Vad svensken inte vet om...
Småföretagen
 



* 9/11
* Frimurare och illuminater
* Bilderbergare
* Nya Världsordningen
* Israel och Palestina
* Kriget i Irak
* USA
* Balibombningen
* Estonia
* Mordet på Anna Lindh
* Medicin och hälsa

* MindControl

*
Chemtrail
*HAARP & Echelon

* EU






Den offentliga sektorn flerdubblades på småföretagens bekostnad. Det skapades en hetsjakt på företagare i Sverige hävdar fd företagaren Matti Kankkonen i Nya Wermlands Tidning den 1 april 1997. Han framhöll att många företag försatts i konkurs på grund av den förda arbetsmarknadspolitiken.

Monopolets resultat är skrämmande. Enbart apoteksmonopolet kostar oss miljarder. Monopolet hjälper läkemedelsbolagen att mjölka svenska patienter och skattebetalare på extra miljarder.

"Med skatter och plågor ska vi nog få bukt med småföretagen"
Detta sade en framträdande LO-man. På 50 år har socialisterna stoppat 500.000 småföretag. Om de hade funnits idag, skulle det inte finnas någon arbetslöshet. Så visst är det ett skapat problem, som socialisterna inte alls vill lösa. De har stiftat lagar som suger livskraften ur småföreagen.

Endast 40 % av företagen överlever de första 10 åren. De nya växer mycket sakta. Av dem som finns kvar efter 10 år, har endast 3 % fler än tio anställda.

Företaget med mindre än 20 anställda har en total sysselsättning på drygt 800.000 personer (servicesektorn inräknad)

Skattereglerna hindrar de små företagens utveckling. De hårdbeskattas medan det stora kapitalet inte beskattas alls.

Socialisterna angrep det arbetande kapitalet. En småföretaga-re, som följer de socialistiska reglerna, går obönhörligen under.

Hans "arbetande kapital" består vanligtvis av lokaler, maskiner och verktyg, som beskattas så våldsamt och vansinnigt att förnuftiga utlänningar tror att svenskarna inte är riktigt kloka.

För att betala förmögenhetsskatten, måste han använda stora belopp av det arbetande kapitalet. Meningen med beskattningsreglerna är, att småföretagen ska gå under.

Ökade skatter, sociala avgifter och moms har tvingat företagen att höja priset på sina varor. När man inte har kunnat sälja sina dyrare varor, har småföretagen ofta drivits med förlust eller till konkurs.

Monopolets ställning
Genom saltsjöbadsavtalet 1938 motarbetades alla nya företagsidéer och konsekvent bekämpades alla småföretag i Sverige

Karl Gustafsson avslöjade i sin broschyr "Tidsfaktorekonomi" Stockholm, 1995 s. 34:

"Regeringen och den fackliga centralorganisationen ingick en kooperativ kartell med storfinansern SAF.

Motivet var följande; LO:s medlemmar utlovades höga löner i utbyte mot arbetsfred.

Men för att göra detta genomförbart måste storföretagen utlovas monopolställning på marknaden. Det skulle inte vara möjligt om småföretagen med sin större innovativa färdighet kom ut med bättre produkter som konkurrerade ut monopolberoendet och vinstmaximerade massprodukter".