« Hem | USA bäddar för nya svepsskäl för att angripa Iran » | Snabbhälsning till alla från MAS » | Primärvalsräkning sker med knappvalstelefon till I... » | Benazir Bhutto - en teori » | Ron Paul på svensk tv 28.12 » | Nyårshälsning från sjuksängen » | Midvinter -- the bottom is nådd. UUAA Radio firar ... » | Herr Clinton: Pappa Bush vill hjälpa fru Clinton s... » | USA-valet och den politiska sportjournalistiken » | Stor svensk sida om vaccin och konsekvenserna för ... »

Amerikanska kärnvapenhemligheter
till salu genom toppolitiker

Ett nätverk av spioner, under beskydd av mutade amerikanska toppolitiker, har ägnat sig åt att kopiera, stjäla och sälja amerikanska kärnvapenhemligheter till alla som varit intresserade, däribland Nordkorea och kanske till och med al-Qaida, hävdar den sparkade och nedtystade översättaren på FBI, Sibel Edmonds. Det kunde röra sig om flera affärer i månaden, berättar hon i bland annat brittiska Timesonline. Edmonds historia har länge figurerat i konspiratoriska kretsar, men detta är första gången som den publiceras i traditionella massmedier.

Det tyngsta argumentet för att öka kontrollen och övervakningen av oss, att begränsa våra fri- och rättigheter, har varit risken för att terrorister skulle komma över smutsiga bomber eller till och med kärnvapen. Det påstådda hotet om massförstörelsevapen var anledningen till att Irak invaderades, och grunden för hotet om ett kärnvapenanfall mot Iran. Den röjda CIA-agenten Valerie Plame Wilson arbetade med frågor om kärnvapenspridning. Det finns ingenting som skrämmer oss så mycket som konsekvenserna av atombomber...

Därför borde det slå ned som en bomb, om uttrycket ursäktas, att talmannen i representanthuset och åtskilliga andra amerikanska toppolitiker och chefspersoner inom militären och underrättelsetjänsten har beskyddat ett nätverk av internationella spioner, som ägnat sig åt att systematiskt sälja alla kärnvapenhemligheter de kunnat lägga vantarna på. Det rörde sig främst om turkiska, pakistanska och israeliska agenter (alltså samma gäng som sköter den asiatiska delen av den internationella knarksmugglingen), och det var i egenskap av turkisk translator hos FBI, som Sibel Edmonds fick inblick i affärerna.
Men hennes anställning varade inte i mer än ett halvår, eftersom hon gick till sina chefer och krävde att uppgifterna skulle utredas. Då fick hon omedelbart sparken och avkrävdes ett totalt tystnadslöfte av myndigheterna.

Att nyheten släpps i den Murdoch-kontrollerade, brittiska tidningen Times är också anmärkningsvärt. Det finns anledning att misstänka att det pågår en hel del manövrerande bakom kulisserna inför det stundande presidentvalet i USA, där de inblandade försöker rädda sina skinn genom att läcka till media. Times hade inte publicerat historien om de bara haft Edmonds som källa, det kan vi vara helt säkra på.

Här en länk till en av de fylligaste bloggposterna om historien, från Brad Friedman på The Bradblog.

Intressant?
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Det samma hände när SOVJETUNIONEN föll samman. Nu faller USA och vi ser en repris ...

Se även http://www.whistleblowers.org

En vän på utländskt forum lämnade denna kommentar:

Sibel Edmonds has placed the photos of 21 individuals on her website - without comment.

These individuals include two former House speakers (Hastert and Livingston), Richard Perle, Douglas Feith, Brent Scowcroft, Tom Lantos and Roy Blount.

Here: http://www.justacitizen.com/images/Gallery%20Draft2%20for%20Web.htm

And here is the blog entry where I found this:
www.bradblog.com ...."

Vidare:

"...."She's Prepared to Name Names, Including Those of Two 'Well-Known' Congress Members Involved in Criminal Corruption
The 'Most Gagged Person in U.S. History' Tells The BRAD BLOG She's Now Exhausted All Other Channels..."

So it's likely that those two former House speakers are the Two "Well-Known" Congress Members Involved in Criminal Corruption. She *is* still gagged, so that could be the reason for simply posting their photos and not writing about them. .."

Vart skrivs det om detta i SVENSK media då?

Tja, varför ska man skriva om sånt här, när Clinton vann över Obama med tre procentenheter? Det är ju mycket mer spännande! ;-)

Länkarna din utländske vän hänvisar till finns även i min bloggning.

Apropå Sovjetunionen så finns det absolut likheter, men det viktigaste är ändå skillnaderna.
Inget land i väst betraktade SU som en ledstjärna och en förebild i det internationella fredsarbetet. SU hade aldrig rollen som den globala polismakten. Den okontrollerade nedrustningen efter SU:s fall ledde aldrig till stora inskränkningar i fri- och rättigheter i resten av världen.

Det vi ser här är inte först och främst hur ytterligare ett imperium rasar, för det måste det göra om globalisterna ska få som de vill.
Det vi ser är hur det vi kallar internationell politik istället är organiserad brottslighet på det mest cyniska och avskyärda sätt.

Är detta möjligt, då finns det ingenting som är omöjligt! Korruptionen och kriminaliteten är helt enkelt bottenlös.

Men Hillary vann med tre procentenheter!!! Det är nyheter det!

MW

Räkna inte med att primärvalresultaten överensstämmer med vekligheten. Jag har förlorat tron på att rösträkningen skulle gå rätt till.

Lars Ö (från jobbet)

Du har med all säkerhet helt rätt, Lars.
Men allt är ju en kommersiell mediecirkus, där spänningen måste upprätthållas till varje pris. Det deprimerande är ju att även svenska medier lurats med i refererandet, där allt handlar om siffror och inget om politiken. Jag nämnde det bara som en idiotisk paradox.

Sedan decennier vet vi att den allra högsta makten i USA kontrollerar narkotikahandeln i världen. Vi vet att de kontrollerar vapenhandeln. Tillsammans med sina globalistkumpaner kontrollerar de valuta-, råvaru- och kreditmarknaderna. Och energimarknaden.
Nu tillkommer ytterligare en pusselbit... För, som sagt, kan man ägna sig åt att sälja kärnvapenhemligheter till sina "fiender", då finns det inte en molekyl av heder kvar. Då handlar det enbart om att odla och understödja terror, för egen vinnings skull. Och alla spår leder tillbaka till familjen Bush och deras närmaste vänner, ända sedan farfar Prescott finansierade Thyssen och Adolf Hitler. Vi är så naiva att det närmast är surrealistiskt.

MW

Härligt att du är tillbaka Mikael..:)
Dina vikarier har skött sig utmärkt kan jag meddela.

Gällande din artikel, så har samma ärende avhandlats på 9-11.se (http://9-11.se/blog/?p=140)där han länkar till bl.a. Sibels hemsida, och att hon där har lagt ut en del foton, lite mystiskt så där..

En sak de flesta kanske inte inser är det att dessa skummisar som Sibel räknar upp råkar höra till en viss etnisk grupp som på alla vis också i övrigt är överrepresenterad inom vapenhandel, banking, porrbiz och människohandel. De flesta torde ha dubbelmedborgarskap USA-Israel.

"dont shoot the messenger"

V ä l k o m m e n   t i l l b a k s   M i k a e l !

Journalisten och bloggaren Larisa Alexandrovna har enligt 911 Blogger identifierat männen i Sibels "Hall of Shame" som följande:

Richard Perle
Doug Feith
Eric Edelman
Marc Grossman
Larry Franklin
Dennis Hastert
Roy Blunt
Dan Burton
Bob Livingston
Stephen Solarz
Graham Fuller
David Makovsky
Alan Markovsky
Enver Yusuf
Sabri Sayari
Mehmet Eymur
Henry Kissinger

/Peter

Surrealistiskt är det rätta ordet!

Tack M!
Och Peter: Det är en namnlista som förmodligen inte säger mycket för en normal läsare. Men det är namn som inte bara är mycket nära Vita huset, utan också "kriget mot terrorismen". Här finns även två före detta talmän i representanthuset, personer som befinner sig "två hjärtslag" från presidentposten -- alltså trea i ordningen om presidenten och vicepresidenten skulle dö...

Detta är verkligen mycket, mycket allvarliga anklagelser.

MW

Här är en lista över Bush-regimens nyckelpersoner i USA med dubbelt medborgarskap:

http://www.viewzone.com/dualcitizen.html

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil