Kom Malexanderskotten från vapen som tidigare varit beslagtaget av polisen?  

* Tsunami
* 9/11

* Bilderbergare
* Nya Världsordningen
* Israel och Palestina
* Kriget i Irak
* USA
* Balibombningen
* Estonia
* Mordet på Anna Lindh
* Medicin och hälsa

* MindControl

*
Chemtrail
*HAARP & Echelon

* EU8.1.2006

Publicerad Världen Idag, 2005-12-23
av Nuri Kino


Ett av vapnen som användes vid Malexandermorden köptes från huvudmannen Rolf i Grimslövhärvan. Detta säger ett flertal personer till Världen idag. Vi har också ett dokument, en kopia på en sida i en vapenbok som visar att de dömda i härvan innehaft en pistol av samma märke.


I oktober 2001 greps
vapenhandlaren och hemvärnsmannen Oskar från en stad i Mellansverige. Efter en veckas häktning erkänner Oskar att han sålt cirka 70 olagliga vapen till Rolf, huvudmannen i Grimslövhärvan som Världen idag skrev om i måndags. Bland de vapen Oskar erkände att han sålt till Rolf fanns sju k-pistar av svensk armé-modell, tre av dessa hittades också på Grimslöv bondgård. Oskar dömdes till två års fängelse för sina olagliga vapenaffärer med Rolf.

Enligt uppgifter till Världen idag har Oskar under 1998 sålt en Star pistol till Rolf. Denna Star pistol ska sedan ha hamnat i händerna på polismördarna Arklöv, Olsson och Axelsson. Tony Olsson ska ha köpt vapnet av en man som han kände sedan de båda avtjänat ett straff på Tidaholmsanstalten i mitten av 1990-talet. Mannen, som är medlem i mc-gänget Bandidos, ska, i sin tur, ha köpt pistolen av Rolf.

Enligt polisen ska Bandidos ha provskjutit vapnet i Helsingborg. Kulor och hylsor hittades. Dessa skickades till SKL för att jämföra med vapnet och där fick man bekräftat att det var samma vapen.
I ett dike hittades denna Star-pistol med Jackie Arklövs fingervtryck på.

I fjol rymmer Olsson från Hall
, och även denna gång använder han ett vapen som tillhört Rolf, och sedan sålts till Bandidos.

I förundersökningen, daterat juli 2004, av Tony Olssons rymning från anstalten Hall i Södertälje, står det: "Tillverkningsnumret är utplånat". På fotot ser man att vapnet är svetsat och slipat på det unika sätt som Rolf är känd för att avidentifiera vapen på.

Under tiden för rättegångarna i Grimslövhärvan vägrar Rolf erkänna att han skulle ha köpt en Starpistol under 1998. I förhör och kassettband från domstolarna kämpar Rolf febrilt emot att han gjort illegala vapenaffärer före 1999. Han ville ha det till senare år. Oskar som sålt pistolen till honom stod dock på sig och tingsrätten fastslog att Rolf köpt vapen före.

– Jag kommer inte ihåg att det fanns en Starpistol bland de vapen jag sålde till Rolf. Det är så många år sedan. Jag vill inte prata om det här, jag vill inte bli inblandad, säger Oskar och tillägger:

– Det fanns många frågetecken, jag förstod att både polis och militär var inblandade. Allt gick mycket snabbt, bara några blev åtalade men fler var inblandade. Jag såg papper och grejer under förhören som bevisade det. Någon har golat rätt friskt och det är en känslig bit för myndigheterna.

– Polis och åklagare var väldigt pigga på att få det här överstökat snabbt.

Rolfs affärer med informatörer med mera mörkades. Lite lustigt i samband med första rättegången att han var inne på 1999. Men jag berättade att det inte var sant att vissa affärer började redan 1998. Vilket också fastslogs.

Oskar säger också att det finns fler skäl till att utredningen av Grimslövhärvan var ofullständig. Alla vapenhandlare ska enligt lag redovisa sina affärer. Deklarationer som polisen borde tagit i beaktande.

– Varför samkördes inte alla vapenhandlares vapenböcker där finns mycket information som skulle komma fram. Polisen gjorde inte detta ordentligt, det är mycket tydligt.

Oskars uppgifter stämmer dock inte med verkligheten. Han hävdar att han inte minns, men i ett förhörsprotokoll från 22 oktober 2001, som Världen idag tagit del av, framgår hans vapenaffärer med Rolf. Där nämns bland annat en "pistol Star" som Oscar "sålt till Rolf". Det är alltså den pistol som senare lär ha hamnat i Tony Olssons ägo.

Ratko Zindovic har i flera år försökt få ut Rolfs vapenbok där vapen bland annat sålts till Hells Angels och där fler bevis för Zindovic oskuld gått att hitta, men boken har ännu inte lämnats ut av polisen. Zindovic och två av de andra som dömdes i Grimslövhärvan säger att de vet att Rolf visste att det var samma vapen som användes i Malexandermorden. Rolf själv vägrar prata om detta.

Nya fakta

Världen i dag har hittat nya bevis om att många av de vapen polisen hittade på gården Grimslöv en gång hade varit beslagtagna av polisen.

Då Roger och Thomas, två andra som döms i härvan, grips 2001 i Grimslöv hittas bland annat en vapenpipa med beslagsnummer på. Denna vapendel hade gått i retur visade en närmare undersökning. Pipan hade polisen beslagtagit hos Roger 1997, då Roger greps och dömdes till två års fängelse för grovt vapenbrott. På bondgården hittas närmare 70 vapen med polisstyrelsens beslagslappar på.