Israel strider mot Hizbollah tills säkerhetsrådets resolution 1559 implementeras

 

 





* Tsunami
* 9/11

* Bilderbergare
* Frimurare och illuminater
* Nya Världsordningen
* Israel och Palestina
* Kriget i Irak
* USA
* Balibombningen
* Estonia
* Mordet på Anna Lindh
* Mordet på Olof Palme
* Medicin och hälsa

* MindControl

*
Chemtrail
*HAARP & Echelon

* EU



22.7.2006

Källa: Israelrapport

Israels premiärminister Ehud Olmert betonade vid sitt möte med EU: s utrikespolitiske talesman Javier Solana på onsdagen, att Israel kommer att fortsätta att strida mot Hizbollah så länge det krävs för att verkställa G8: s beslut i ärendet Libanon, rapporterade IMRA. Det innebär den villkorslösa frigivningen av de bortförda soldaterna, stopp för raketattacker mot Israel och det fulla genomförandet av FNs säkerhetsråds resolution 1559, vilken kräver avväpning av Hizbollah och utplacering av den libanesiska armén längs gränsen mot Israel.

Ynetnews rapporterade att premiärminister Olmert på ett möte med israeliska ambassadören sade att tidpunkten för Hizb'Allahs operation inte var slumpmässig. "Den var koordinerad med Iran och syftade till att dra den internationella uppmärksamheten bort från Iran."

Vad beträffar Europas och Förenta Nationernas förslag att placera en internationell styrka i Libanon sade han: "Det är en bra rubrik, men vår erfarenhet visar att det inte finns något bakom den."