« Hem | Isprinsessans inspiration? The Georgia Guidestones... » | "Management by torture" Innovativ motivationsmetod... » | Jag fick ett brev... » | Vad är värst? Fågelinfluensan eller medicinen? » | 11 september: FBI medger att samtalet från Barbara... » | Ett av historiens största mysterier: Templet i Baa... » | Hillary Clinton vill förbjuda legosoldater Barack ... » | Dataföretag råkade läcka: McCain vinner valet i no... » | USA:s och Kanadas militär ska samarbeta även vid n... » | F.d. amerikansk kongressledamot:En regering som ka... »

11 september: Nya vittnen och en ny video
om flight 77 som inte kraschade i Pentagon.


Tänk dig att du står och tankar bilen och ett flygplan flyger förbi på låg höjd, följt av en explosion som om det störtade. Några år senare ställer man dig på exakt samma plats och ber dig peka var du såg flygplanet. Tror du att du skulle blanda ihop om det kom norr eller söder om dig? Och tror du att fyra personer, varav två poliser, skulle göra samma misstag? I så fall kan du säkert också tro på den officiella konspirationsteorin om 11 september, 2001...

Vad det än var som kraschade i militärhögkvarteret Pentagon den 11 september, så är det några kriterier som det måste uppfylla: det måste ha flugit söder om Citgo-macken på andra sidan motorvägen, det måste ha sniffat över markytan redan när det passerade macken, för att ha kunnat slå omkull alla gatlyktorna och för att kunna skapa det spår av kondensrök som syns på övervakningsbilderna från parkeringsplatsen och detta bör synas i den svarta låda.

Citizen Investigation Team har under något år gjort ett fenomenalt arbete med att bevisa att det passagerarplan vittnen säger sig ha sett vid Pentagon inte kan ha kraschat in i militärhögkvarteret. Nu kommer de med ytterligare en video, med nya vittnen och nya uppgifter, The Pentagon Flyover, How They Pulled it Off. Och det har de gjort på enklast tänkbara sätt; de har intervjuat ögonvittnen och jämfört detta med de officiella uppgifterna.
De har pratat med åtskilliga personer som bodde eller befann sig i området, som alla pekar ut det stora ljusa jetplanet norr om den bana som den officiella versionen kräver. Annars kan det helt enkelt inte ha orsakat de skador som drabbade gatlyktor och själva Pentagon.

Inte nog med att de två poliserna är hundraprocentigt övertygade om sina minnesbilder, uppgiften stöds dessutom av en mekaniker på macken och ett annat ögonvittne en bit därifrån. Möjligheten att de misstar sig är alltså obefintlig.

Pilots for 9/11 Truth har analyserat datan från svarta lådan från "flight 77", som myndigheterna påstår att man återfann inne i Pentagon. Även här framgår det att planet flög norr om Citgo-macken och alldeles för högt för att ha kunnat förorsaka några skador på marken. Svarta lådan "slocknar" dessutom sekunderna innan planet når fram till Pentagon.

I helhetsbilden måste man även ta med det C-130-plan som flög över Washington och även den vita 747:an med typbeteckningen E4B som CNN och BBC fångade på video vid den här tidpunkten. E4B är ett stridsledningsplan man låtit bygga för att ersätta Pentagon i händelse av en kärnvapenattack.

Citizen Investigation Team försöker i den nya videon knyta samman alla dessa uppgifter med nya vittnesmål, för att bevisa att passagerarplanet som sågs kom på en helt annan kurs och flög över Pentagon, i exakt samma ögonblick som explosionen ägde rum. De anser sig också ha en definitiv förklaring till de två andra planen, C-130:an och Pentagonjumbon.
Men för dig som tycker att det låter alldeles för osannolikt och långsökt räcker det egentligen med att planet kom norr om Citgo, precis som svarta lådan och polismännen visar. Då kan det omöjligt vara det plan som kraschade! Och två jetplan, både norr och söder om macken, är det ingen som påstår sig ha sett.

När du väl har vant dig vid den tanken finns det bara en slutsats att dra. Den officiella historien om 11 september är en lögn. Det finns helt enkelt ingen annan möjlighet...

Intressant?
Andra bloggar om: , , , , , ,

Videon går ju bara till nån partypoker sajt.

Det är ett nytt fönster som öppnas automatiskt. Håller med, mycket irriterande. Men videon öppnas i det gamla fönstret -- dock även den med reklam för poker som förstaruta. Klicka på pilen i mitten, så kommer videon.

MW

Det ger en riktigt dålig försmak att innan man ens börjat titta blir man lurad att besöka någon pokersajt.

Det ger intrycket av att syftet med videon är bara att tjäna pengar.

Det hade räckt med en vanlig banner som man kan klicka på om man är intresserad.

Jag kan bara hålla med om att det var en av de sämsta finansieringar jag stött på -- men videon är trots detta mycket sevärd.

MW

Reklamen kommer från Megavideo, dvs dom som hostar videon. Dom borde helt klart valt en annan video host...

torrent?

Det ligger något i att det finns dem som vill göra sig en hacka på 9/11 material, men vänd på det, materialet blir väl inte mindre trovärdigt för att det kostar pengar? i så fall tycker jag man bör man se över sitt "system" för att göra trovärdighets bedömningar på allt material som susar förbi ens ögon. Det kan till och med vara så att gratis alternativ kan ha DOLDA finansiärer med ljusskygga syften :)

Filmen som sådan är och förblir kontroversiell men den gör ingen skillnad för 9/11 rörelsen... varför? de flesta orkar inte ens rota i den officiella förklaringen och det gör denna filmen synnerligen smal i sin publik men samtidigt desto bättre för denna publik. Klart sevärd och erbjuder bokstavligen talat en ny ny "vinkling" hehe på hela pentagon fallet.

Jag undrar när dagen som satte världen i brand kommer att avslöjas och skrivas in korrekt i historia böckerna. Det sägs att "vinnaren" skriver historia böckerna, så vem skall "vinna" för att 9/11 dagen och dess följder skall skrivas in?

/H

Mikael, har du inte redan bloggat om det här? Har en bestämd känsla av det. Pentacon är ju inte nytt. Den filmen har funnits i över ett år http://video.google.com/videoplay?docid=4196580169348087802
Eller är det en uppdaterad film? Eller är jag ute och cyklar igen?

Du har alldeles rätt, men dels verkar det ha varit innan raderingen, dels är det en helt ny film med fokus på flygtrafiken över Washington den morgonen och dels passade detta väldigt bra ihop med diskussionen om flight 77 och Barbara Olson i den förra tråden.
Vissa argument kan man inte upprepa nog många gånger... Förhoppningsvis öppnar det ögonen på någon ny skeptiker varje gång.

MW

1) Varför har just dessa 4 vittnena rätt, och de 20+ vittnena som s`g planet krascha in i lyktstolparna, fel ?

2) I den första Pentacon videon säger vittnena rätt ut att dom också såg planet krascha in i Pentagon, något som inte var vad intervjuvaren ville höra då han flera gånger försökte övertyga dom att dom egentligen såg planet flyga ÖVER Pentagon. Dom var helt tydligt inte intresserade av denna observation.

3) Av skadorna att döma i Pentagon träffades det av ett stort objekt i en viss vinkel, hur kommer det sig att dessa 4 vittnen varken såg eller hörde det andra planet, dom tittade ju nu redan åt rätt håll.

Denna video är inconclusive!

Sen finns det en mycket svår *HARD* fråga som ingen verkar fråga men som jag ställer här: Vad hände med planet AA flight 77, besättning och passagerarna? Jag menar i verkligheten om AA 77 INTE krashade in i Pentagon...!

Man kan ju också fråga sig att om den svarta lådan som upphittades i Pentagon bevisar att planet passerade norr om macken, bevisar den då inte också att planet som kraschade in i Pentagon startade från samma punkt som flight77 och flög samma väg ?

Alltså kan man sluta spekulera om missiler, fantomplan mm.

Det var jag som frågade om du hade bloggat om detta förrut. Och dina svar var bra! Tack för att du tog dig tid att "räta ut mig".
Fortsätt så :)

Anno Nym

Detta är mycket intressant och högst troligt!

Ja... Jag länkade till denna video här förut...

Jag vet att några inte håller med mig, men jag kan inte se det som meningsfullt att låsa sig vid ett alternativt händelseförlopp, när det kan vara så många. Jag vet ju inte mer om vad som pågick bakom kulisserna än någon annan.
Spekulationer finns det tillräckligt många av, det är bara att välja.

Oklarheterna är dock alldeles för många.

Den utmärkta sajten Cooperativ Research har ställt samman alla kända fakta om 9/11. Här är en länk till sidan om flight 77.

Det borde i alla fall stå helt klart att en ny undersökning, en oberoende sådan, måste äga rum.
Den som inbillar sig att det inte finns tillräckligt många personer i USA:s, Israels, Pakistans, Saudiarabiens och UAE:s ledning som skulle kunna genomföra och dölja det här lever tyvärr i en drömvärld...

MW

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil