsfullt. Jag håller med dig, i princip, men ser kanske mer än din sida. Även om det känns som om "ingen gör nåt" så måste nog denna nöt knäckas genom en debatt utan tal på förbud. Hälften av befolkningen tror annars att klockan är slagen för en ny era av slaveri, kvinnan som mannens barnfabrikslav. Vi MÅSTE låta kvinnorna ta det här beslutet, inte förrän de känner att deras självbestämmande är säkrat så kommer den här debatten att vändas till fostrets, och mannens, perspektiv. Tålamod.
Läkaren

Rapidact:
Jag viftade med "fascistkortet" på allra största allvar. Och du bekräftade mina farhågor genom att inte ens försöka förstå det. I ditt förra inlägg kom du med nästan samtliga patriarkala, fascistoida argument mot abort som dyker upp i debatten; "nollgräns", "samhällsekonomiskt försvarbart", "1 miljon svenskar saknas", "invandrare", "en prislapp på livet"(?!!), "bevakning"...
Och -- som jag skrev i min första kommentar i abortfrågan -- jag ser på detta med både smärtsam erfarenhet och stor respekt för livet.

Det du inte ser är att i ditt önskesamhälle ska gravida kvinnor betraktas som fortplantningsfabriker för samhällets bästa. Om de visar tendenser till att må dåligt så ska de bevakas och förhindras att skada sig själva eller fostret, eftersom vi behöver alla svenska barn vi kan få. Börjar de ansvarslösa tjejerna använda sig av abort som preventivmedel så ska det kosta!

Även våldtäktsoffret bär på ett foster med blodomlopp och hjärta, även en 13-årig flicka som blivit utsatt för incest gör det, våldtäkter förekommer i allra högsta grad även inom äktenskapet, kanske var tjejen bara medvetslöst berusad... Detta kallar du dock för "särfall", då ska mördandet av foster kunna försvaras, eller vart syftar du?

Föreställ dig att vara gravid i nio månader mot din egen vilja. Dessutom har du fått sparken från ditt nya jobb, eftersom din arbetsgivare inte har råd att gulla med frögurkor. Flera gånger i veckan tvingas du sitta med en skenhelig psykolog som försöker övertyga dig om det avskydda fostrets rätt att få ligga där inne i dig och göra ditt liv till ett helvete. Annars kommer du att straffas, antingen med höga böter eller med fängelse. Och genom att höja fostrets status till ett liv med samma rättigheter som det födda måste även faderns rättigheter tas med i beaktandet -- det vidriga as du hatar nästan mer än barnet...
Föreställ dig att plågas igenom en förlossning av ett barn du avskyr med varje fiber i din kropp. Men samhället behöver skitungen, så du får bita ihop och hoppas att de inte visar dig byltet när det väl poppat ut, utan snabbt tar det till en institution för eventuell adoption. Annars får väl samhället uppfostra det... För var hittar man en miljon adoptivhem?

Det, Rapidact, är fascism. En samhällelig våldtäkt. Individen underordnad samhällsmaskineriet. Det samhällsekonomiska före din frihet att själv bestämma. Liv betraktat som produktionskvoter och skattebalans...

Sedan håller jag med debattens "good cop", Läkaren, och har även skrivit det själv; det finns ingen "vacker" lösning på problemet. Men att göra unga kvinnor rättslösa, utsatta för några moraliska kommittéers eller domstolars godtycke, det är oförsvarligt det också. Och i det här fallet får vi ställa upp för dem som är födda, de som har medborgerliga rättigheter och givits tillstånd att ta ansvar för sina egna liv. Kvinnorna. Och acceptera att de inte alltid är ansvarsfulla nog att hantera denna frihet på det sätt vi kanske skulle önska oss.
Det är det minsta övergreppet i detta val mellan pest och kolera...

MW

Vad hände, är isprinssesan gravid, ska hon göra abort? ;)

Nyckelbegrepp i det mänskliga tillståndet: Personligt ansvar.

Med det menar jag ansvar såväl för vad vi gör som vad det får för konsekvenser. Jag menar dock INTE ansvar inför någon yttre polis/auktoritet/religiös eller politisk dogm.

Vi får se, anonym ;-))
Hon och jag hade ett långt telefonsamtal i natt och hon ska komma till min ungkarlslya i Kivik i veckan...
Mot löfte att jag respekterar hennes anonymitet kommer hon även att försöka kommentera via e-post.
MW

Kjell:

Undrar om du har sett hur ett foster på 18 veckor ser ut? Vet du om hur aborterna går till? Man går in och målmedvetet tal livet av fostret och sedan avlägsnar den. Det handlar absolut inte om enbart kvinnans kropp och kvinnans rätt. Du anser väl inte att en kvinna kan ta livet av sina födda barn om hon känner för det/orkar inte ta ansvaret för barnen? Det är ju kvinnan som har fött barnet, matat barnet och gjort att barnet har överlevt fram tills dess.

Mikael:

För mig är livet heligt. Vad göra vid "oönskade" graviditeter? För det första se till att dessa inte uppstår. Utbildning, preventionsmedel osv. Uppstår grviditeten ändå så går det ju att adoptera bort barnen. Det finns många som skulle vilja ha barn men kan inte få. Som det är idag får dessa par (det är vad det oftast handlar om) åka till andra sidan jordklotet för att hämta barnen. Samtidigt som vi i Sverige kliniskt släcker tusentals liv om året.

"Vad hände, är isprinssesan gravid, ska hon göra abort? ;)"

Missade signaturen i det första inlägget...
sorry...

Du är bra på det där med respekt... Ska bli intressant och läsa hennes kommentarer efter alla teorier här på sidan om hennes personlighet osv... Hon har det nog lite jobbigt när hon inte kan svara innan hon blir lovad anonymitet, kan bara föreställa mig frustrationen och kittlingarna i hennes fingertoppar... Eller så är hon kall som is och inte bryr sig, men då tror jag iofs inte att hon skulle ställa upp på ett möte... Lycka till i veckan då, hälsa henne att hon får gärna stanna till på en kaffe här också om hon vill, anonymitet, bullar och kaffe garanteras...

Fortsatt trevlig helg på er alla...

/köksmästaren...

Till ingenjören: "för mig är livet heligt". För helvete! Väx upp! Ta dina sparpengar och åk ner och starta gratis korvkiosk i afrika. "Livet är heligt" , visst det låter väl som ett PK argument som ingen kan argumentera emot, betyder detta att du inte äter kött? Min vän, du kan aldrig någonsin tala om "livet" om du sen skall sitta och glufsa i dig en rådjurssadel igen. Obehagligt nog behöver jag nog ochså varna i den här debatten. Vi är väl för helvete inga fascister! Och som du själv säger ingenjören; "det finns prevensionsmedel"....men då är väl problemet löst? Då kommer ingen kunna "mörda" ditt ofödda barn. Håll snorren i byxorna, bara så är du säker. Det jag håller med om är att det behövs en debatt. Tyvärr dör debatten direkt om någon försöker sig på att lagstifta oss tillbaka till Jesu tid. Som läkare och som människa måsta jag(och tro mig, majoriteten i sverige) ställa mig otvetydigt på sidan där kvinnans rätt är heligare än "livet", kvinnor innefattas väl ändå av "livet".....eller?
Läkaren.

Ahhh, Köksmästaren, så trevligt! Länge sen...

Jag hade inte skämtat om det där med graviditeten, om jag inte hade talat med henne. Hon är ingen oskuldsfull liten duvunge, även om hon är betydligt yngre än jag.
Och du vet att jag är en obotlig gentleman.

MW

I know you are...

Läkaren:

Du pratar om kvinnans rätt, men hur är det ställt med barnets rätt?

Kvinnan har ett val. Kvinnans val får konsekvenser. Har man gjort ett val får man ta konsekvenserna. Barnet har inget val!

Sen det där med rådjurssadel kan försvara även mord på föda barn. Följer man ditt resonemang skulle vi också kunna äta upp de.

När man gör aborten så har man redan varit gravid i några månader. Varför inte stå ut några månader till och föda barnet?

Avvägningen är alltså: antingen slutföra graviditeten och adoptera bort barnet om man inte vill/anser sig kunna ta hand om barnet eller döda barnet.

I min värld är valet enkelt.

Än en gång vill jag påpeka på att jag har också varit för "kvinnans rätt" och för aborter fram tills dess att jag fick mina egna barn. Den starka upplevelsen av förlossningen, tillsammans med att jag lärde mig mycket om hur fostrets utveckling under själva graviditeten fick mig att tänka om.

Till Rapidact och alla angående abortfrågan:

Det är KVINNANS kropp vi pratar om! Inte vår. Är det inte flest män härinne? Ödmjukhet tack!

Ödmjukhet, ja. Abortfrågan är - liksom svåra frågor som uppstår vid vård av människor i livets slutskede - svår, och jag menar att man omöjligt kan generalisera. Det var väl därför jag gjorde mitt inlägg om personligt ansvar. En del av detta personliga ansvar är förstås att använda preventivmedel, och inte abort istället för prevention. Men när man väl är i situationen, det är då det inte går att generalisera. Inte alla är lämpliga som föräldrar, inte alla skulle ens klara det psykiskt. Det är ett oerhört svek mot ett barn att barnet vet att det är oönskat av sina föräldrar. För att inte tala om att utsätta barnet för myndigheternas människohandel. Men samtidigt håller jag med om att 'fritt fram' för abort kan användas som moralisk murbräcka för legitimering av eugeni. Detta är i sanning minerad mark!!! (Nej, jag anser INTE att det är samma sak, särskilt inte tidig abort!)

Oj vilken polarisering i debatten. När argumenten tog slut, så startade andra världskriget i forumet.

Mikael, du kan vifta vidare med dina fascistkort, men du ska veta att du raljerar med verkligheten, en framtid som är här nu, du som jag vet om hur vårat bräckliga pensionssystem ser ut idag - det bygger på befolkningstillväxt, det kan liknas vid en pyramid. Vi har fått betala dyrt för våra gamla synder helt enkelt. Vi alla kommer uppleva det när vi en dag pensioneras. Det är bra om folk förstår varför isåfall, så inte invandrarna får skulden.

Jag har också erfarenheter, det här med "bevakning" har jag själv fått uppleva eftersom vårt barn var prematurfött. Min flickvänn var livrädd att träffa vår dotter första dagarna för att hon hade en halsinfektion, larmet gick och hon fick en psykolog på halsen. Sedan att vi i omgångar fick åka in akut till sjukhuset med dottern för att hon höll på kvävas pga all slembildning från något rs-virus är en annan historia.

När jag nämner "särfall", så menar jag just sådana som är extrema särfall - de måste särbehandlas i jämförelse med den övriga stora massan av tiotusentals fallen som inte är i närheten av det.

Särfallen är dom oskyldiga, de bär ingen egen skuld till det som skett, så varför orda mycket om detta? Jag prata med lillsyrran nyss, hon berätta att en tjej i hennes bekantskapskrets vart gravid när hon vart våldtagen en okänd man, en natt påväg hem från pendeln i södertälje. Hon födde barnet för två veckor sedan, hennes familj och vänner ställde upp. Här har du verkligen ett särfall, som mot alla odds behöll barnet ändå och älskar det. Bara den här tjejen skakar hela abortfrågan i dess grundval.

Abort som livsstil?
Vad ger samhället för signaler? Sköt dig själv och skit i andra, lev som du vill? Detta gör att både män och kvinnor blir mer och mer ansvarslösa, för abort finns ju alltid att tillgå. Ansvarslöst levene förespråkas.

Läkaren och Ingenjören: Alla som begår abort, får göra pytt och panna på det som vilken annan köttbit som helst. Då hade vi ju löst abortproblematiken på en dag. Då skulle de se på tallriken att det inte var vilken köttbit somhelst de hade där, ingen vill ju äta upp sitt eget barn. Och glöm inte, skölj och svälj!

Apelsin:

Ett foster är inte en blindtarm! Ett foster är ett självständigt liv. Här syns ett ca 20 veckor gammalt aborterat foster:

http://www.argonunya.com/images/abort10.jpg

Att skinnet är mörkt beror på gifter som används för att ta livet av barnet. Att först ta ut fostret och sedan döda det anses av nån anledning skonsammare för barnet. Eller för oss själva? Då blir det ju tydligare att det är mord det handlar om.

Och abortfrågan är inte på nått sätt män mot kvinnor. Det finns många kvinnor som är emot också.

Snälla, kan vi återgå till ämnet? Nämligen 'Gallringen av hjorden', i betydelsen nu aktiva och levande människor varav det argumenteras för att 90% måste bort.

Jag har aldrig sagt att abortfrågan är man-mot-kvinna. Jag menar att det måste vara kvinnan som har sista ordet. Det är henne kropp vi pratar om.

Jag har också personligen erfarenhet från spontant missfall i vecka 25. Jag har sett ett foster...

Leif:

Abortfrågan är en integrerad komponent av "Gallringen av hjorden". Vi håller på att avhumaniseras bl a genom genom plastkirurgin (och då syftar jag inte på rekonstruktiv kirurgi), gentekniken och även aborter.

Mikael:

Väntar med spänning på rapporten från ditt möte med sessan. Undrar bara vad sessans syfe är, speciellt med tanke på att du även fick publicera brevet. Tror sig sessan kunna omvandla dig och dina läsare på sin sida? Kan ju knappast vara så att man vill avslöja sina hemligheter för att vi ska kunna bekämpa de bättre - eller?

Annars är det ytterst intressant att följa utvecklingen. Mummed fick Koranen uppläst i en grotta av ängel Gabriel. Mikael får sina uppenbarelser av Isprinsessan i sin ungkarlslya. Synd bara att kontakten inte togs elektroniskt utan via snigelposten, annars hade den nya religionen varit helt i tiden.

PS Ursäkta Mikael, kunde inte låta bli att skoja till. Allt för att minska spänningen inför fortsättningen. :-)

Ja, jag vill också veta hur "hjorden" på jorden ska gallras ut... är det därför DNA-jakten är så prioriterad idag? Folk LOCKAS på internet att "ta reda på" sina bakgrund genom att erbjudas DNA-spårning osv.

ALLA som misstänks för brott tas numera DNA-prover på... varför?

Och används detta för att skräddarsy "gifter" och sjukdomar som ska ta kål på stora folkgrupper?

Vidare - har CHEMTRAILS något att göra med planen...

Vill också veta hur de som är utvalda att "få" överleva (för inte fan kallar jag det liv att överleva en mass-förintelse, många lär bli galna som lever kvar, för fy fan att leva med den vetskapen att man är en av de överlevande.... tänk att bearbeta dessa trauman, förutsatt att man besitter förmågan att känna skuld)

Vart ska dessa ta vägen? Under jord, dör hellre än att leva instängd med massa jävla psykopater, fy fan. I nåt skenheligt vidrigt fars-liknande psycho-thriller (låter iofs som det är att leva idag, som medveten sate)

Det är både fascinerande och för jävligt att leva i den "yttersta tiden" som profeter talat om så länge...

NYFIKENHETEN är väl det som till största delen håller mig kvar, den samt envishet, varför lägga sig ner och dö och göra saken lättare för svinen...?

PS. Skulle aldrig i mitt liv bjuda hem en potentiell massmördare... fast iofs - vi betalar ju redan avgifter till bolag idag, genom tjänster och produkter, som ÄR massmördare...

Bara genom att man existerar bidrar man till slutet.

Sorry, är inte direkt upplagd för att packetera in den brutala verkligheten i något sockersött feminint litet gulligt lättsmält idag.

Halleluljat fastnar i halsen.

Fy fan säger jag bara.
Skäms att vara människa/DNA-modifierad organism ELLER vad fasen man nu är...

Allt annat än ÄNGLAMARK iaf.
KRAVmärkt är man definitivt, särskilt som objektifierad kvinna, men knappast ekologisk med alla skönhetsprodukter och annat shit man konserverar sig med för att leva upp till hypen. *går och drar nåt gammalt över mig*

Nån som ställer upp? ; )

MW - jag kollade min mail och jag hade inget om att kontakt har etablerats, är djungel trummorna måhända långsamma idag? :)


Sen vad gäller abort. jag tycker det förtjänar en ren tråd där förutsättningen för diskussionen är given innan all "logik" börjar hagla. Det är en ytterst komplicerad fråga.

Att göra allt alltid är kanske inte den mest genomtänkta lösningen, men sannerligen den enklaste. Men måste allt vara enkelt?

/H

Sunnely, angående "den yttersta tiden", så tror jag att fokuserad intention ('tro') kan förflytta berg (om vi vet varför vi tror). Och 2000 år av bibeltro har skapat stark tro på just "den yttersta tiden", så undra på att den realiseras, med så mycket tro bakom! Men med fokuserad intention på en ljusare framtid så behöver vi inte realisera denna manipulation som 'skriften' utgör. ;) (Som jag skrev högre upp, det är ett hypnosnummer av kosmiska mått, att 'vi inget kan göra'. Att 'vi inget kan göra', beror på att vi inte förstår hur universum fungerar. Förstår vi hur det funkar, kan inget stoppa oss.)

En härlig tråd det här, och sunnely, lysna på Leif. Ibland tror jag att vi hjälper till att pumpa luft i NWO-ballongen. Samma där, komplicerad fråga, man måsta ju ändå informera och varna. Varna skall man nog för att hata entiteter kring NWO. Dessa människor när sig på hat och man vill ju svälta ut dem. Titta på det objektivt, konstatera att dessa människor är fel på det, ställ upp på sunda insatser att bekämpa dem, men fokusera din livskraft på den värld du VILL skapa. Vi får alldrig glöma, var och en av oss, att vår största fiende är oss själva. Detta betyder inte , dock, att vi är undergivna och svaga, tvärt om! Vi är draken de alldrig skulle väckt!
Läkaren :})

"Att erövra världen och förändra den
jag tror ej att det låter sig göras
Världen är ett heligt kärl
det kan inte förändras
Han som förändrar det kommer att förstöra det
Han som erövrar det kommer att förlora det

Så, ibland alla ting
är det somliga som leder och andra som följer
somliga andas lätt och andra tungt
somliga är starka och andra svaga
somliga är stilla och andra far omkring

Därför undviker den ädla människan
ytterligheter, överdrifter och frosseri.


När man leder människor och tjänar himmeln
går inget upp mot måttlighet
Endast genom måttlighet kan man tidigt foga sig
Att tidigt foga sig är att vinna stor dygd

För den som vunnit stor dygd är ingenting omöjligt
Om ingenting är honom omöjligt
då känner ingen hans gränser
Om ingen känner hans gränser
då kan han härska över riket

Den som härskar på moderligt vis förblir
Han har djupa rötter och fast grund
det långa livets och klarsynens Tao."

Jag måste nämna något jag läste. Nämligen tanken att jorden mycket väl skulle kunna bära många, många fler av oss. Minst 11 miljarder (11 000 000 000). Men 11 miljarder andligt uppvaknade människor kan inte styras. 11 miljarder människor som arbetar utifrån KÄRLEK skulle förändra jordens resonansfrekvens till KÄRLEK. Kärlek skulle bli det naturliga, självklara, som det skulle fodras stor ansträngning att frångå. Kanske hela galaxen skulle påverkas. För att förhindra denna avskyvärda kärlek tycks det dock finnas en plan... Den om vilket denna tråd handlar. :)

(Ska avslöja något: Jag sa för några timmar sedan till MW på telefon att jag inte skulle blanda in det andliga i detta, och så gör jag precis tvärtom. Men man ska följa intuition & hjärta, och det är vad de säger nu.)

Ibland glömmer man lätt bort att man INTE ska "sugas in" i känslostormarna....

Ni har så rätt.. Shanti, inre frid.
Men jag har hett humör och PMS.
Prova att hålla er lugna då ; )

Först ska man upptäcka illusionen,
bara för att inse att det man upptäckt är en illusion OCKSÅ,
sen ska man komma ihåg att glömma bort det...

*skratt* jösses amalia.

Ser frame mot den där hörnvärmaren,
en stänkare eller två.

Vad var det jag skulle bortse från nu igen ; )

You are my girl Summely. :-)

Själv vet jag ej om jag ska skratta eller gråta...


Nej, nu måste jag dra och finna min Tao.

Det här inlägget har tagits bort av bloggadministratören.

Det här inlägget har tagits bort av den som skapade det.

Eftersom Linda bad att få flytta sitt inlägg till Brev två har jag också tagit bort mitt svar till henne. Men ena halvan av mitt svar passar fortfarande bäst här:

Aborter hör definitivt till den här frågan, så det behövs ingen egen tråd för den diskussionen, tycker jag. Om det blir hundra kommentarer till, så lovar jag att ta det i nytt övervägande, men inte ännu.

MW

Vill "Köksmästaren" mejla leif@lege.com eller knacka på hos MW?

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil